icon

Flirtujúci manžel

10. jún 2025

Ahojte všetci. Mám takú otázku žienky. Stalo sa vám niekedy, žeby váš manžel flirtoval s nejakou ženou vo vašej prítomnosti. Nenápadné dotyky, uťahovanie, vyhľadávanie jej prítomnosti a to všetko rovno pred vašimi očami? Čo s tým? Odísť je sice samozrejme možnosť, možno aj najjednoduchšia, ale máme spolu dve deti čiže neviem či až takto radikálne to chcem riešiť. Komunikovať sa s ním veľmi nedá, je to typ chlapa čo sa o moje pocity nijako zvlášť nebude zaujímať, ani o nich diskutovať. Vidím, že medzi ním a dotyčnou sú veľké sympatie a vyhľadaváju sa zrejme navzájom, nechať to tak? Ak bude chcieť odísť tak aj tak odíde. Čo by ste robili na mojom mieste? Manželstvo nám relatívne funguje, vieme sa spolu zasmiať, občas si lezieme na nervy, sme spolu cca 10rokov. Sex tiež celkom funguje. Snívalo sa mi, že mi povedal, že dotyčnú miluje a chce sa rozviesť a potom nasledoval rozvod. Bol to tak živý sen. Ale ich flirtovanie bolo skutočné, to sa mi nesnívalo. Ďakujem za postrehy a rady.

Strana
z2
hipuska
10. jún 2025

Ak by si ho konfrontovala aká by bola reakcia? Predpokladam, že by si bola za žiarlivu a isiel by do obrany, formou utoku voči tebe. Ale, aj to je reakcia a veľa napovie...bohužiaľ, neurobíš nič.
Jeho správanie sa ospravedlnit nedá, je to jeho slobodne rozhodnutie, spravat sa tak ako sa správa

autor
10. jún 2025
@hipuska

Ak by si ho konfrontovala aká by bola reakcia? Predpokladam, že by si bola za žiarlivu a isiel by do obrany, formou utoku voči tebe. Ale, aj to je reakcia a veľa napovie...bohužiaľ, neurobíš nič.
Jeho správanie sa ospravedlnit nedá, je to jeho slobodne rozhodnutie, spravat sa tak ako sa správa

@hipuska už sa nám raz niečo podobné stalo a reagoval presne ako píšeš. Ja som bola za žiarlivú čo mu neverí a ešte on útočil a urážal sa. Dodnes neviem či som vtedy mala pravdu ohľadom nevery, ale z tej jeho reakcie vtedy predpokladám, že áno. Zrejme tak reagujú muži keď im žena nato príde. Preto ho teraz nechcem priamo konfrontovať.

vevebono
10. jún 2025

Ja by som reagovala na mieste, niečo v štýle, ci im treba dopriať súkromie

autor
10. jún 2025
@vevebono

Ja by som reagovala na mieste, niečo v štýle, ci im treba dopriať súkromie

@vevebono bolo to na oslave, ktorú som nechcela pokaziť. Nerada prepieram špinavé prádlo na verejnosti a tam sa ani dekórum zachovať nedá. Polka ľudí by ma ľutovala a druhej by som bola na smiech.

vevebono
10. jún 2025

Preco na smiech a prečo by ta mal niekto ľutovať? Ak by som videla nejaké dotyky, normálne by som sa opýtala, v kľude, bez kriku a emócií, ci doprajem súkromie, otočím sa najskôr pre pohár vina a "zabavam" sa sama, nie so svojim mužom. Alebo sa ospravedlnim a odchádzam domov. Žiadna scéna, nič. No každopádne, by som to len tak nenechala

autor
10. jún 2025
@vevebono

Preco na smiech a prečo by ta mal niekto ľutovať? Ak by som videla nejaké dotyky, normálne by som sa opýtala, v kľude, bez kriku a emócií, ci doprajem súkromie, otočím sa najskôr pre pohár vina a "zabavam" sa sama, nie so svojim mužom. Alebo sa ospravedlnim a odchádzam domov. Žiadna scéna, nič. No každopádne, by som to len tak nenechala

@vevebono zabávala som sa potom už samozrejme sama, nie s ním, ale poznám sa, že bez emócii by som tú otázku nedala. Minimálne by sa mi zatriasol hlas a myslím si, žeby to bola trápna atmosféra potom už pre všetkých

martinkatinka
10. jún 2025

Vsak si sa mala slecny opytat, ze kde ma partnera, aj ty si s nim chces zaflirtovat.

