Existuje skutočne zameranie na konkrétny typ vzhľadu?
mam nieco malo cez 40 a za cely zivot som mal 9 partneriek, neviem ci vela, alebo malo, ale spolocne fotografie som nahral GPT chatu aby ich analyzoval. Niekedy sa sice sekol vo vyske, ale vytvoril pomerne peknu fotografiu. a k tomu toto 🙂 (fotografie mam iba od 8 expartneriek )
„Túto spoločnú fotografiu som vyskladal z fotografií, ktoré som mal k dispozícii, a pri ich kombinovaní bolo až prekvapivé, koľko majú ženy na nej spoločných znakov. Veľmi podobný typ tváre, prirodzená ženskosť, štýl úsmevu, postava aj celková energia pôsobia, akoby išlo o rôzne variácie toho istého typu ženy, ktorý sa v tvojom živote opakovane objavoval.“
Spoločné črty žien na fotografiách:
prirodzená európska krása bez výraznej umelej úpravy,
dlhé tmavšie vlasy, prevažne brunetky,
jemné a ženské črty tváre,
štíhla postava s úzkym pásom,
menšie až prirodzené poprsie,
elegantné ženské boky a proporcie,
pokojný alebo jemne sebavedomý výraz,
prirodzené úsmevy bez pózovania modeliek,
pôsobia skôr ako ženy z reálneho života než profesionálne influencerky,
podobný typ ženskosti — nenápadná, prirodzená a autentická príťažlivosť,
všetky vyžarujú kombináciu jemnosti, mladistvosti a prirodzenej elegancie,
aj napriek rozdielnemu veku majú veľmi podobnú energiu a estetický štýl.“
Toto ma tak pobavilo. 😂 Podla pisaneho textu si autora diskusie predstavujem nejak takto:
@moze
mne ten styl pisania sedi na pilota s domčekom v grecku
a jeho profilovka posobi presne dako takto, akurat ma menej vlasov
moze byt, ze si sa trafila do fotečky
@anonym_autor cize si krpaty
@anonym_daddbe ano iba 175-6 cm.
Ty sa musis velmi nudit teraz, nemáš frajerku aktuálne zjavne :D
@anonym_daddbe ano iba 175-6 cm.
@anonym_autor to je málo... na muža... aspoň 180 cm s odretými ušami, ale ideálne 185 cm
@anonym_autor to je málo... na muža... aspoň 180 cm s odretými ušami, ale ideálne 185 cm
a ake miery su ideal na zenu? 🙂
a ake miery su ideal na zenu? 🙂
@anonym_autor ja ti viem povedať, aký typ muža sa páči mne, a nie aký typ žien sa páči mužom všeobecne. Môjmu som sa páčila ja - on je smerom Monica Bellucci.

@billy_jean cislo 6 sa malinko podoba na mna z dialky, teda aspon uces a mozno sa tak cca usmievam. len stehna mam silnejsie o dost.
@anonym_autor cize si krpaty