icon

Existujú ešte verní muži?

10. jún 2025

Existujú ešte verní chlapi? Lebo to, čo vidim v mojom okoli mi zdviha zaludok

Strana
z2
dora281
Autor odpoveď zmazal
moonlight1210
10. jún 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281"Modelová situácia : manželka už sex nechce zo zdravotných dôvodov , nudí sa pri tom , už ju to nebaví , manželovi povie " kúp si nafukovaciu anču , ale nie drahú !!! ... a muž si objedná službu od profesionálky , lebo má plné " nádrže " a ide mu to na mozog .... dopustí sa muž nevery ?"

Musis si jasne rozlisit otazku, co vlastne chces posudit.

Technicku stranku, ci moralnu stranku?

Ak technicku - co povazujes na definiciu nevery z technickej stranky? Koitus, ci bozkavanie, ci uz drzanie za ruky, slovne vyznania, zalubene pohlady, ...? (to je to, co sa pytam aurtorky - vobec nie je jasne, co pod to zahrna)
Napr. ak ty definujes sex s prostitutkou ako nie neveru, tak sa jej muz v tvojom priklade nedopustil.

Ak moralnu stranku - chces posudit mieru zodpovednosti, alebo mieru ega?

Ak zodpovednosti - uz tu si to cele zamotal este viac, lebo zena z tvojho prikladu na jednej strane dala povolenie, ale na styk k nezivym predmetom, teda v podstate masturbaciu, proste "bez citov". Kdezto ty si to nasledne posunul tak, ze muz si objedna zivu osobu a dodrzi len podmienku "bez citov".

Takze vidis, ze tvoj priklad je vlastne nezodpovedatelny.

Toto byva problem, preco odpovede vlastne malokedy nieco dokazu/ujasnia (pripadne pride k hadke medzi diskutujucimi). Lebo otazka je nejasne postavena.

PS: k miere ega - ja pod tym chapem, ci by muz za rovnakych podmienok z jeho strany (chory, znudeny, nizke libido, ...) sam toleroval zene "naplnenie potrieb", alebo by naopak vyzadoval vo svojej situacii emocnu/dusevnu oporu v jej zdrzanlivosti a potlaceni jej potrieb.

dora281
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
10. jún 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 ja ti fakt neviem ci si si tym konikom zrovna pomohol 😀 tiez je to tu pekne psycho

dora281
Autor odpoveď zmazal
moonlight1210
10. jún 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 ja viem, ze si chcel posudit moralno-technicku stranku naraz a dokonca si podsunul aj riesenie a okorenil ho kontroverziou.
To mi bolo z toho jasne.

Ale neda sa v tom postavit na ziadnu stranu (muza, ani zeny), lebo je to mix viacerych podmienok.

Ale to mas ako domace hadky. Ked sa nedrzis merita veci (jadra problemu), tak sa nikam nedostanes, len sa dohadate a kazdy ide ublizeny prec.
Problem nie je totiz potom jasne stanoveny - co vlastne riesite. Kam chcete dospiet.

V podstate sa tak dostanete do stavu, ze ak sa v hadke pocuvate, tak preto, aby ste na to odpovedali (presadili svoju verziu), nie preto, aby ste pochopili (verziu toho druheho).

Nasleduje frustracia, a ta sa casto preklopi do potreby dat druhemu pocitit nasu vnutornu bolest z nej, teda sa zacne utocit na ego - urazky, vytahovanie starych krivd.

Zle postavene otazky davaju neuspokojive odpovede. 🙂

Btw. presne toto odhaluje AI, ze sa jej este nemusime bat. Stale este nevie kreativne premyslat sama. Navonok vie vytvorit ten "strasidelny" dojem (z treningu, co dostava, a niektori ludia su z toho vystraseni), ale este nevie.

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
moonlight1210
10. jún 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 nic z toho 🙂
Mna len zaujimaju medziludske vztahy, vsimam si ludi, ich reakcie (slova vs. rec tela vs. mimika).

