Ex si zrušil telefónne číslo a potrebujem sa s ním skontaktovať
Ahojte baby poradíte mi ako sa skontaktovať s mojim ex, s ktorým čakám dieťatko? Na facebooku ma zrejme zablokoval a asi si zmenil číslo. Prišli mi výsledky z krvi. Je tam Rh -. Viete mi poradiť spôsob ako sa s ním skontaktovať? Len s ním. S jeho rodinou nič nechcem. Ani od neho. Len potrebujem aby šiel na testy aj on. Mám ho osobne vyhľadať? Čo by ste prosím robili? Nie som nejaká zúfalá ale je to pre mňa dosť dôležité. Ďakuje. Babky a pekný večer.
Ja myslím, že je chorá psychicky alebo hlúpa alebo oboje. V každom prípade ak dieťa bude tak to bude mať ťažké.
@lienka.7 podla mna je .. taku sprostost si nemohla nevymysliet ... nema inteligenciu na to aby si vymyslela tehotenstvo oklamala doktora a este aj tolko ludi tu na onovi .. ona s tym proste zije .. ale teraz som uz naozaj zvedava na porod.. sice telenovely nemusim ,ale tato sa mi zacina pacit ... predpokladam neaky ten jun pride zaverecna cast prvej serie ...
@veronikaszabova ja by som chcela vediet ako vyzera .. aj ona aj on ..
kto je v ohrozeni? ten chlap? nie. Tak ked s tebou nic nechce mat, netreba ti ho vobec k nicomu. Si zufalka, prestan si hladat dovody na kontaktovanie a zabudni na neho.
A ze sa nemoze tvarit ako nic, no nie nemoze.. po porode ho pekne kontaktuj sudnou cestou, urcenie otcovstva a vyzivneho ;) ale samozrejme, nech ostane pri mamicke... :D
Ja si myslím, že tehotná nie je, frajer možno ani neexistuje. Len sú proste typy ľudí, ktorí sa nechávajú ľutovať a každý deň sa im udeje niečo, kedy umierajú, sú v ohrození života, okradnú ich, vybielila účet atď. Každý deň. Poznala som takú osobu 🤦 takže podľa mňa aj toto je troll, ktorý si každý deň vymýšľa drámu a ženy komentujú 🙂
@micinkacicinka_815 ak je mamičkám,buď Happy že si sa ho zbavila. Aspoň budeš mať pokoj.
@loyda ja som tehotná preboha prečo by som klamala?
@micinkacicinka_815 naozaj vyhladaj odbornu pomoc. Nie si v poriadku.
@simca06022011 hej ale nabúchať ma vedel a teraz sa tvári že ma nepozná ...
@micinkacicinka_815 lebo si bola pre neho len matrac. Už to tu bolo spomenuté. Mali ste používať ochranu. 🙄
@micinkacicinka_815 mala si sa chranit, ked si nechcela dieta. A nepis mi, ze on kondomy nechcel.
@micinkacicinka_815 ja byť na jeho mieste. Chodím kanálmi. Poprípade sa odstahujem niekam do pečka, aby si má nenašla. Veď ty si šialena
@micinkacicinka_815 no dievca, ked si sa dala.. hlavne ked viditelne nemate obaja vsetko v poriadku v hlavach. A rodinach tiez. A to bez urazky.
@veronikaszabova ja som mu kúpila ale on si nechcel nasadiť!!!
@micinkacicinka_815 tak si s nim nemala sexovat. Ake jednoduche, ze??
@micinkacicinka_815 tak si povedala dobre a nastavila mu aj tak, lebo si nechcel nasadiť 😂
@lesana25 tak vies, minule pisala,ze ona nevedela, ze moze otehotniet.
@veronikaszabova tak mala som tesne pred menzesom nemyslela som si že aj vtedy sa podarí ...
@micinkacicinka_815
kazdy nechraneny sex = mozne tehotenstvo.
V 26 rokoch by si to uz mohla vediet
@veronikaszabova ja viem ale ja som mala menzes potom ešte 2x normálne a nechápem fakt tomu ...
@micinkacicinka_815 tebe je skoda nieco pisat, ty si ides fuuuurt to svoje.
Povedz mi prosím ako chceš vychovať dieťa keď sa každý jeden deň musíš pýtať niečo na koňovi?
@micinkacicinka_815 nečítala som predošlé diskusie ktoré si založila ale bez ohľadu na to aká si musíš mat toho dosť 😒 čakať bábätko a byť na všetko sama, neistá budúcnosť, strach, zmätenost .... je mi to ľúto. Žiadna žena nech je akákoľvek si toto nezaslúži. K tvojej otázke prosím ta nekontaktuj ho, nechaj ho vydýchnuť. Zvládneš to aj bez neho. Ja som tiež Rh - a priatelovu krvnú skupinu ani nechceli vedieť, pichli mi injekciu po pôrode a to bolo všetko. V prípade ak niesi na tom finančne dobre myslím ze by ti ex mal prispievať co sa týka minimálne zdravotnej starostlivosti, najlepšie by ti poradil pravnik. Drz sa, hlavu hore a už priateľa skutočne nekontaktuj ak si to nepraje. Zbytočne budeš viac trpieť jeho odmietanim. A skus kontaktovať právne centrum tam ti povedia aký máš nárok na čo....aby si v tom nebola sama aspoň finančne.
Odhliadnuc od diskusie , ja mám Rh-, dve deti RH+, nikdy nikto neriešil či mám muza a už vôbec nie jeho kr. Skupinu a rh. Po oboch pôrodoch som dostala “včeličku” do zadku , počas tehotenstva mi 3 x kontrolovali krv, či sa nerobia protilatky a to je všetko .
Prvý krát som prečítala všetky komentáre, zaujímavé čítanie 🤣
@micinkacicinka_815 ty si fakt prípad.Si urazená, že si sa nechala nabúchať a on sa na teba 💩. Kúpila si mu gumy a aj tak si sa nechala dzigať bez nich. Si proste hlúpa a tu máš ponaučenie
@micinkacicinka_815 mozes sem teda dat obrázok z ultrazvuku? Ked si teda tehu...
@micinkacicinka_815 ty si bola kde keď ta nabuchal! Predpokladám, že si pri tom bola tiez

@lienka.7 ja cakam, kedy zasa zrusi nick a po chvilke zalozi novy - uz asi desiaty.