icon

Finančná závislosť na nevernom partnerovi. Čo robiť?

10. sep 2026

Dobry den. Mam taky problem. Zistila som ze partner ma dlhodobo podvadza a to jednu neveru na zaciatku som mu uz odpustila. Problem je ze nedokazem pracovat viac nez 4 hodiny denne. Skusala som a zial zdravotny stav to nedovolil. Byvam v jeho dome, živi ma.. nemam kam odist. Otec zomrel a s matkou nemam dobry vztah. Mam 500eu vyplatu a to mi nestaci ani na zdielane byvanie ked pripocitam stravu, pausal, mesacnik popripade zubar a ine. Co mam robit ?????

Strana
z2
anonym_483d0e
10. sep 2026

@anonym_autor a ID nemáš? Keď môžeš robiť len 4 hodiny, výbav si Invalidný, aspoň čiastočný.

pralinka25
10. sep 2026

@anonym_autor tak ho beriem len ako spolubývajúceho a zdiane bývanie a nie ako partnera. Ked nemáš na vyber. Mas invalidný?

anonym_06fa0b
10. sep 2026

A co ked ta on posle prec, co budes robit potom?

anonym_c26323
10. sep 2026

je to parntner =manžel
alebo partner= priateľ?
Deti máte? a ty si myslíš, že si Ťa tam nechá navždy? čím skôr odídeš tým lepšie pre Teba , jedného pekného dňa si tam donesie druhú a budete pekne žiť spolu na hromádke?? 😀

anonym_33150d
10. sep 2026

Prečo nemôžeš pracovať viac ako 4 hod denne?
Ak by si mala zlý zdrav. stav tak by si mala dôchodok, aspoň čiastočný

autor
10. sep 2026
@anonym_33150d

Prečo nemôžeš pracovať viac ako 4 hod denne?
Ak by si mala zlý zdrav. stav tak by si mala dôchodok, aspoň čiastočný

@anonym_33150d mala som invalidny ciastocny a zrusili mi ho pretoze na kontrole chceli odomna nalezy od doktora pocas celeho roka a ja som nemala pretoze nechapem ako s cim som mala za nim chodit ked moj problem uz vedel. A lieky beriem cele roky.

janinah
10. sep 2026

Preco nemaš inv.dôchodok? Prečo sa spoluehaš na takehoto človeka a nehladas pomoc u vlastnej rodiny?

anonym_d2d34a
10. sep 2026

A co tak pracovat pre call centrum? Poznam ludi a robia len z domu. Navyse ak nemas ID si schopna peacovat viac ako 4hodiny ak nie vybav si ID a budes mat aspon o trochu viac penazi.

anonym_33150d
10. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_33150d mala som invalidny ciastocny a zrusili mi ho pretoze na kontrole chceli odomna nalezy od doktora pocas celeho roka a ja som nemala pretoze nechapem ako s cim som mala za nim chodit ked moj problem uz vedel. A lieky beriem cele roky.

@anonym_autor toto mi nejak nesedí. Lebo ak beriem lieky, chodím aj na kontroly a viem doložiť aktuálne výsledky

Tu bude niečo ine za problém

Ak berieš volnopredajne lieky, tak môžeš aj pracovať
A dajú sa robiť rôzne prace

anonym_bc9e87
10. sep 2026

Skus pracovať z domu, začni vybavovať Id , predávaj veci na bazare
a dufam že nemáte deti
očividne ti to je jedno inak by si už mala odložené nejaké peniaze

beata_k
10. sep 2026

Je to sice neprijemne, ale aspon sa mozes pripravit. Nemusis odchadzat o tyzden. Priprav si plan odchodu. Drzim prst.

aurelia2000
10. sep 2026

Nikto ti nepredpise lieky bez toho, aby si chodila 2x ročne na kontrolu. Tým pádom máš aj lekárske správy.
Aké lieky užívaš a ako si ich vieš zohnať, keď nechodíš k lekárovi?

anonym_d2d34a
10. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ak niekto ma ID je uplne standardne, ze chodi minimalne raz alebo dva krat do roka na kontrolu aby lekar vedel posudit ako sa dalej vyvija zdravotny stav, ci sa zlepsuje, zhorsuje alebo je stabilny. Takze ak si nepocitovala potrebu tam chodit zjavne tvoj zdravorny stav az taky vazny nebol.

anonym_33150d
10. sep 2026

Tu je niekto lenivý, alebo špekulant, alebo oboje

sticker
zuzlaka
10. sep 2026

Pardon, ale co je to mesacnik? 😀

autor
10. sep 2026
@anonym_d2d34a

@anonym_autor ak niekto ma ID je uplne standardne, ze chodi minimalne raz alebo dva krat do roka na kontrolu aby lekar vedel posudit ako sa dalej vyvija zdravotny stav, ci sa zlepsuje, zhorsuje alebo je stabilny. Takze ak si nepocitovala potrebu tam chodit zjavne tvoj zdravorny stav az taky vazny nebol.