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
moonlight1210
10. jún 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 nie 🙂

dora281
Autor odpoveď zmazal
kiki68
10. jún 2025

Moj je Podla mna verny, on nema dovod a hlavne vobec nema nejaku motivaciu k tomu, ten chodi tak max okolo zahrady. Virtualne tiez nie, pre neho uz nejaka vypisovacka by bola nevera. Nejako to mame proste usporiadane a hotovo. Jeden druhemu mame pristup do telefonu atd. Ja viem, ze u nas je to tak v dome, ze vie clovek trackovat uplne vsetko digital historiu. Keby chcel, tak podvedie. Ako kazdy.

yoginka231
10. jún 2025

To záleží od hodnôt človeka a je jedno či žena či muž. Mám jednu kamarátku (nie až takú dobrú), ktorá podviedla za jeden rok dvoch frajerov a obaja boli veľmi milý a zlatý a starostlivý. Pritom keď mala toxického bývalého, ktorý ju mlátil tak tomu bola verná. A zase mám kamošku, ktorú som videl opitú pod obraz boží a keď je zadaná tak sa iného chlapa ani nechytí. A rovnako aj s mužmi.

topgabo
10. jún 2025

Niektori zomru od smadu, ini sa utopia. To je realita muzov.
Nikto nechce muza ktoreho ziadna zena nechce. takze ak muz ma moznosti bude ich, vyuzivat.

pralinka25
10. jún 2025
@topgabo

Niektori zomru od smadu, ini sa utopia. To je realita muzov.
Nikto nechce muza ktoreho ziadna zena nechce. takze ak muz ma moznosti bude ich, vyuzivat.

@topgabo to je blbost. nikdy som neriesila ako velmi ziadany je moj partner a to som nemala jedneho. toto mi vazne ze nikdy nenapadlo. ani netusim ako by som to merala. to nedava zmysel. mna fakt nevzrusuje myslienka ze by som mala o niekoho superit. prave naopak. takze je mozne ze existuju zeny ktore chcu ziadaneho ale su aj take ktore nie. takze veta Nikto nechce muza ktoreho ziadna zena nechce nie je pravdiva.

topgabo
10. jún 2025
@pralinka25

@topgabo to je blbost. nikdy som neriesila ako velmi ziadany je moj partner a to som nemala jedneho. toto mi vazne ze nikdy nenapadlo. ani netusim ako by som to merala. to nedava zmysel. mna fakt nevzrusuje myslienka ze by som mala o niekoho superit. prave naopak. takze je mozne ze existuju zeny ktore chcu ziadaneho ale su aj take ktore nie. takze veta Nikto nechce muza ktoreho ziadna zena nechce nie je pravdiva.

@pralinka25 to je v pohodicke, je to tvoja skusenost, no skusenosti moderneho randenia mne hovoria nieco ine.

enmery
10. jún 2025
@topgabo

@pralinka25 to je v pohodicke, je to tvoja skusenost, no skusenosti moderneho randenia mne hovoria nieco ine.

@topgabo Ak nejakého muža žiadna žena nechce, nie je to o žiadanosti. Je to o tom, že tam muž má niečo fakt patologických narušené. Chodilo tu xy tragédov vypisovať, ako ich nikto nechce, ešte ani nesexovali a hádaj čo, už pri písaní zistíš, že ten človek má obrovské problémy sám so sebou a je to chodiaci
komplex, nešťastie, urážanie. Čiže sa brzdí sám. Takže ak máš skúsenosti, že o Teba žiadna nezakopne už roky ci celý Tvoj zivot, je čas zamyslieť sa aj nad sebou.

pralinka25
10. jún 2025
@topgabo

@topgabo ale nemozes napisat ze "nikto". proste na svete to takto nefunguje. vzdy sa najde niekto. vzdy. a je jedno aku mas skusenost pretoze ludia si vacsinou idu stale v zabehnutom modely a robia stale rovnake kroky a chyby, vyberaju si standardne podobne typy a maju rovnake volby. preto sa ti zda ze to je vsade okolo teba rovnake. ver ze nie je. je nas 8 miliard kazdy clovek je jedinecny. chyba bude inde ako v ziadanosti. len ono sa to tak lahko a dobre zvadza ze chyba je v externom zdroji. ako zeny zistuju ci si ziadany? poctom lajkov? ci reci ze si spal so 150 zenami ta urobia viac sexi? ale chod.

topgabo
11. jún 2025
@pralinka25

@topgabo ale nemozes napisat ze "nikto". proste na svete to takto nefunguje. vzdy sa najde niekto. vzdy. a je jedno aku mas skusenost pretoze ludia si vacsinou idu stale v zabehnutom modely a robia stale rovnake kroky a chyby, vyberaju si standardne podobne typy a maju rovnake volby. preto sa ti zda ze to je vsade okolo teba rovnake. ver ze nie je. je nas 8 miliard kazdy clovek je jedinecny. chyba bude inde ako v ziadanosti. len ono sa to tak lahko a dobre zvadza ze chyba je v externom zdroji. ako zeny zistuju ci si ziadany? poctom lajkov? ci reci ze si spal so 150 zenami ta urobia viac sexi? ale chod.

