icon

Finančná nerovnováha vo vzťahu

25. feb 2025

Ľudia prosím,len má neodsudzujte za to, čo teraz napíšem....Chodíme spolu 4 mesiace a ešte ma poriadne nepozval ani na obed, pretože nemá z čoho..Za to ja keď som videla že má oblečenie staré (ktoré už dožíva) tak som mu aj oblečenie nakúpila a aj botasky🙈..Je môj rovesník 34 rokov a je invalidný dôchodca, keďže ním sa stal skrze autonehody ktorú mal pár rokov nazad.. Ináč je ako zdravý človek,len nevidí na jedno oko..Je bez VP,a už som mu aj pomohla zaplatiť nájomné a nie len s tým..Dokopy keď som to zrátala ,tak som mu požičala 1100€..A poviem vám že sa ho pravdepodobne chystám opustiť.. Keďže jeho príjem je v novej práci 1000€+ 380€ dôchodok, a len nájom platí 500€+alimenty na syna 250€ a ostatné paušál.. Možno to znie tak,že som na peniaze,ale už má nebaví to, že jediný kto z nás platí a hyčka pozornosťou,či je to parfum,a neviem čo iné ,tak som len ja..A áno, chodím len ja za ním.Pretože býva odo mňa 70 km..A popravde aj keby môže a chce prísť ku mne,tak by som radšej nechcela..Proste vadí mi jeho finančná situácia a myslím že toto nebude to práve orechové pre mňa.Aj keď som matka samoživiteľka a môj príjem je 2000€ mesačne.. Proste cítim sa ako chodiaca peňaženka 🙈

Strana
z4
diamont00
26. feb 2025

Slobodna zena, sebestacna a ty si zahorela laskou k jednookemu muzovi s dietatom ...ako som hnusna ale do buducnosti ta s nim necaka terno ....

lienka.7
26. feb 2025

@autorka ale prosím ta, jednoducho ta vyuziva, co to nevidíš? 😳
Este mu nezabudni nákupu nové oblečenie, pánovi "manažérovi" 👌
Bože, niektoré ženy sú aké ze také naivne🤦‍♀️ (nechcem napísať ze blbe)

petronelag
27. feb 2025

@diamont00 Nie je isté, či keď naozaj získa lepšie miesto, nezačne si s nejakou z práce a peniaze budú na neho vyhodené zbytočne.

renesance80
28. feb 2025

nemas si co vycitat , jasne aj ked nema on peniaze , ale tebe by mozno stacila od neho aspon snaha niecim ta prekvapit ,nejakou maličkostou od neho ,za tu pomoc , mam obavy ze tento to nebude a len by ta vyuzival

silvia2013
28. feb 2025

@doriiis zajtra vyhra milion a už ho budeš považovat za muza do zivota?

silvia2013
28. feb 2025

@diamont00 ty ked zajtra važne ochorieš, ma ta opustit partner?

diamont00
28. feb 2025

@silvia2013 citala si status autorky? Co tu splietas piate cez deviate....ona sa zalubila do takehoto partnera a nestalo sa to pocas jej manzelstva s nim...a zacina jej to vadit, cize som odpovedala na ukoncenie s kratsej cesty, pretoze do buducnosti to nebude dobre, lebo ten partner ju evidentne vyuziva

silvia2013
28. feb 2025

@diamont00 odpusti si tie hejty, nauč sa komunikovat . Ja som sa ta slušne opýtala. A môj nazor nezmeníš. Je jedno či si v manzelstve, alebo len spolu zijete, chodite,odkopnut niekoho, koho lubis len koli tomu, že ti nekupi darcek, alebo zarobi menej je take sofistikovane. Ono ja by som po 4mesiacoch ani darcek nekupovala, ani neocakavala. Pekný den ti prajem.

doriiis
28. feb 2025

@silvia2013 ....ja som si muža svojho života vyberala aj podľa toho,či sa o seba vedel postarať predo mnou,či sa vie postarať o mňa a deti a či by sa vedel postarať o deti v prípade,že ja nebudem.
Autorkin partner to očividne nevie

diamont00
28. feb 2025

@silvia2013 co si podrazdena? Kazdy tu napisal svoj nazor a ano aj ja si za svojim stojim tak laskavo ma tu nepoucuj o komunikacii a o hejtovani...

