Flirtujúci manžel
Ahojte všetci. Mám takú otázku žienky. Stalo sa vám niekedy, žeby váš manžel flirtoval s nejakou ženou vo vašej prítomnosti. Nenápadné dotyky, uťahovanie, vyhľadávanie jej prítomnosti a to všetko rovno pred vašimi očami? Čo s tým? Odísť je sice samozrejme možnosť, možno aj najjednoduchšia, ale máme spolu dve deti čiže neviem či až takto radikálne to chcem riešiť. Komunikovať sa s ním veľmi nedá, je to typ chlapa čo sa o moje pocity nijako zvlášť nebude zaujímať, ani o nich diskutovať. Vidím, že medzi ním a dotyčnou sú veľké sympatie a vyhľadaváju sa zrejme navzájom, nechať to tak? Ak bude chcieť odísť tak aj tak odíde. Čo by ste robili na mojom mieste? Manželstvo nám relatívne funguje, vieme sa spolu zasmiať, občas si lezieme na nervy, sme spolu cca 10rokov. Sex tiež celkom funguje. Snívalo sa mi, že mi povedal, že dotyčnú miluje a chce sa rozviesť a potom nasledoval rozvod. Bol to tak živý sen. Ale ich flirtovanie bolo skutočné, to sa mi nesnívalo. Ďakujem za postrehy a rady.
Ja by som taka chladna nebola, hned by som sa s nim o tom rozpravala. Netolerovala by som, aby moj muz flirtoval predomnou s inou zenou. Ak mu za to stoji nejaka chvilkova aferka nech sa paci, ale nic nie je dolezitejsie nez rodina.
nie ze mozno ty by si mala buchnut sampanske. a vies co ja by som to urobila potichu cele. pripravila by som sa na rozchod tak aby to bolo vyhodne pre teba ked uz on sa zachoval takto. intenzivne by som zacala pracovat na odputavani sa, na zhromazdenie financii ktore nepojdu potom do konania o BSM ak ste manzelia, hladala si ine byvanie. a az keby vsetko bolo by som s pokojom odisla.
neviem preco sa ho tak drzis a nehovor o laske. mozno zvyk ale milovat niekoho kto sa takto k tebe roky sprava? to je sadomaso. ver mi ze su aj normalni muzi ale asi si este takeho nestretla ked sa uspokojis s takouto omrvinkou.
daj si sancu stretnut takeho.
vies co? muzov nedesia hystericke sceny ani ziarlivostne, ani plac ani vycitky. ich viac vydesi ladovy klud, to ze bude vidiet ze ho vobec nepotrebujes, ze si stastnejsia bez neho ako s nim a ze nie je az taka hviezda ako si mysli lebo nie je schopny si udrzat ani vlastnu rodinu. na kratke znamosti netreba speci talent.
@pralinka25 veľký palec hore! Toto je cesta nehystercit a s nádychom sa pripraviť a kopnúť ho doriti či už so susedom nieco mať bude alebo nie. Čo máš z takého chlapa @autorka?
Tak ja som tichá osoba...ale toto by som teda môjmu nedarovala priamo tam ..keď robí toto pred tebou tak čo robí keď ho nevidíš?
Záleží aká ta kompletná rodina je. Otázne či sa dá kompletná rodina lepiť z nekompletným chlapom. Chlap kurevnik je druh osobnosti a nezvykne sa zmeniť. Ak sa nechceš rozviesť len dúfať že ta druhá ti ho preberie a bude sa s ním otravovať ona. Pre teba by to bolo asi lepšie toto vyzerá byť mizerný chlap aj vzťah a blbý príklad pre deti
Autorka, tu nikto nehovorí o dokonalosti, a už vôbec si nemyslím, že existuje niekto muž, či žena a sú dokonalí. Ale v čo verím, je rešpekt. Zvlášť voči partnerovi, o to viac k žene matke, ktorá mi dala deti.
Ale vlastne klasický si ho obhájiš, že nie je zlý chlap. A čo z toho?Keď ako partner sa nerešpektujúco správa pred tvojimi očami, tvoje pocity sú mu ukradnuté, komunikovať nechce a keď tak len o prkotinach a pri vážnej téme vybuchne.
A dokonca si myslím, že ak ne preňho niečo dôležité a on to vyžaduje alebo sa mu niečo vo vzťahu nepáči, tak
očakáva že to robiť budeš/nebudeš.
