Existuje vakcína proti nevere vo vzťahu?
Existuje vakcína proti nevere ? Vraj áno , a nazýva sa flirt. Nemám to z vlastnej hlavy , nie som žiadny sexuológ ani Freud , tvrdil to , nie tak dávno , v českej TV odborník na vzťahy . Čo si o tom myslíte ?
Ja predávam vakcíny, 125,- kus, na prevenciu treba 3 dávky, pri ťažkom stave liečba trvá 6 týždňov po dve vakcíny na týždeň, tj. potrebuješ 12 kusov, na dva kusy dávam množstevnú zľavu... 2 za cenu 1. ale pozor - očkujem vidlami
😍
Ja predávam vakcíny, 125,- kus, na prevenciu treba 3 dávky, pri ťažkom stave liečba trvá 6 týždňov po dve vakcíny na týždeň, tj. potrebuješ 12 kusov, na dva kusy dávam množstevnú zľavu... 2 za cenu 1. ale pozor - očkujem vidlami
😍
@cacianka 😂😂😂 vidlami
😍
@cacianka mas super biznis plan. 😀
@dora281 no ano podla mna je to pravda. Len je to prekrutene. V dlhodobych vztahoch by ludia nemali zabudat spolu flirtovat aby vztah nezovsednel a nebol nudny.
@cacianka mas super biznis plan. 😀
@pralinka25 ja mam lepsi - postaram sa, aby vasi muzi nemali uz peniaze na stet5ky 😀 😀
za maly poplatok 😀
@pralinka25 ja mam lepsi - postaram sa, aby vasi muzi nemali uz peniaze na stet5ky 😀 😀
za maly poplatok 😀
@nyusika o to sa uz postarali nase deti ktore treba financovat 😉
Pred. Interpunkciou. Sa. Nepise. Medzera.
@vanilkovazmrzka och ďakujem 😀 veľmi som sa premáhala či to nenapíšem pre môj pokoj v duši
Vakcina na neveru veru existuje. Vola sa - ukoncenie vztahu. Potom mozes kde chces, kolko chces a kedy chces, s kym chces 😵💫 ziadny problem, takto neverny isto nebudes 🤣
@dora281 myslíš Laca pomsahara, tak v tvojom veku?
Vakcína proti nevere je denne prajovavanie si lásky s partnerom.
A nezačína sa to všetko flirtom?
Tiež som nepochopila 😆. Čiže flirtovať je povolené,dokonca odborníkom schválené?
@zuzanita1609 flirtovat s vlastnym partnerom 😉
@zuzanita1609 flirtovat s vlastnym partnerom 😉
@greywolf a prečo ten skrytý sarkazmus? 😏
Asi si si slahol viac než je treba

Ano existuje, nikdy neprestat flirtovat s vlastnym partnerom 😉