diamont00
28. feb 2025

@doriiis presne tak...ine je ked by sa nieco stalo zdravotne pocas manzelstva a ine je ked s niekym zacinam a nastanu problemy, ktore mi zacinaju vadit...
@silvia2013 zrejme nepochopila o com sme pisali

enmery
28. feb 2025

@silvia2013 Ty si mýliš pojmy. My sa tu nebavíme o stabilnom dlhoročnom vzťahu, kde odrazu prišiel úraz, choroba a autorka sa na manžela/ partnera ide preto vykašľať /co by bol hnus/. Toto je ešte len radenie a spoznávanie. Či ty si automaticky ostala s prvým, aj keď sipo mesiaci, dvoch, troch zistila, že Ti v niečom zásadne nevyhovuje? A k téme, on jej nemusí nič kupovať, ale záujem sa dá prejaviť. Prebiehala tu téma inej baby, ktorá má polroka partnera s 3000 platom a býva u ňaj zadarmo a nedáva cent ani na jedlo a o všetko sa stará ona. Aj ich začiatky boli takéto. Ako žil tento muž, kým nespoznal autorku? Takže si sa zbytočne rozčúlila.

majarumm
28. feb 2025

Ale veď si dobre vedela do čoho ideš, tak načo si si s ním vôbec teda začínala? Nechápem fakt 😅 teraz si si to až uvedomila??

veronikakos
28. feb 2025

No jasné. Dovi.....
Ja mám štyroch synov. Dvom starším 11 a 9 ročnému už teraz hovorím, že v živote nič nie je zadarmo. Ani poriadna žena. Ak chcete mať pekné a šikovné ženy tak im musíte mať čo ponúknuť. Preto nemôžte čakať na pečené holuby a byť leniví.
Raz budú musieť zabezpečovať svoje rodiny, tak ako to robí ich otec.
Asi by ma šľaklo, ak by z nich boli niktoši a skuptoši. Preto od takého ruky nohy preč preč preč.....

zazka666
28. feb 2025

Odíď. Nie si povinná ho živiť. Odpíš ale tú pôžičku, asi ti ju nevríto. Samozrejme trvaj na vrátení. Ako vravíš, nei si chodiaca peňaženka.

evkatk
28. feb 2025

Chlap, ktorý má svoju hrdosť a snahu sa z problémovej situácie vymotať, nenechá si platiť kadečo od ženy, ktorá nie je jeho zákonitou a už vôbec nie kupovať si oblečenie a obuv. On ťa využíva a zneužíva. Otvor oči. Takýto vzťah nemá žiadnu perspektívu. Predstav si, že s ním založíš rodinu, pôjdeš na materskú. Z čoho budete žiť? Ako to bude vyzerať do budúcna? Ak to však s ním nemyslíš vážne a potrebuješ ho len príležitostne do postele, ak je tak ďaleko, potom prepočítaj, koľko za to investuješ, či nie je pridrahý.

susitko
1. mar 2025

ha ha...ze zlatokopka...veru u tvojho frajera zlato nenamopes.si skor sponzorka😁

martinka_kovacik
1. mar 2025

to že niekto v nejakom období na tom nie je finančne dobre je jedna vec ale toto znie ako že ťa len využíva... a to že si to dovolí už po takom krátkom čase vo vzťahu to robí ešte horšie

autor
2. mar 2025

@evkatk Presné toto si myslím aj ja..A zvažujem vážny koniec

evkatk
2. mar 2025

Tak to urob čím skôr, aby si neoberala pre ničomníka vlastné deti. Tie ti musia byť prednejšie pred akýmkoľvek chlapom a láskou. Medzi teba a deti sa nesmie postaviť žiaden chlap, ktorý dokonale sa nevžije do úlohy ich otca vo všetkom aj finančne. Inak by ti to v budúcnosti mohli vytknúť, že si pred nimi uprednostnila cudzieho.

natiblaskova
4. mar 2025

Nemôžeš byť zlatokopka keď ho dotuješ,... Má celkom fajn príjem a nevie vyjsť? Asi mi na tom niečo smrdí ale jeho finančná negramotnost to nebude... To čo v tebe kričí není vypocitavost ale rozum.... Utekaj

Strana
z4