Kde si tam ty. Aby som sa bála povedať mužovi, že si ju tam opticky pomaly osúložil a ja som tam sedela ako tvoja manželka a dotkol sa ma jeho nerešpekt. Obyčajný ľudský základný rešpekt.
Pred niečím zatvárať oči, sa nevypláca, pretože to skôr či neskôr vybuchne a vieš, kto bude trpieť?No len ty. Takže rozhovor a vážny a nenechaj zo seba urobiť tu žiarlivku.
@enmery Je zlý nielen ako chlap ale aj ako človek....
V prvom rade si uvedom svojich kvalít a polož si otázku, že či chceš svoj jediný život prežiť s takýmto človekom…si žena a vidíš viac, ako si tvoj muž myslí. Či ti nebude lepšie samej s deťmi, ako s človekom, ktorý sa neštíti robiť toto pred tebou a ostatnou rodinou. Pre mňa by bola toto urážka až do kosti.
@ankare nech ide za ňou, znamená, ze sa len presunie na iné poschodie,keďže býva slečna v tom istom vchode 🙉 to by som asi ja nedala, žiť v ich blízkosti.
@20erika07 presne nieco take som zazila bohužiaľ.. Moj priatel a moja vtedajsia vela rokov naj, doverna kamaratka. On s nou pomaly zacinal vztah a ja som to nevidela, az ked mi jeho mamina povedala, ze ci sa medzi nimi nieco nedeje, ze sa jej to nezda a mala pravdu.
@autorka hadam s kym je teraz uz vela rokov? S nou a ma s nou aj rodinu. Nie, uz ma to davno neboli, aj ked jej naozaj neviem odpustit, ale to uz je ina vec. Takeho treba nechat ist. Ja som si to vtedy odtrpela potichu a sama. Tiez bola moja suseda, dokonca byvala na rovnakom poschodi. Toto nezastavis a vies co, tak to ma byt. Urob ako ti tu radila jedna kočka, pomaly sa nachystaj na odchod a rozvod a bez emocii mu to nechaj vyzrat, ked pridu rozvodove papiere a aj potom rovnako bez emocii, by som povedala len to, lebo si si ma nevazil. Čau. Ty to aspon mas v priamom prenose, vies o tom, tak hlavu hore a konaj, kym ta on neodkopne, ako nejaku chuderu.
@20erika07 presne nieco take som zazila bohužiaľ.. Moj priatel a moja vtedajsia vela rokov naj, doverna kamaratka. On s nou pomaly zacinal vztah a ja som to nevidela, az ked mi jeho mamina povedala, ze ci sa medzi nimi nieco nedeje, ze sa jej to nezda a mala pravdu.
@autorka hadam s kym je teraz uz vela rokov? S nou a ma s nou aj rodinu. Nie, uz ma to davno neboli, aj ked jej naozaj neviem odpustit, ale to uz je ina vec. Takeho treba nechat ist. Ja som si to vtedy odtrpela potichu a sama. Tiez bola moja suseda, dokonca byvala na rovnakom poschodi. Toto nezastavis a vies co, tak to ma byt. Urob ako ti tu radila jedna kočka, pomaly sa nachystaj na odchod a rozvod a bez emocii mu to nechaj vyzrat, ked pridu rozvodove papiere a aj potom rovnako bez emocii, by som povedala len to, lebo si si ma nevazil. Čau. Ty to aspon mas v priamom prenose, vies o tom, tak hlavu hore a konaj, kym ta on neodkopne, ako nejaku chuderu.
@luizina ach jaj to ma mrzi, ze si si prezila taku dvojnasobnu zradu. U mna je to ine v tom, ze ja ju zas az tak doverne nepoznam, parkrat sme pokecali a zdala sa mi ako fajm baba, ale za kamosku by som ju nastastie nepovazovala.
Dakujem vam dievcata kazdej jednej za reakciu, len tak v rychlosti napisem, ze ja sa onho bit urcite nebudem, skor naopak ak sa nahodou rozhoduje ktora z nas a nepozna hodnotu rodiny tak ho velmi rada zbalim a nech si ide. A je mi jedno ci posobim akoby som pisala o recepte na puding 😉. Samozrejme, ze sa ma to dotyka aj to boli, ale sceny im ja robit nebudem, nech si ho necha ak si mysli, ze je to vyhra.
