icon

Ex si zrušil telefónne číslo a potrebujem sa s ním skontaktovať

micinkacicinka_815
23. nov 2022

Ahojte baby poradíte mi ako sa skontaktovať s mojim ex, s ktorým čakám dieťatko? Na facebooku ma zrejme zablokoval a asi si zmenil číslo. Prišli mi výsledky z krvi. Je tam Rh -. Viete mi poradiť spôsob ako sa s ním skontaktovať? Len s ním. S jeho rodinou nič nechcem. Ani od neho. Len potrebujem aby šiel na testy aj on. Mám ho osobne vyhľadať? Čo by ste prosím robili? Nie som nejaká zúfalá ale je to pre mňa dosť dôležité. Ďakuje. Babky a pekný večer.

matullienka
23. nov 2022

@moonlight1210 no pokiaľ objavia tieto diskusie na koňovi a budú žiadať je psychologický posudok je viac ako isté, že dieťa by im dali. Žiadny pricetny sudcami nenechá dieťa matke psychopatke

lienka.7
23. nov 2022

@viestta podla mna ona vobec nie je tehotná... ona je na 🧠🙈

bu1bu
23. nov 2022

@micinkacicinka_815 Včera keď si riesila ako si sa nepozdravila jemu a jeho matke mala som ta za detinsku 18-tku. Ale potom som natrafila na ďalšie tvoje diskusie a tato je teda topka. Ty niesi len detinská, ty si straaaaaasne hlúpa a dotieravá. Pochop už, že si bola len matrac... Toto som naozaj nikdy nikomu nepovedala/ nenapísala, ale niektorí ľudia by nemali mať deti a ty bohužiaľ k nim patríš. SPAMATAJ SA A KONEČNE DOSPEJ! Vo svojom vlastnom záujme a aj v záujme dieťaťa!

viestta
23. nov 2022
viestta
23. nov 2022

@pribinak ON už dáva rady aj ohľadom tehotenstva🙄

pribinak
23. nov 2022

@viestta on je mimo komplet

kittykat22
23. nov 2022

Dufam, ze toto je vymyslena tema, lebo ak je to, co tu pise zakladatelka pravda = tak to je velmi nestastna situacia. Ale to, ako sa jej niektore z vas smeju, ponizuju ju a urazaju je hadam este smutnejsie.

riyadh
23. nov 2022

@micinkacicinka_815 Co potrebujes vediet.. Jeho ks je dolezita ale nie ppttrbna ked sa nevies spojit.. Vobec exa nepotrebujes.. Ak si rh negat budu ta castejsie kontrolovat.. Nato ti partnera netreba.. Ak Bude dieta rh pozit dostanes rhegu

diewcatqoo
23. nov 2022

Prosim admina, pre dobro autorky, bolo by fajn vymazat vsetky jej diskusie. Az sa to dieta narodi a za par rokov natrafi na tieto diskusie a spozna v nich svoju matku, strati o nej vsetky iluzie.
Bolo by fajn, keby tu bolo tlacidlo "odporuc pomoc" a podla popisu problemu by napr. po urcitom pocte kliknuti od pouzivatelov bolo autorovi prispevku odoslane nejake info o tom, aku pomoc ma vyhladat (napr. odkaz na psychologov, azylove domy, krizove centra a pod).
Bohuzial, tato osoba, ak je naozaj realna, potrebuje pomoc. Pre mna je nepochopitelne, ako moze niekto taky existovat. Mozno nejaky odbornik by ju vedel aspon trochu usmernit v zivote.

sense
Autor odpoveď zmazal
alexnina777
23. nov 2022

@viestta keby len rady ohľafom tehotenstva, mal aj zmenu príbehu, pohlavná choroba..zas nech si autorka nerieši svoj problém ale pán múdry opať má svoj príbeh mimo tému…🤦‍♀️🤦‍♀️😂

viestta
23. nov 2022

@alexnina777 pri jeho medzerachvo vzdelaní sa môže nazdávať, že Rh- je skratka pre pohlavnu chorobu.
No a tie jeho príbehy, to dnes nie je jediný co si vyfabuloval. Dávnejšie som mu písala, že sa ma živiť ako.spisovatel

alexnina777
23. nov 2022

@viestta 🤣🤣 ako spisovatel
by bol možno viac užitočný ako chŕliť tu tieto nekutočné nezmysly celé dni a celé noci..

viestta
23. nov 2022

@alexnina777 som si istá,, že jeho fantazmagorie by nasli obecenstvo.

