icon

Existujú ešte verní muži?

Dnes o 08:45

Myslíte si že existujú ešte muži ktorí sú verní svojim partnerkam?

Strana
z2
anonym_6abd2a
Dnes o 11:35
@anonym_d93c90

@anonym_autor ano ale su to tie typy o ktorych nie je zaujem..zeny sa radsej podelia o jedneho ziadaneho ako si nechat iba pre seba niekoho priemerneho

@anonym_d93c90 Ako kto. Ja som mala vzťahy s kurevníkmi a čuduj sa svet, po tom ,ako som si fajn pysk nabila, prišla som k rozumu a za muža si vzala toho priemerného. Bola som jeho prvá. Nikdy som nebola spokojnejšia a verím,že mi verný je a jemu som rovnako. A navyše je spoĺahlivý , štedrý a pracovitý. Tieto cnosti tým predošlým chýbali.

anonym_d93c90
Dnes o 11:42
@anonym_6abd2a

@anonym_d93c90 Ako kto. Ja som mala vzťahy s kurevníkmi a čuduj sa svet, po tom ,ako som si fajn pysk nabila, prišla som k rozumu a za muža si vzala toho priemerného. Bola som jeho prvá. Nikdy som nebola spokojnejšia a verím,že mi verný je a jemu som rovnako. A navyše je spoĺahlivý , štedrý a pracovitý. Tieto cnosti tým predošlým chýbali.

@anonym_6abd2a suhlasim, uz by som tiez brala iba priemerneho

anonym_e7c7c6
Dnes o 12:50

@anonym_autor určite áno, keď sme sa minule doma rozprávali s mužom, lebo naša známa sa teraz rozviedla, tak som sa ho spýtala, či by ma podviedol. Dostal taky amok, že čo má také napadlo, až mu oči slzy zaliali. Tak mi ostáva veriť, tak ako doteraz, že je jedným z tých, čo by to neurobil.

anonym_e7c7c6
Dnes o 12:52
@anonym_bfd375

@anos18 neviem ani o jednej mojej kamoske, ze by mala milenca.

@anonym_bfd375 ani ja nemám kamošku, čo by mala milenca 👍

anonym_6abd2a
Dnes o 12:55
@anonym_e7c7c6

@anonym_autor určite áno, keď sme sa minule doma rozprávali s mužom, lebo naša známa sa teraz rozviedla, tak som sa ho spýtala, či by ma podviedol. Dostal taky amok, že čo má také napadlo, až mu oči slzy zaliali. Tak mi ostáva veriť, tak ako doteraz, že je jedným z tých, čo by to neurobil.

@anonym_e7c7c6 Môj ex mal tiež amok, keď som zaťala do živého. Nikdy nepriznal ,že ma podviedol. Na smrť ho to urazilo, aj keď som s tou štetkou osobne hovorila. Keď som túto tému preberala s mojim terajším muzom, bola to pokojná debata. Vieme prečo sme spolu a prečo nemáme potrebu podviesť. Tym som nechcela naznačiť, že má za ušami tvoj muž, ale väčšina záletníkov reaguje rozhorčene.

anonym_98c62e
Dnes o 13:14

@anonym_autor no veľmi malo si myslím …mám veľa známych čo sú ženatí a zháňajú na zoznamkach … o to je to smutnejšie že všelijaké zufalky len aby si uľavili a doma ženu na úrovni no žiaľ väčšinou chcú experimentovať lebo im doma toho vela chyba a dokonca aj samotn sex v niektorých vzťahoch nemajú niekoľko mesiacov … tak sa neni čo čudovať . Ale neschvaľujem to …

anonym_dd067a
Dnes o 13:19
@anonym_6abd2a

@anonym_e7c7c6 Môj ex mal tiež amok, keď som zaťala do živého. Nikdy nepriznal ,že ma podviedol. Na smrť ho to urazilo, aj keď som s tou štetkou osobne hovorila. Keď som túto tému preberala s mojim terajším muzom, bola to pokojná debata. Vieme prečo sme spolu a prečo nemáme potrebu podviesť. Tym som nechcela naznačiť, že má za ušami tvoj muž, ale väčšina záletníkov reaguje rozhorčene.

