Existujú ešte verní muži?
Myslíte si že existujú ešte muži ktorí sú verní svojim partnerkam?
samozrejme.
kedysi som si to myslela, rozviedla som sa lebo ten moj sa kurvil a teraz s kazdej strany pocuvam ze aka som hlupa ze som ja rozbila rodinu a nestala pri tom kurevnikovy ze dnes je to standart ze sa to takto robi a ja som nemala rodinu rozbijat... no stale si myslim ze to nie je a nesmie byt brane ako standard
@anonym_autor myslim, že existujú, no je ich málo. To isté platí aj pre ženy. Veľa zadaných žien má milencov. Bola som nedávno na jednej oslave, bolo tam 10 zadaných žien, ja a ešte jedna nemáme milencov, ostatné majú. Hrozný svet žijeme
@anonym_autor myslim, že existujú, no je ich málo. To isté platí aj pre ženy. Veľa zadaných žien má milencov. Bola som nedávno na jednej oslave, bolo tam 10 zadaných žien, ja a ešte jedna nemáme milencov, ostatné majú. Hrozný svet žijeme
@anos18 ostatné dámy čo mali milencov mali doma aj manželov? deti? či to boli ženy rozvedené bez vzťahov a brali čo im osud doniesol do cesty. Len aby niekto bol a neostali samé.
@anos18 podobne sama som nikdy neverná nebola i cez mnohé príležitosti.
Su ale treba ich hladat ako ihlu v kope sena.Vacsina v dlhoročných 15-20+ vztahoch podvadza, keď nie fyzicky aspoň emocionalne, či cez net.Ale aj zenske nie su svätice, niektore horsie ako muzi
@anos18 ostatné dámy čo mali milencov mali doma aj manželov? deti? či to boli ženy rozvedené bez vzťahov a brali čo im osud doniesol do cesty. Len aby niekto bol a neostali samé.
@anonym_81da41 veď píšem, že boli zadané. Buď majú doma manželov alebo priateľov ( veď to je jedno). Bolo nás 10. Z toho 8 podvádza. Smutné
Zeny sa stazuju, ze nemozu najst vernych muzov. Muzi sa stazuju, ake tazke je najst zenu, co by nebola na prachy, nebola leniva a nechcela sa nechat zivit a iba sa viezt. Kde je pravda ...? A s kym su ti muzi vlastne neverni? Jeden sa stazuje na druheho a nikto sa nechce zmenit.
@anos18 neviem ani o jednej mojej kamoske, ze by mala milenca.
@anonym_autor Jasné, ze sú. Pasú ružové jednorožce.
existuju rovnako ako v minulosti. ci si myslis ze do roku 2000 boli verni a potom sa to pokazilo? ci ako?
myslim ze existuju ale za nikoho sa neda dat ruka do ohna. ani clovek sam za seba.
nemyslim si, mozno 1 zo 100 je verny
@anos18 neviem ani o jednej mojej kamoske, ze by mala milenca.
@anonym_bfd375 to, že nevieš, neznamená, že nemajú. Toto ale neboli moje kamošky, len známe. Ja mám najlepšie priateľky asi tri a tie myslím, že milencov nemajú. Ale nedá sa to vedieť na 100 percent. Keby som mala milenca, tak by som to nepovedala nikomu, ani najlepšej kamarátke.
nemyslim si, mozno 1 zo 100 je verny
@anonym_931959 možno podobne ako u žien. Mnohé tunajšie diskusie a rady "skúsených" to ukazujú.
Nie všetko, čo niekto tvrdí o sebe a o iných, je vždy pravda.
Ja ako 34 rocny single, relativne dobre vyzerajuci chlap by som ti mohol rozpravat o cudzich manzelkach, takze tato otazka sa da polozit aj z druhej strany 😉
@anonym_bfd375 to, že nevieš, neznamená, že nemajú. Toto ale neboli moje kamošky, len známe. Ja mám najlepšie priateľky asi tri a tie myslím, že milencov nemajú. Ale nedá sa to vedieť na 100 percent. Keby som mala milenca, tak by som to nepovedala nikomu, ani najlepšej kamarátke.
@anos18 nikomu to nepovedia. ale ty vies 👍
Samozrejme,ze este stale existuju,ale uz su zadani a maju deti a ine starosti ako si hladat inu,inde.
Samozrejme že existujú, treba si vyberať z takých čo ešte majú vysoké morálne zásady.
Samozrejme, že áno. Len tí nejak cielene nevyhľadávajú iné ženy.
kedysi som si to myslela, rozviedla som sa lebo ten moj sa kurvil a teraz s kazdej strany pocuvam ze aka som hlupa ze som ja rozbila rodinu a nestala pri tom kurevnikovy ze dnes je to standart ze sa to takto robi a ja som nemala rodinu rozbijat... no stale si myslim ze to nie je a nesmie byt brane ako standard
@anonym_e4fd08 este stale existuju ludia ktory toleruju kurvenie a muzsku agresiu. Aspon sa mozes pozriet do zrkadla.
@anonym_autor ano ale su to tie typy o ktorych nie je zaujem..zeny sa radsej podelia o jedneho ziadaneho ako si nechat iba pre seba niekoho priemerneho
Áno ale to sú muži a nie chlapci

Áno.