@pralinka25 Tvrdenie „vzdy sa niekto najde“ je pekne a motivujuce, ale nezodpoveda realite vsetkych ludi. Su ludia, ktori roky nemaju zazitok zaujemu, nie preto, ze by stale robili tie iste chyby alebo zle volby, ale preto, ze su socialne neviditelni-ci uz kvoli vzhľadu, nesikovnosti, nizkemu statusu, alebo kvoli peniazom.
Socialne signaly o statuse, oblubenosti a charizme hraju velku ulohu.

topgabo
11. jún 2025
@enmery

@topgabo Ak nejakého muža žiadna žena nechce, nie je to o žiadanosti. Je to o tom, že tam muž má niečo fakt patologických narušené. Chodilo tu xy tragédov vypisovať, ako ich nikto nechce, ešte ani nesexovali a hádaj čo, už pri písaní zistíš, že ten človek má obrovské problémy sám so sebou a je to chodiaci
komplex, nešťastie, urážanie. Čiže sa brzdí sám. Takže ak máš skúsenosti, že o Teba žiadna nezakopne už roky ci celý Tvoj zivot, je čas zamyslieť sa aj nad sebou.

@enmery zbytocne sa k tomu budem vyjadrovat, ak si myslis, ze kazdy muz, ktoreho nikto nechce, je automaticky tragéd alebo patologicky naruseny. Taketo generalizacie nemaju zmysel a nevedu nikam.

pralinka25
11. jún 2025
@topgabo

@pralinka25 Tvrdenie „vzdy sa niekto najde“ je pekne a motivujuce, ale nezodpoveda realite vsetkych ludi. Su ludia, ktori roky nemaju zazitok zaujemu, nie preto, ze by stale robili tie iste chyby alebo zle volby, ale preto, ze su socialne neviditelni-ci uz kvoli vzhľadu, nesikovnosti, nizkemu statusu, alebo kvoli peniazom.
Socialne signaly o statuse, oblubenosti a charizme hraju velku ulohu.

@topgabo no sam si uznal ze je to preto lebo ten konkretny jedinec ma nejaky problem. vsetko co si vymenoval je v dnesnej dobe riesitelne a je to len vyhovorka.

vzhľad - dnes je tolko moznosti od uplne neinvazivnych a lacnych po tie invazivnejsie a drahsie. obrovske mnozstvo zien to podstupuje prave preto ze sa chcu vylepsit. rovnako tak moze aj muz miesto narekov.

nesikovnost - vsetko sa da trenovat, ucit sa, posuvat vlastne hranice. sorry ale ked sa dokazal bubenik skupiny def leppard naucit hrat po nehode jednou rukou, alebo ked dokaze clovek co pride o nohy zabehnut maraton moze zdravy clovek natrenovat cokolvek. limity su v hlave. ak nieco chces musis za tym ist. za kazdym uspechom je drina.
nizky status - su desiatky ludi ktori vysli z nicoho a uspeli a pozdvihli svoj status. nemusis sa narodit so zlatou lyzickou. mozes si status zvysit aj sam. lenze to chce namahu, snahu a prekonat sa.
alebo kvoli peniazom - moj muz ma tri prace, neustale sa vzdelava, snazi sa. a zarobi. clovek co je slobodny ma cas. mozes mat brigadu aj dve, zlepsovat sa a karierne rast. vzdy je moznost.
ja pracujem s ludmi v tej najnizsej vrstve. a tam takmer nikto nie je sam. najdu si seberovnych. takze ani to neplati, ze musis mat status prachy a neviem co. mozno mas vyssie naroky len na druhych a nie na seba. tak v tom pripade ano nevychadza to.
a je to v poriadku. clovek uz dnes nemusi zobrat vsetko. niekedy je zostat sam dokonca lepsia volba a je to v pohode. nie je to stigma.
a ked clovek nechce zostat sam treba na sebe popracovat. ale spravidla sam na sebe clovek chyby nevidi. mozno to chce pohlad zvonka a nasiel by v com je pes zakopany.
a nie kazdy zena chce nagelovaneho prachaca. treba hladat priciny u seba a nie vonku.

Strana
z2