icon

Existuje spôsob, ako uniknúť z toxického vzťahu?

24. nov 2025

Chcem sa trošku vyrozprávať, s priateľom sme spolu 10 rokov , psychicky má už zničil do kedy to všetko buudem znášať sama neviem ponizovanie ,nadávky ,každý deň je strašný mamičkár ako povie mamička tak musí byť a ja som len babka s ktorou si robia čo chcú ,máme dva deti čakám tretie,je to gembler niekedy prehraje polovicu výplaty zijeme z mesiaca na mesiac on si dovolí prehrať aj 500 e čo sa nestalo raz ale viac krát niekedy si aj vipije s nicim mi nepomohol nikdy všetko robim sama či kirenie drevo všetko sama ešte kolo neho skakat ,rozmislala som nad potratom nevien je mi to luto ale asi to bude najepsie riesenie sam mi dal na javo ze on sa starat nebude snažila som sa v minulosti už aj o samovraždu ,donútila má k tomu psychika lebo som to už nedávala psychicky a ja sprostá ešte tretie decko som si od neho dala spraviť keď si to všetko rozmyslím tak sama som si asi ma vine ,aj keby som chcela od neho odísť nemám kde ,lebo a rodinou nesom za dobre 😥😥ja uz sama neviem čo mám robiť stale dúfam že sa zmení

Strana
z2
viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
renesance80
24. nov 2025

@anonym_autor toto ako vážne mentálny retardi plodia ďalšie a ďalšie deti ,z ktorých bude čosi podobné ako ich rodičia...celá republika tak vyzerá , lebo všetko trochu schopné odtiaľto padá preč a toto sa rozmnožuje...kriste už včera bolo neskoro, ak by si bola trochu normálna nemáš s takým pablbom ani jedno decko nieto ešte tri ,

vorkola
24. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova No ale to dieta,si tiez nezsluzi ,aby ho zabila

sevrin
25. nov 2025

@anonym_autor ale niečím ťa predsa musel očariť, keď s ním čakáš už tretie dieťa.

enmery
25. nov 2025
@anonym_autor

@viktoriakrajnakova viem čo chcem ,chcem nie ľanu život ako aj ostane páry ale ja ten nie ľanu život nemám ,ja musím znášať nadávky ponizovanie atď

@anonym_autor Nemusíš.

anonym_02848e
25. nov 2025

A mas na ten potrat??ved to tiez stoji peniaze,min.400eur odkial ich vezmes,co budes potom jest???Ja sa ani necudujem,ze si neni za dobre s rodinou,ak sa ti snazili oci otvorit a ty slepa a hlucha
Tam pekne prosikom popros rodinu,nech ti pomozu,ze mali pravdu a ty si bola slepa,hlucha a sprosta,ze ta to mrzi,ze toto si nechcela,takto zit.
Hned popros o pomoc,zle skoncite,uz teraz si troska a budes este vecsia az sa ti raz ta samovrazda aj podari.Poziadaj o pomoc a to okamzite.

dota6
25. nov 2025

Nie som za radikálne riešenia. Ale je to des. Ste dvaja dospeláci, bez budúcnosti. Čo ako rodičia a rodina dáte tomu 3 dieťaťu? Ale povedz normálne. Nie patetické sračky ako dať mu život a lásku. Boh sa postará a dieťatko sa nepýtalo na svet. Zastav sa a premysli si kde sa vidíš o rok,dva o 10? Je ďalší život s magorom a trerie dieťa to, čo ťa urobí šťastnou? Budu tvoje deti mať spokojný život po boku takýchto nečinných rodičov? Otec, ktorý im prehrá aj posledné gate a matka, ktorá sa na to pozerá, pokrčí plecami a pôjde ďalej rúbať drevo a bude toho hlupáka obskakovať?