@anonym_d2d34a doktorka mi nehovorila ze musim chodit na kontroli. Len jej zavolam a predpise mi lieky. A ked som prisla na kontrolu asi raz za 3 mesiace tak mi nedala ziaden papier nic

morpheuss
10. sep 2026
@zuzlaka

Pardon, ale co je to mesacnik? 😀

@zuzlaka cestovný lístok, ktorým môžeš cestovať neobmedzene napríklad v MHD...

dzupi898
10. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Asi nevieš, ako to funguje, keď niekto poberá takýto dôchodok. Trošku si to doštuduj alebo sa na to popýtaj. Čo sa týka práce, tak je veľa možností, ako to riešiť. Dá sa nájsť nejaká brigáda popri tom. Lepšie platená práca. Možno sa daj na nejaký kurz, ktorý by ti zvýšil kvalifikáciu.... Nemusíš odísť hneď zajtra. Naplánuj si to. Ostať tam asi tiež nemôžeš naveky. Keď ťa podvádza, tak je otázka času, kedy ťa rovno vymení. Lebo takto si niekoho udržiavať, to asi nebaví nikoho...

parvinka0001
10. sep 2026

Že si ty tu už písala ?

anonym_1d8b14
10. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_d2d34a doktorka mi nehovorila ze musim chodit na kontroli. Len jej zavolam a predpise mi lieky. A ked som prisla na kontrolu asi raz za 3 mesiace tak mi nedala ziaden papier nic

@anonym_autor sorry, ja invalidny nemam, na kontroly chodim po operacii raz rocne ortopedovi, raz rocne neurologovi, plus rehabilitacna doktorka a vsade mi davaju papiere. Takze ty s invalidnym mas rozmyslat dopredu a pytat si u lekarov papiere a chodit na kontroly. Tvoja chyba.

anonym_5359a8
10. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ja mám ochorenie s ktorým chodím k Dr 4x do roka, lebo ochorenie potrebujem držať pod kontrolou, zároveň ak treba, prehodnocujeme liečbu. Takže asi si len lemravá pracovať viac, nie vážne chorá. 🙃

anonym_642ac7
10. sep 2026

@anonym_autor
Nechcem byť sprostá, ale už naozaj musím. Prečítaj si po sebe, čo si napísala, a skús sa nad tým aspoň chvíľu zamyslieť. Si jednoducho lemra a svojmu priateľovi už očividne lezieš na nervy. Je len otázkou času, kedy ho prestane baviť ťa znášať a vyhodí ťa z domu. Ak nechceš, aby to tak dopadlo, možno by bolo načase prestať byť lenivá nielen na prácu, ale aj na rozmýšľanie.

januska12323
10. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor akože ti nedala žiadny papier? Myslíš, že ti len tak predpíše lieky a nikde sa to nezaznamená? Choď k nej s niekým rozumnejším alebo prestaň klamať. Keby si bola tak vážne chorá riešila by si invalidný ako prvé.

aperolcek
10. sep 2026

Aj tú prvú neveru si odpustila, lebo by si sa nevedela sama uživiť. Či?

autor
10. sep 2026
@aperolcek

Aj tú prvú neveru si odpustila, lebo by si sa nevedela sama uživiť. Či?

@aperolcek ano.... ale vo vnutri ma to stale zozieralo.

mondolina
10. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
je mu ťa ľúto, preto ťa necháva bývať u seba.
nevera muža je v tvojom prípade to čo by ma trápilo najmenej.
do konca života sa bude niekto o teba starať?

anonym_4fdd4e
10. sep 2026
@parvinka0001

Že si ty tu už písala ?

anonym_1d8b14
10. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor cize co mas robit? Obehaj lekarov, vybav naspat invalidny a odid od neho. Zdravotne tazkosti mas akeho charakteru a aku pracu vykonavas?

anonym_72d0f4
10. sep 2026
@aurelia2000

Nikto ti nepredpise lieky bez toho, aby si chodila 2x ročne na kontrolu. Tým pádom máš aj lekárske správy.
Aké lieky užívaš a ako si ich vieš zohnať, keď nechodíš k lekárovi?

@aurelia2000 ja len, ze mne endokrinolog napisal kontrola o 3 roky (pripadne pri tazkostiach), ale lieky mi predpisuje na ten opakovany recept bez problemov.
Len tak by som nepisala, ze NIKTO nepredpise lieky bez kontrol 2x do roka. Naco tam nam chodit, ked stav stabilizovany? Tie lieky budem uzivat asi az do smrti.
Ale ja nemam ani id ani nic podobne.

aperolcek
10. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Takže si s ním čisto pre peniaze. To tiež nie je pekné.

Strana
z2