tykat
23. nov 2022

@micinkacicinka_815 …žiadny seriózny gynekológ sa nespoľahne na to ze ty niekoho označiš za otca, je jedno ci ma ex rh+ ci rh- …pekne 3x naklušeš na krv kvôli protilátkam a po pôrode ti pichnú Rhegu (teda ak ju budu mat, ked som ja rodila tak nemali ale deti zdedili krv po mne rh- čiže pohoda).

paciko9
24. nov 2022

@micinkacicinka_815 no takto moja! Na jednej strane nechces nic, na druhej je nieco dolezite,ohrozujuci zivot. A na tretej strane sa stazujes,ze ta nubuchal🙊. Ak je toto,pravda, co vies iba ty,tak mi to pride,ze si potrevujes overit, kto je otec. A ak ti ide len o to aby priznal otcovstvo, tak sa to da aj po narodeni dietata. Sudnov cestou, tam sa tobia DNA testy je to na dlho. Ak ti ide len o alimenty. Ale vsetko sa da,ked clovek chce.

betulinka1
24. nov 2022

Prispievajúce nechapem, preco ste na autorku take zle. Evidetne je to mladá jednoduchá baba, je v zúfalej situacii, kazda ako prvorodička sme sa o babo bali a nie vzdy robili logicke veci. Je uplne normalne, ze sa boji aj autorka. Nesúďte ich vztah a ako sa to stalo, nedržali ste im pri tom sviečku. Autorka sa nieco pytala, tak potrebovala sa s niekym mozno porozpravat. Vy ju tu hejtujete. Je pre nu cest, ze si babo chce nechat aj v situacii akej je. Nebude to mat lahke ako matka samozivitelka ale dieťatko je dar. Drzim autorke palce aby bola v zivote stastna, aby mala okolo seba ludi, ktori jej pomozu bez toho aby ju súdili.

winki13
24. nov 2022

@micinkacicinka_815 v každej téme kopíruješ zopár tvojich odpovedí ako je on zmanipulovany, jeho matka harpia ... nevieš odpovedať konkrétne k téme? Apropo ak ťa ignoruje a je m
anipulovaný, tak si môžeš byť 100percent istá, že na tú krv ho nedotiahneš. Či dáš na neho zavolať políciu

laska86
24. nov 2022

Cista psychiatria 🤦

micinkacicinka_815
autor
24. nov 2022

@winki13 Nie ale tak čo je to za človeka že si nechá vo svojom veku kecať do vzťahu? Do frajeriek atď?

micinkacicinka_815
autor
24. nov 2022

@betulinka1 Ďakujem za podporu

lienka.7
24. nov 2022

@micinkacicinka_815 tu foto z utz sem das, ci nie? Alebo zháňaš na nete ci ešte nemáš?
V dobrom ti radim, vyhladaj odborníka a liec sa. A neotravuj zivot inym. Ulavi sa najmä tebe. Uvidis.

lady_hurts
24. nov 2022

@micinkacicinka_815 tak mentálne zrejme dospelý ešte nie je, ak je pravda, že je huckany mamou. Pre teba je toto nepodstatné, keďže s tebou nechce byt. Ty musíš teraz riešiť dieťa, ktoré s ním čakáš a vybaviť si po pôrode vyzivne. Už ti to tu píšeme neviem kolky krát, ty stále točis len o nom. Teba má v prvom rade zaujímať dieťa, nie chlap, ktory na teba kašle a nemyslel to s tebou vazne.

januska12323
24. nov 2022

@micinkacicinka_815 on si nenechá kecať do vzťahov, on s tebou spával aj s inými z vlastnej vôle a ty si nebola jeho frajerka len jedna z dievčat na zavolanie. Tvoja smola, že si aj otehotnela.
Zisti si na čo všetko máš nárok inak ho nijak nekontaktuj, on ťa nechce ani jeho rodina. A začni rozmýšľať ako si zariadis život po pôrode.

veronicka88
24. nov 2022

Ja som rh - obe deti mám plusové,v oboch pichnutie injekciu,dokonca aj pri mimomaternicovom. Nikdy a nikde muž nič neriešil....

lesana25
24. nov 2022

A čudujem sa, že ti nenapadla taká jednoduchá vec - keď si vieš založiť 10 nickov na koni, skús to isté urobiť na fb, keď si ta zablokoval.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
jabadabadu
Autor odpoveď zmazal
winki13
25. nov 2022

@micinkacicinka_815 jeeej autorka už si presedlala na FB? Priznania žien.

veronikaszabova
25. nov 2022

@winki13 ona uz je zufalost sama o sebe 🤦