anonym_8359ca
25. nov 2025

Upt a sterilizacia … budes to mat tazke postarat sa o ddve deti… viac nezvladas. Pomoc hladaj v krizovom centre, aby si sa dala do poriadku a niekto ti pomohol vycistit hlavu. Nie nezmeni sa a s nim nebudes mat nikdy ani normalnu rodinu ani to co maju ine pary! Nebud sprosta a neostavaj pri nom… ltvoje deti to vidia … nechces, aby deti dopadli ako on alebo ty? Ich genofond ich zrovna nepreurcuje na drahu atomoveho fyzika, ale stale z nich mozu vyrast normalni ludia, ktori sa uplatnia … alebo to nechas tak a bude cvarga po tatovi. Ty nemas silu sa od neho odputat a to je jedine riesenie, tak tazko ich ochranis.

letfenixa
25. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova svet sa netoči len okolo teba. Aj keď si z Michaloviec.

anonym_f94d3e
25. nov 2025

@anonym_autor ODCHOD.

btw, si normálna? (máme dva deti čakám tretie) ???
no a teraz ake rady od nas chces? co si si navarila, to jedz, chudence deti.

myslis ze sa to bude lepsie uberat? lebo ak nie, toto ta postupne znici, aj tvoje deti.

rodina nevie pomoct v takejto extremnej situacii?
drzim palce

anonym_f94d3e
25. nov 2025

a ano, krizove centrum. treba zajst na obecny urad opytat sa na moznosti ake mas. ak sa rozhodnes odist. urcite to nie je lahke. ale v muzovi ma mat zena oporu. a zena ma mat zdravy rozum.

anonym_d80fec
25. nov 2025

Preco chces unikat? ved prestan byt toxicka, ohovarat ho na Koniku, Fabulovat, a bude , netreba nikam odchadzat. On to s tebou este vydrzi.

lentakyterapeut
25. nov 2025

Dokazes zit bez neho? Ak ano mas odpoved. Krute ale stsci jedno alkoholik, alebo gembler a mas ist odtoho a kombinacia je ze fakt mas odist ak sa ti da.

mnamko
25. nov 2025
@anonym_autor

@viktoriakrajnakova neviem čo mám robiť ja ho ľúbim strašné ale on asi nie keď sa tak správa ,ja by som dokázala byť sama aj sa postarať o deti pracujem zarábam ale stále tam je to ale

@anonym_autor tak keď ho ľúbiš,tak každá rada drahá,

sova7
25. nov 2025

Úprimnú sústrasť ďalšia ktorej stačí hocičo čo má vtáka a už je pre ňu ideálny chlap. Chudák deti v tomto vyrastať to budú mať nádherný život

anonym_0c9d35
25. nov 2025

@anonym_autor Ak zažívate nadávky a ponižovanie od partnera, žijete v násilnom vztahu. Ide totiz o psychicke nasilie. Človek, ktory by Vas miloval, nikdy by sa k Vám takto nespraval. A ešte ste k tomu aj tehotná. Nech je Vaše zdravie a Vy sama pre seba prioritou. Vy sama viete, ze tento "vzťah" nie je v poriadku. A nie je to Vaša vina. Ani Vaša chyba. Skúste zavolať na bezplatnú non-stop linku pomoci 0800 212 212 pre ženy, ktoré zažívajú násilie. Je to bezpečný a dôverný priestor, kde poradkyne poskytujú krízovú pomoc, informácie a podporu.

anonym_bd8054
25. nov 2025

No dievca zlate to tretie si nenechavaj podla mna, lebo co ak sa narodi so zdravotnymi problemami? Ty uz teraz pises o samovrazde, ty by si si nemala nic nakladat skor rozmyslat ako s 2 vacsimi detmi to ustojis ale pridat do toho novorodenca a poporudnu depresiu nebodaj a kludne to moze dopadnut tragicky. Ja byt tebou tretie nemam, vajecniky podviazem aj keby ma to stalo posledny halier a idem niekde do podnajmu ked pises ze pracujes. A obrat sa na rodinu, snad sa nad tebou zmiluju ked im porozpravas to co nam. O rok o dva uz mozes zit uplne inak, ak nie vyslovene stastna zena, tak aspon ako zena s pokojom v srdci, ktoru nenici zivot do krajnosti.

