icon

Facka od partnerky: Je to normálne správanie?

15. mar 2024

Brat a jeho partnerka boli u nás na návšteve, máme všetci okolo 25-27,bez deti, s bratom mám veľmi dobrý vzťah a manžel tiež, sú kamaráti ešte z VŠ, cez brata som spoznala manžela. Manžel mal narodeniny, tak sme na budúci víkend objednali auto s tým, že sa ideme do Maďarska zabávať. Nemali sme vyslovene plán, pravdepodobne by sme navštívili nejaký klub ale len takto spoločne osláviť muža. Bratová partnerka sa vyjadrila, citujem "môže na celú oslavu je..ať " (chápem, nie každý má rád takéto akcie). Brat, že on rád pôjde osláviť mužové narodeniny - do toho som navrhla, že môže to byť mužská jazda a ja s jeho partnerkou spravím tiež spoločný program, podľa toho ako chcú nám je to v podstate jedno. Jeho partnerka sa začala nasierať, že brat určite nepôjde nikam bez nej a keď jej pekne vysvetlil, že sú xy rokov kamaráti a chce to s nim osláviť tak mu dala facku. Takú riadnu na celú tvár, nie len také capnutie. Zdvihla sa a odišla, brat za ňou.
Teraz nechápem čo sa stalo, to sme navrhli niečo zlé? Alebo je toto vôbec normálne? Aj vy dávate facky mužom ak sa vám niečo nepáči?

Strana
z2
maryetta
16. mar 2024

Tak o nej by som si uz myslela svoje. A tato “nalepká sa s nou ponesie teda.
To ze ju iny podvadzal… je minulost. Mala by sa vzchopit. Lebo aj dovera je podstatna vo vztahu. A nie trpnut kedy dostanem facku 🙈

aurora33
16. mar 2024

To akože za to ju v minulosti podviedli na takých akciách tak bude rad radom fackať brata? Aby len nepomyslel na to, že pôjde s kamarátom osláviť jeho narodky? No ak si toto brat nechá, tak je poriadny podpapučnik. Chorá ženská

blonde_bella
16. mar 2024

Tak akože muž keď strelí žene je to násilie...
Tak aj žena keď strelí mužovi...proste je to tiež násilie.....má ten chalan vôbec nejaký testosterón? Že ešte za ňou bežal...

To, že sa jej niečo nepáči, no nech sa páči nech sa duje ako koza...ale fyzické násilie na mužovi? To je aké riešenie problému... Nechcem vidieť čo by robila s deťmi ....

sheila121
Odpoveď bola odstránená
jimi1985
16. mar 2024

Ziarliva koza,chudak brat.

buberova
16. mar 2024

Dávať si facky nie je v poriadku, ani žena mužovi ani muž žene, ani z pomsty, ani nijak..

lenkakravcova
16. mar 2024

On ju neraz už podviedol (si napísala) Ona ho fackuje a myslí si, že tým si ho zabezpečí (aby ju znovu nepodviedol?).
Psycho. Z oboch strán. Načo je mu priateľka, ktorú podvádza kedy sa dá? A jej je načo taký chlap sukničkár, čo sa nevie udržať a pretiahne hocijakú po ceste?

viestta
16. mar 2024

Tvoj brat asi nebude nejlepsia partia v chotari, ked opakovane podvadza. Priznajte si, ze toto nie je normalne spravanie zadaneho chlapa. A jeho priatelka asi tiez nebude najostrejsia ceruzka v peracniku, ked sa stale drzi kurevnika. Jeden nema svedomie, druha nema hrdost. Parik na pohladanie. Este si spravia zo dve deti a budu zit stastne, kym sa nepozabijaju...

