icon

Flirt s otcom v škôlke. Risk či šanca?

4. mar 2025

Pristúpili by ste? Videla som ho raz aj s mamou dietata ale už dlhšiu dobu chodí sam a vždy sa snaží dostať do reči

kiki68
4. mar 2025

Ne, nikdy

zmrzlinka8
4. mar 2025

možno je len zhovorčivý a ty si domýšľaš.
nie, určite by som to nerobila.

pribinak
4. mar 2025

Však to že chodi sám, to ešte nič neznamená. Keby si mala aspoň nejaké dôveryhodne info.
Ale nemáš nič a tak to radšej nechaj tak

deedol
4. mar 2025

ved mozete sa dat do reci, ale preco to hned musi byt flirt? ja sa nebavim len s mamickami, ale aj s oteckami, ale o nicom takom zasadnom. (deti, praca, dovolenky...)

greta2017
4. mar 2025

Tak po precitani tohto uz mojho do skolky nepustim😃 moj manzel je velmi zhovorcivy a nema problem doslova dat sa doreci s hocikym....ale zas nebola by som nadsena keby si ostatne mamicky namyslali ze je to z jeho strany flirt...😁
Preco mas pocit ze chce flirtovat? Nie je to len priatelske prehodenie par slov v satni kym sa deti prezliekaju?

gab1sol
4. mar 2025

Naši susedia - otec vodí ráno deti do školy, škôlky, lebo mama je už v práci a ona poobede chodí po ne, lebo končí skôr. Takže na tom, že chodí ráno len on, nevidím nič zvláštne.
To, že sa snaží dostať do rečí? Čo je na tom? Možno len zdvorilosť, keď sa každé ráno stretávate? Ja som vždy prehodila pár viet či už inou maminou, alebo aj oteckom. A flirt za tým nikdy nebol…

lauruska_sumienka
4. mar 2025

ani nahodou, prehodit par slov ok ale flirtovat? chyba ti zadany chlap?

mizoko
4. mar 2025

Ak ti niečo chyba choď do baru a hľadaj tam... že sa na teba niekto usmeje neznamená že máš po ňom hneď skocit

januska12323
4. mar 2025

Prehodenie pár slov pri škôlke považuješ za flirt?

autor
4. mar 2025

Klud dievčatá, ja sa ponáhľam každé ráno do auta lebo niekedy ešte ani zuby nemám umyté a daný otecko mi dobre že do auta nenastúpi pri odprevádzani posledné dni preto som temu tak nazvala

balerina2025
Autor odpoveď zmazal
mizoko
4. mar 2025

Odpoveď: nie nepristúpila. Neflirtuj

krasneleto
4. mar 2025

venuj sa radsej tomu svojmu... hm?

kiki68
4. mar 2025

@balerina2025 ja som robila v skolke a vies kolko sa ich pokusalo? Akoze nie hned z viac dovodov, hlavne ked sa to prevali, tak vsetky dalsie matky budu ako harpyje na nu. To, ze on je overfriendly blbecek je dalsia vec.

danica2711
4. mar 2025

jeho žena možno zmenila prácu a časovo jej nevychádza vodiť dieťa do škôlky a ty si už myslíš neviem čo... to v okolí nemáš iného chlapa?

nin12345
4. mar 2025

Tak sa ho narovinu spytaj ci nema zenu.. vsak nechapem tu vsetky tieto rady neflirtuj, nerozpravaj sa a neviem co.

zuzanka.zuzu
4. mar 2025

si sama? ak áno a doslova že pomaly k tebe by aj nastúpil do auta, tak zisti či je tiež nezadaný. ak áno, tak niekedy kľudne navrhni že sa rada porozprávať aj na káve 😉 a uvidíš čo z toho bude

domkakvet
4. mar 2025

Nie, zabudni na neho.

viestta
4. mar 2025

Ako by si sa pozerala na to, ze tvoj chlap zacne flirtovat s nejakou mamickou zo skolky. Bez problemov by si mu to tolerovala?

nikaeli
4. mar 2025

Autorka kľudne sa do toho pusť. Ak mu nevadia tvoje neumyté zuby🤷🏻‍♀️ (samozrejme srandujem. Snáď vieš, kde sú hranice. Zvlášť ak vieš, že má partnerku.)

@gab1sol presne tak to máme aj my. Manžel ráno, ja poobede.

zuzubb007
4. mar 2025

To je ešte nič, ale keď ťa začne pozývať na kávu a vravieť, že aka si pekná žena a chce telefónne číslo 🤣 toto sa mne stalo normálne vo škôlke, a otecko je ženatý chodí na rodičko aj zo zenou ale ide si svoje vtipkuje furt

kiwi3
4. mar 2025

@zuzubb007 to su ti probovaci, co sa tvaria, ze vtip, ak to beries ako vtip a ak to zoberies vazne, tak ta kludne prekoti. nechapem, ze si niekto tak otvorene dovoli hovorit na zenu, ze aka je pekna, uz len ze ma taku drzost ukazuje, ze to skusa kade tade... pritom pri zene manzel roka.

zuzubb007
4. mar 2025

@kiwi3 presne však ja som sa vždy na tom zabávala, akože vôbec som sa neurazila, ženu to poteší, keď chlap povie, že je kočka a keď nič nechceš aspoň to pobavi sranda musí byt

marca12
4. mar 2025

Najskor si zisti,ci je zadany a co je to zac. Ak je slobodny,smelo do toho,pokial sa ti pozdava.

joannita
4. mar 2025

Ak je slobodny a ty tiež a páči sa ti, tak prečo nie? Nevidím na tom nič zle a nechápem tie rady že nie a zabudni.
Ale teda to že chodí sám do škôlky neznamená že je single. Ja som s mužom nikdy nebola spolu pre deti v škole a v škôlke, nemáme čas na to. Buď ide jeden alebo druhý.