Ex si zrušil telefónne číslo a potrebujem sa s ním skontaktovať
Ahojte baby poradíte mi ako sa skontaktovať s mojim ex, s ktorým čakám dieťatko? Na facebooku ma zrejme zablokoval a asi si zmenil číslo. Prišli mi výsledky z krvi. Je tam Rh -. Viete mi poradiť spôsob ako sa s ním skontaktovať? Len s ním. S jeho rodinou nič nechcem. Ani od neho. Len potrebujem aby šiel na testy aj on. Mám ho osobne vyhľadať? Čo by ste prosím robili? Nie som nejaká zúfalá ale je to pre mňa dosť dôležité. Ďakuje. Babky a pekný večer.
@veronikaszabova tá ženská to nevzdá 🤣🤣🤌
@stellarstar ona nie 🙂
@veronikaszabova aku ma odozvu na fb ? 😀
@veronikaszabova Veľa príspevkov z Mk som si všimla na tej stránke už aj v minulosti, takže podľa mňa už autor stránky kopiruje... Lebo veľmi často sú tam veci z týchto diskusii
@bessie12 typuju, ze to je 15r dieta a ze ma ziadat alimenty
@veronikaszabova skoda, ze nie som v tej skupine, ale na fb ani nechodim. Inak by som tam nieco napisala 😀
@veronikaszabova
@bessie12 kam sa podela herečka 🤣🤣🤣🤌
@stellarstar už založila novú diskusiu, kde napísala, že dieťaťu prestalo biť srdce... Ktovie kde a čo je vlastne pravdou.
@stellarstar rozmyslat nad dalsou telenovelou 😂 ale najprv musi napisat scenar, aby to vyzeralo viac realisticky 😀
@mimka1402 ale ucet uz na MK nema
@mimka1402 ale ona už zrušila účet 🤣🤣😅🙈🤦♀️
@stellarstar ona este pride 🙂
@veronikaszabova sa teším 🤣🤣
Nie som nejaka zúfalá ... chválabohu 🙏
@bessie12
@stellarstar ona tu už stokrát bola a stokrát zrušila účet, to je ako nezmar.😀 vyhodis dvermi, príde oknom.😀 o par dni ju máme tu naspäť.😀
@bessie12 nabudúce bábätko zázračne ožije. Bila by som tieto ženy čo si toto dokážu vymyslieť.
@liloastitch alebo ze si ju ex vzal na milost k sebe

@winki13 daj sem screen prosím 😅🙏