mimikarol
16. mar 2024

Wtf. Tak on dostane facku zato lebo ju v minulosti podvádzali. A trpí to. Wau. No ja som už asi ozaj dosť stará keď takéto veci nechápem.
Maximálne ho ponizila. Keby aj boli medzi nimi veci za ktoré si facku zaslúži ( ano, niekedy je situácia keď si zaslúži chlap facku, ale rovnako aj žena), tak si by si to mali vyriešiť v súkromí.
Tvoj brat musí byť veľmi zamilovaný, alebo veľmi hlúpi keď jej toto toleruje

sheila121
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
16. mar 2024

Presne ma napadlo co tu už bolo. Keby toto vidím, tak jej svacnrmem jednu stande rozdrapenej. Brata mi nik otlkat nebude :D a ak ma dievčina problémy, nech návštevy psychológa. A po tomto výstupe by sme si pohovorili s bratom a take, že nejde by nebolo... proste nezdravé vzťahy, takéto manipulovanie atď treba odhaliť a zrušiť skôr sko budú mať rodinu, deti...
teraz čítam dalej a ak je tam ta ziarlivost tiez je to na psychologa takto sa nedá žiť.

lenkakravcova
16. mar 2024

@sheila121 ahaaa. 😀
V Tom prípade nie je úplne súca ešte na vzťah, ak sa nevysporiadala s tým, čo jej niekto iný urobil.

pochod
16. mar 2024

Tvoj brat je typická žena so stockholmskym syndrómom ktorá ked je otlkana partnerom ešte sa ho zástava a ľutuje agresora 😃 nestaraj sa do nich nech si robia co chcú ty budeš najhoršia na koniec

ruxandra
16. mar 2024

Tak ona da facku tvojmu bratovi a potom sa tvari, ze vlastne ona je tá obeť a chúdiatko? Typická manipulatorska reakcia. Prosím, ak ti záleží na tvojom bratovi, vážne si s ním pohovor, vôbec to nie je ok. Pogoogli mu články o manipulatoroch, nech si prečíta a porovná so svojou frajerkou. To by mu mohlo otvoriť oči. Vzťah s manipulátorkou môže tvojho brata úplne zničiť (a hlavne, deje sa veľmi pomaly, o to je to horšie), a to asi nechceš..

komplikovana
16. mar 2024

problemy sa fackami neriesia. Takze nie, nie je to normalne. A uz vobec nie v pripade tvojho brata, ze si jeho frajerka riesi svoje mindarky takto. Slecna nie je pripravena na vztah, nema ziadnu predstavu ako vztahy funguju. Berie ho ako svoj majetok. Ze bez nej nikam nepojde? Aj vo vztahu su ludia predsa slobodni. Nech si brat vazne premysli, ci chce takto pokracovat. Jej minulost nie je ospravedlnenim facky. Nech sa to uz neopakuje.

domi2425
16. mar 2024

@sheila121 nerozmyslela 🤣taky clovek nema hanby a mozes ho mlatit aj od rana do vecera, brat si to musi vyriesit sam za seba

domkakvet
16. mar 2024

Ak sa partnerke tvojho brata nieco nepacilo, mala si to s nim vydiskutovat osamote.

rorino
16. mar 2024

No asi tam je iný problém ako oslava v Madarsku

tiezjedna
16. mar 2024

...ten by asi potreboval aj z druhej strany, aby sa mu rozsvietilo

jeennyv
16. mar 2024

Ja ti poviem tak…je to tvoj brat, ty ho vnimas skrze toho…a je rozdiel partnersky vztah a rodinny….ked to takto vybuchlo, oni maju asi nejake svoje problemy, o com nevies, nevidis…nech si to poriesia

alickapusinka
16. mar 2024

@zmrzlinka2021 presne tak úplné s tebou súhlasím.

mircalla
16. mar 2024

@autor Pokial ju v minulosti neraz podviedli, tak sa im vobec necudujem....
Brat by sa jej mal cim skor zbavit, evidentne labilna a agresivna
Hlavne s nimi na spolocne akcie nechodte, dostanes aj ty

mantilka
16. mar 2024

Čudné, to akože preventívne ak by ju podviedol? Asi sa cítila pod veľkým tlakom, traja ste ju presviedčali a ona to zobrala ako útok. Dosť psychicky labilna.Keby dala facku môjmu bratovi asi by som sa neovládla a vynadala jej. Môjho brata mi bit nebude ani partnerka.

kamatopo
16. mar 2024

Odkaz bratovi nech zoberie nohy na plecia. Žena čo má takéto komplexy z minulosti je zrelá na psychiatriu.

Strana
z2