Ja by som od neho odisla a neckala ci a pre koho sa rozhodne. Taky chlap by mi nestal za to ako manzel a uz vobec nie ako otec rodiny.
sadni si s nim a s kludom anglicana mu povedz... jozo niesom slepa..vidim ako to medzi tebou a ancou iskri a nieje ti koko.no ze s nou flirtujes predomnou .. si dospely a svojpravny..a ti jedna diera stoji za to aby si stratil rodinu zazemie a hlavne deti -smelo do toho,ale ja druhu sancu nedavam.. bud sa spamataj ,alebo bal trencle a chod si kde chces... ja za tych par cm zo seba sasa robit nebude... postav sa a chod
@ukgirls toto je naj odpoveď ja som tiež taká priama ako Ty.
sadni si s nim a s kludom anglicana mu povedz... jozo niesom slepa..vidim ako to medzi tebou a ancou iskri a nieje ti koko.no ze s nou flirtujes predomnou .. si dospely a svojpravny..a ti jedna diera stoji za to aby si stratil rodinu zazemie a hlavne deti -smelo do toho,ale ja druhu sancu nedavam.. bud sa spamataj ,alebo bal trencle a chod si kde chces... ja za tych par cm zo seba sasa robit nebude... postav sa a chod
@ukgirls napísané perfektne ,ešte by som mu povedala ,že len sedliaci flirtuju pred ženou ..Mne by sa aj sprotivil..
Ano.....už len fakt, že sa musí rozhodovať ....
Tak založiť si rodinu s niekym, o kom vyslovene vieš, že bol sukničkár tak čo si čakala? Že nejaká žena a deti ho zmenia? 😀 Nikdy by som s takým anilen nechodila, nie to zakladala rodinu ale každá žena to má inak, niekomu to neprekáža 🙂
No musi to byt velmi ponizujuce a je to vyslovene urazka teba. Obaja ta urazaju ak otvorene pred tebou flirtuju. To netoleruj. To by nemalo byt v ziadnom vztahu. Nemusis planovat rozchod, ale buchni si pastou po stole.
Dievcata konfrontovala som ho a este som nakoniec ja ta zla. On sa bavil, citil sa dobre a ano ona sa mu paci ako clovek, ako zena, ako osoba a proste este on sa urazil na mna a ja sa citim extra hrozne. Len placem vkuse.
@ukgirls ja teda neviem, ale my mame dom 50/50 neviem ako ty s manzelom/partnerom a teda tvoje bal si trencle a vypadni by u nas nefungovalo,ma take pravo moj manzel na dom ako aj ja ajj keby podvadzal, alebo som ja podvadzala nemozme sa vyhadzovat navzajom z domu.. To jje taka rada, ze vyhod ho.. Tak to veru nefunguje si predstav.. Ak by som ja podviedla muza alebo on mna,mnuz bud rozdychame, alebo sa rozlucime navzajom po dohode, ziadne ze zbalim mu kufre, dom je aj jeho a naopak
Je mi to ľúto niektorí chlapi sú svine ,zažila som neveru s bývalým,malý mal pol roka som sa s ním rozišla ,neveru nedokážem odpustiť žiaľ,mal rozmýšľať predtým,som rada že mám teraz milujúceho normálneho muža♥️👋
Je to debil. To sa nezmeni. Bud sa s tym zmieris a budes doslova cusat, alebo sa postavis za svoje stastie a zmenis to.
Ja nehovorim, clovek sa naozaj v dobrej nalade moze nechat uniest energiou ineho, ale ak mi partner povie, ze mu to ublizilo, tak sa ospravedlnim, sklopim usi a dam si sakra pozor, aby sa mi to viackrat nestalo. Ale ako sa zachoval tvoj manzel, to bol hnus. Len dokazal, ze na tvojich citoch mu vobec nezalezi.
"Ona sa mu páči ako žena". Čo viac dodať. Tvoje pocity sú nepodstatné.
dievca on ta ma totalne u prdele a je idiot ze to robi takto. toto by nemala zazivat ziadna zena. nedovol mu nicit ti zivot. budes sa stale trapit pri nom

Si az privelmi trpezliva a tolerantna 🙄 Keby mne toto robi pred mojimi ocami, hanba nehanba, ticho by som nezostala. A to si predstav co by robil este keby si tam nebola.