Existujú naozaj dobrí muži?
Ja asi nemám šťastie na dobrého muža. Stále sa sklamem. Potom mám pocit, že sa ani žiaden dobrý chlap nedá nájsť. Existujú vôbec? Vy, ktoré takého máte doma, čo pre vás robí? Čo si na ňom vážite? Potrebujem počuť, že existuje aj protipól k tomu, čo stretávam v živote ja. Vo svojom živote som poznala takých, ktorí buď holdovali alkoholu, neverníka, žiarlivca, lakomca, sebca, diktátora, kde som nemohla vyjadriť názor, ak bol iný, ako mal on, lebo sa hneď naštval, znevažoval moje pocity... Existujú aj dobrí chlapi? Takí, na ktorých sa dá spoľahnúť, verní, starostliví, milujúci a to všetko nielen pár mesiacov, ale už dlhé roky? Dá sa nájsť muž, ktorý si ženu váži a nosil by ju na rukách? Alebo to je chiméra?
@deti95060810 no asi to tak bude 🤷♀️
Existuju a je ich dost. Ale takych bezna zena nevidi, lebo nemaju svaly, tetovania a vela testosteronu. Su tichi a nudni a vsetci zadani, lebo my, mudre zeny vieme. Tie ostatne nechapu a tápu v tme.
@barborachors aj chlap co ma tetovanie, svaly a testosteron môže byť dobrý chlap ;) a zároveň tichý a nudný nemusí byť hneď dobry
Boze 😆
Jasné že existujú , ale toho mojho ti nedám 😛 . Ale ex je voľný keby si chcela , len asi nespĺňa požiadavku dobrí 🤣
Tak ja neviem, ale ja som nidky od ziadneho chlapa neocakavala, nechcela aby ma "nosil" na rukach. My zeny, emancipovane, ktore sa biju do hrude, by potom tiez mali chlapa nosit na rukach.
alebo sa mylim?
Podla toho, ktora ma ake na chlapa naroky. Jednej vadi to, co inej nie a naopak. Ty by si mozno s mojim nevydrzala, ja ano. Je to vec nazoru.
K tomuto sa opäť hodí seriál o zoznamovaní od môjho obľúbeného českého psychológa: https://klimes.mysteria.cz/clanky/psychologie/s... (až na body o zoznamovaní cez Internet - je to viac ako 10 rokov staré).

@melanta
@simsalabim
tak potom na takých blbov má asi ja šťastie... 😉