anonym_611572
25. nov 2025

skoda, ze to priroda nevyriesila tak, ze kto nema rozum, tak nema ani maternicu.

anonym_bd8054
25. nov 2025

A nahraj si na telefon ked vystraja, ked je opily, ze gembluje, hocico, na sude o deti ti to potom prejde lavou zadnou. Tipujem, ze ked je mamickar, tak jeho mamicka si moze na sude povymyslat hluposti, len aby s tebou zametala a vtedy budes mat tonu dokazov a ziadne obavy. Naspor si nejake peniaze a naplanuj odchod a nic mu nepovedz. Nie si jeho zajatec, zdvihnut sa a odist mozes hocikedy a on si moze ist akurat tak piskat.

anonym_21b30b
25. nov 2025

To musi byt kanec, ked tak ored 3mesiacmi dosiel-
... "prehral som vyplatu, nemame ani na chleba, ideme sexovat, ♦️
to ta muselo silne vzrusit, ze si si spravila tretie chudiatko s lemplom, darebakom, niktosom, pobudom, asocialom, hazardnikom, kurevnikom, tyranom emocnym, financnym, mamickobosorackym...
Ty si mala naskrabat 20 - 200€ na teliesko, a nie kktv roztahovat prirodzenie. Vykastrovat debila, aspon jedna sluzba tebe a ludstvu.

autor
25. nov 2025
@anonym_bd8054

No dievca zlate to tretie si nenechavaj podla mna, lebo co ak sa narodi so zdravotnymi problemami? Ty uz teraz pises o samovrazde, ty by si si nemala nic nakladat skor rozmyslat ako s 2 vacsimi detmi to ustojis ale pridat do toho novorodenca a poporudnu depresiu nebodaj a kludne to moze dopadnut tragicky. Ja byt tebou tretie nemam, vajecniky podviazem aj keby ma to stalo posledny halier a idem niekde do podnajmu ked pises ze pracujes. A obrat sa na rodinu, snad sa nad tebou zmiluju ked im porozpravas to co nam. O rok o dva uz mozes zit uplne inak, ak nie vyslovene stastna zena, tak aspon ako zena s pokojom v srdci, ktoru nenici zivot do krajnosti.

@anonym_bd8054 no a nakoniec si predstavte dneska má aj zbil ,hľadala som si na internete o interrupcií kvôli tomu, že to nejee jeho decko že s kým som sa j+++atd ja už fakt nemám nervy na to všetko kopal do mňa hlava nehlava 😥

yennefer001
25. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_bd8054 no a nakoniec si predstavte dneska má aj zbil ,hľadala som si na internete o interrupcií kvôli tomu, že to nejee jeho decko že s kým som sa j+++atd ja už fakt nemám nervy na to všetko kopal do mňa hlava nehlava 😥

@anonym_autor Okamzite chod k doktorovi a zdokumentuj co sa statlo a s tym na policiu alebo aspon zavolaj a sprav si zaznam. On sa o tom dozvediet nemusi ale skor ci neskor vas caka sud o deti a tam tento jeden papier bude to co rozhodne.

anonym_bd8054
25. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor +421 915 439 245 zavolaj sem a poskytnu ti poradenstvo aj byvanie a odid okamzite a rovno na potrat

domkakvet
25. nov 2025

@anonym_autor ked si das dieta prec aj tak to tvoju situaciu nevyriesi, akurat budes mat este vycitky.

tinka3435
25. nov 2025

Snažiť sa hľadať riešenia aj poza jeho chrbát a nie taký sa nezmení je to pre teba ďalšie bremeno čo máš z neho keď ešte aj peniaze prehrava.Ach veľa šťastia

Strana
z2