Ex si zrušil telefónne číslo a potrebujem sa s ním skontaktovať
Ahojte baby poradíte mi ako sa skontaktovať s mojim ex, s ktorým čakám dieťatko? Na facebooku ma zrejme zablokoval a asi si zmenil číslo. Prišli mi výsledky z krvi. Je tam Rh -. Viete mi poradiť spôsob ako sa s ním skontaktovať? Len s ním. S jeho rodinou nič nechcem. Ani od neho. Len potrebujem aby šiel na testy aj on. Mám ho osobne vyhľadať? Čo by ste prosím robili? Nie som nejaká zúfalá ale je to pre mňa dosť dôležité. Ďakuje. Babky a pekný večer.
On ťa nechce pochop to konečne.
@micinkacicinka_815 Poviem to tvrdo, ano stáva sa, aj ženám čo mali nezáväzné vzťahy a otehotneli a museli vymyslieť samé ako ďalej. Bohužiaľ chlap odíde, ochrana môže zlyhať aj keď u vás žiadna nebola ale to je jedno. teraz si tu ty. Si tehotná. Máš dve možnosti, prevziať zodpovednosť, buď si rozplanovať dopodrobna najbližšie mesiace ako to zvládneš, samozrejme aj finančne, máš kde bývať? Má ti kto pomôcť?
Alebo sa rozhodnúť pre interupciu a asi by ti to uľahčilo život, šla by si ďalej a nemusela nikdy mať v živote exa a jeho rodinu. Môžeš odísť preč a žiť s čistým štítom, ak teda už nie je neskoro na potrat.
Ale už prestaň robiť tieto hystericke reakcie, nepomáhaju nikomu. Proste zabudni na neho aj jeho rodinu. Proste on neexistuje už v tvojom živote už si iba ty.
@micinkacicinka_815 dôležitá je krva skupina matky, nie otca. Cize ho k tomu absolútne nepotrebuješ. Cize ked mas RH- budeš viac sledovaná, a daco sa tam picha tusim pri/po porode. Poinformovať sa s u doktora.
@micinkacicinka_815 on s tebou nechodil - bola si jeho madrac ..zavola dobehla si vytrepal sa na tebe a ty si zas cakala kedy sa ozve .. medzitym vsak prasil inu ... jeho rodicia ho huckat nemuseli-keby ta tak strasne miloval a aj to dieta neda sa a stoji za tebou .. alebo aspon sa hlasi k dietatu -ale neurobil to zablokoval ta neozyva sa .. neveri ze je otec-zrejme ma dovod ... ty si hlupa naivna nesamostatna a chora ... zavisla na konovi a nemas ziaden osobny zivot ... daj si pauzu uz .. boze btaketo tela nechas napustit a tolko skvelych zien tuzi po babatku a nic .. niekedy je svet naozaj nespravodlivy ...
@syslik81 trefne napisane
myslím, že nejaký scenárista si už píše poznámky z tvojich tém a do roka tu máme novú telenovelu "Ako micinka frajera naháňala"
@mimka1402 na interupciu to už je málo času som už pomaly v 11 týždni ...
@micinkacicinka_815 nikto ho nenahuckal.
Vysvetlili mu, co je to realne otcovstvo (rodicovstvo) a on zistil, ze zbohom slobodienka a vacsina volneho casu, vitaj zodpovednost a rodinny zivot s iba jednou zenou.
Tak sa velmi rad skryl za hucanie svojich rodicov.
Preto radsej do zeme pozera a tvari sa, ze neexistujes a dieta nie je jeho. Lebo to je listok k slobode.
Pochop, ze on po pociatocnom nadseni, ked netusil, co to obnasa byt otec, stratil zaujem byt otec. A uz vobec o zenenie, atd.
Proste je rad, ze sa ta striasol.
Tak naco hladas sposoby, ako sa mu vnutit, ci aby si ho dotlacila k akejsi zodpovednosti? Nechce ta, tak sa chovaj ako keby bol otec neznamy.
Az sa dieta narodi, das ho na sud, a po testoch budes postupovat dalej.
Len aby si si hlavu nebuchala, ked jeho mamicka zrazu po potvrdeni otcovstva obrati a zacne tvrdo bojovat, aby dieta mal len on (resp. cez neho oni ako stari rodicia) a teba odstavili a vyradil uplne.
@veronikaszabova ja uz mam pocit ze za tymi jej zdravotnymi problemamiu je samotne babo a snazi sa z jej tela zdrhnut .. samovrazda ale ona mu v tom brani .. ved mat taku matku -co mu da ? aky priklad? otec hlupy matka hlupa .. nik iny kto by sa ho ujal ..
@micinkacicinka_815 tak do 12.týždňa sa vykonáva. Nepísala si včera, že si už na PN? v kuse motas o 7 mesiacoch, stále si pomyslím, že si v 7.mesiaci. Musíš trochu jasnejšie písať, lebo potom strácam prehľad.
@letfenixa 7 mesiacov som s ním chodila a som v 11 týždni od zajtra
@letfenixa ona uz minule pisala, ze je na rizikovej PN, potom zasa stretla EX, ked sla z prace, potom zasa tvrdila, ze ide na PN...
Kazda diskusia ina verzia
Ja by som išla na tú interupciu byť tebou.Nechcela by som sa sama trápiť s dieťaťom.Ale ak sa na to cítiš
@micinkacicinka_815 Tak sa rozhodni, lebo ak nemáš financie teraz tak na dieťa mať ťažko budeš... Vieš zavolať zajtra dr a objednať sa.. Ale to musíš byť pevne rozhodnuta
@veronikaszabova pisala ze doktor jej len naznacil ze pojde na rizikove ... ze este caka .. asi na spasenie
@mimka1402 Nie nechcem interupciu. Bojím sa fakt.
@micinkacicinka_815 Tak potom čo vlastne chceš? Prečo tak veľmi ho chceš skontaktovať? Čo ti povedal lekár?
@mimka1402 Tak nemôže sa správať akoby sa nič nestalo ...
@luscious tak čo keď sa niečo spacká a už nebudem vedieť otehotnieť?
@micinkacicinka_815 Keď chceš napíš mi do správy. Ale ja chápem, si nahnevana na neho a sklamaná, ale ženy ti vravia dobre. Musíš na neho zabudnúť, to co ti povedal lekár sa dá riešiť aj bez neho.
Proste nemôžeš stále žiť v tom, že on je taky dobrý a iba rodičia sú zlí. Prepáč, ale to sa nedá. Chlap môže byť hocijaký mamickar, ale keby chcel tak ťa aj na tajno kontaktuje. Ale nechce. On ťa oklamal. A je to hnusne, ale teraz ti nič iné neostáva ako riešiť seba a dieťa. A jeho vymazať. Nehladaj na neho číslo ako nejaká zufalka.
@syslik81 https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/bolesti-v-podbrusku-v-10-tyzdni-tehotenstva/
Tu mi.odpisala o PN. A v dalsej pise, ze len pojde na PN... Stale nieco ine
@micinkacicinka_815 žena úprimne daj si jednu facku 🙏
@micinkacicinka_815 dievča, naozaj je s tebou všetko OK? Každý deň rovnaká téma, len iny podtón.. A čo si dieťa? Choj za ním a rozpráva sa. Modrý koník ti problémy nevyrieši
@veronikaszabova
@syslik81
@luscious
Inak baby.... je ona vobec aj tehotná? Moze si pokojne vymýšľať a robit sa zaujímavou 🙈
@lienka.7 tak to by bol gooool 😂 fantomove tehotenstvo

@luscious Lebo ho jeho rodičia proti mne nahuckali