@anonym_e7c7c6 súhlasím s @anonym_6abd2a niektorý sú "hodný oscara za výkon" takže skôr sa riaď svojím pocitom ako tým čo ti povie muž

autor
Dnes o 13:20
@anonym_6abd2a

@anonym_6abd2a tiež mi nejde do hlavy taka reakcia

anonym_6abd2a
Dnes o 13:24
@anonym_98c62e

@anonym_autor no veľmi malo si myslím …mám veľa známych čo sú ženatí a zháňajú na zoznamkach … o to je to smutnejšie že všelijaké zufalky len aby si uľavili a doma ženu na úrovni no žiaľ väčšinou chcú experimentovať lebo im doma toho vela chyba a dokonca aj samotn sex v niektorých vzťahoch nemajú niekoľko mesiacov … tak sa neni čo čudovať . Ale neschvaľujem to …

@anonym_98c62e Kiežby len takí, čo to doma nemajú. Poznám takého, čo ho žena ĺúbi, toleruje, 3,4 x do týždňa sex musí byť aj po rokoch manželstva, ale on zháňa čokoĺvek, čo má pi-u a krvný obeh, aby to pretiahol. Nie teraz v kríze stredného veku. Od začiatku ako sú spolu. Ona nemá povahu na rozvod. Nepohŕda ním, vzhliada k nemu .Poplače doma do vankúša a čuší .

autor
Dnes o 13:27
@anonym_6abd2a

@anonym_98c62e Kiežby len takí, čo to doma nemajú. Poznám takého, čo ho žena ĺúbi, toleruje, 3,4 x do týždňa sex musí byť aj po rokoch manželstva, ale on zháňa čokoĺvek, čo má pi-u a krvný obeh, aby to pretiahol. Nie teraz v kríze stredného veku. Od začiatku ako sú spolu. Ona nemá povahu na rozvod. Nepohŕda ním, vzhliada k nemu .Poplače doma do vankúša a čuší .

@anonym_6abd2a a ona o tom ešte ak vie?

domkakvet
Dnes o 13:30

@anonym_autor ano su aj verni muzi.

anonym_6abd2a
Dnes o 13:34
@anonym_autor

@anonym_6abd2a a ona o tom ešte ak vie?

@anonym_autor Vie a trpí, ale nedokáže odísť, seká dobrotu.

anonym_931959
Dnes o 13:36
@anonym_e7c7c6

@anonym_e7c7c6 ktovie preco mu oci zalialo, netreba zabudat, ze vela chlapov je oscarovych hercov ked treba klamat

anonym_931959
Dnes o 13:40
@anonym_98c62e

@anonym_98c62e len tiez je rozdiel ked sa zeny vyhovaraju na vsetko mozne a nemozne ako aj tu casto v temach a potom sa cuduju ako ked doma ma chlap pravidelny sex a ak tak pise na zoznamkach kazdej skrate, ktora sa chyti

euka210
Dnes o 13:55

@anonym_autor ano, samozrejme se taki su

anonym_e7c7c6
Dnes o 14:00
@anonym_6abd2a

@anonym_6abd2a my sme takpovediac 24/7 spolu, doma, v práci na firme. Som pre neho všetkým na svete 💞

anonym_e7c7c6
Dnes o 14:03
@anonym_autor

@anonym_6abd2a tiež mi nejde do hlavy taka reakcia

@anonym_autor neboj sa, viem čo doma mám. ❤️

autor
Dnes o 14:08
@anonym_e7c7c6

@anonym_autor neboj sa, viem čo doma mám. ❤️

@anonym_e7c7c6 to nehovorím nič osobne len ze to sú proste divne reakcie. V tomto prípade nehovorím nan

anonym_ad56dc
Dnes o 14:34

Este,ze ten moj ani internet moc nepouziva,teda slepi je,nevidi a tak vsetko pisem ja.A len spolu volame,ani sms nepise,zriedka kedy nieco kratke napise.Takze u nas ani zoznamky nehrozia.A ani z mojej strany.

anonym_4c44a6
Dnes o 14:40

@anonym_autor pravidelne sa tu opakuje tato tema a pravidelne to rovnako skonci, napisu, zeny co veria, vacsinou tie co veria, takehi maju doma, do temy sa zapoji par co neveria alebo boli podvedene (zial) alebo su milenky a casto citia potrebu ich presvedcit ake su naivne 🙂 no ale nevadi, tak este raz zopakujem.

Ano verim, ano mam takeho jedneho doma (nemusite ma presviedcat, ze sa mylim, netreba dakujem). V mojej bubline existuju a je ich veru dost.

Strana
z2