ukgirls
10. jún 2025

sadni si s nim a s kludom anglicana mu povedz... jozo niesom slepa..vidim ako to medzi tebou a ancou iskri a nieje ti koko.no ze s nou flirtujes predomnou .. si dospely a svojpravny..a ti jedna diera stoji za to aby si stratil rodinu zazemie a hlavne deti -smelo do toho,ale ja druhu sancu nedavam.. bud sa spamataj ,alebo bal trencle a chod si kde chces... ja za tych par cm zo seba sasa robit nebude... postav sa a chod

danica2711
10. jún 2025
@ukgirls

sadni si s nim a s kludom anglicana mu povedz... jozo niesom slepa..vidim ako to medzi tebou a ancou iskri a nieje ti koko.no ze s nou flirtujes predomnou .. si dospely a svojpravny..a ti jedna diera stoji za to aby si stratil rodinu zazemie a hlavne deti -smelo do toho,ale ja druhu sancu nedavam.. bud sa spamataj ,alebo bal trencle a chod si kde chces... ja za tych par cm zo seba sasa robit nebude... postav sa a chod

@ukgirls presne! 👍

livuska124
10. jún 2025
@ukgirls

@ukgirls 👏👏👏

lilstar111
10. jún 2025

akoze ked vies tolerovat uz len to ze sa s nim neda komunikovat tak ja ti neviem poradit 😃😃😃😃

adka176
10. jún 2025

No je tu otázka, či to bolo len jednorazové nejaké zblbnutie, alebo majú príležitosť stretávať sa častejšie...a ak je tu tá druhá možnosť, tak to budeš mať ešte ťažké...ak je poblázneny, tak neurobíš nič...

enmery
10. jún 2025

Takže, je mi záhadou, prečo íst do vzťahu s mužom, ktorý sa o moje pocity nezaujíma. Veď to je gro. Komunikácia, aj o nie pekných témach tiež.
A ja sa už iba zamyslím, keď toto robí pred Tvojimi očami, čo asi robí, keď tam nie si? A namiesto komunikácie, ako píšeš, keď sa niečo podobné stalo, zaútočil na Teba. Tak už hádam tak dožiješ nie? Rešpekt tiež žiadny voči Tebe /veď aj Tvoje pocity má na háku/.Pokiaľ on za nejakou viac ochotou neodíde.

autor
10. jún 2025
@martinkatinka

Vsak si sa mala slecny opytat, ze kde ma partnera, aj ty si s nim chces zaflirtovat.

@ukgirls toto znie fajn 😀

@adka176 bohuzial maju moznost sa stretavat a aj sa stretavaju

@enmery tak on sa predtym zaujimal, ale rozumiem ako to myslis a svojim sposobom mas pravdu. Ono ziaden chlap nieje dokonaly a ta hranica co sa da tolerovat a co uz nie je niekedy naozaj tenka a kazdy ju ma niekde inde. On nieje vyslovene zly chlap, ale zeny viem, ze ma rad a kedysi bol velky suknickar. Zrejme ho to znovu laka , ale ja by som chcela samozrejme konpletnu rodinu pre deti, ale zas neveru tolerovat nemienim, nato sa mam prilis rada.
@martinkatinka slecna je slobodna, o to horsie.

pralinka25
10. jún 2025

no ked on je toto schopny robit pred tebou a nie prvy krat tak som presvedcena ze robi tisic krat horsie veci ked s tebou nie je.
to je jedna vec. ale roky utekaju. darujes ho niekomu koho nezaujimas, kto prdi na tvoje pocity, kto sa s tebou nebavi o tom co potrebujes a este sa aj kurvi. nie na 100% toto neskonci pri flirte ktory si videla a na 100% toto nie je druhy krat. ved ten clovek nema ziadne zabrany. no obetuj mu este 10 - 15 - 20 rokov. preco nie. ved zivotov mas kopec. tak posrat jeden nevadi.
nepotrebujes mat moznost najst si niekoho normalneho. nezasluzis si aby si pre niekoho bola top?

domkakvet
10. jún 2025

Robi to pred tvojimi ocami, to znamena, ze co sa tyka teba mu je uz vsetko jedno.

mameha7
10. jún 2025

Kde sa majú možnosť stretávať? Ona je vaša spoločná kamarátka?

betulinka1
10. jún 2025

Ty musis byt velmi jemná duša, ked to vidis a si tisko. Na druhej strane mas pravdu v tom, ze co s tym spravis, ked sa aj tak stretávajú mimo. Ale aj tak by som ich koketovanie prerušila s tym, ze sa mi to nezda vhodne aby ženatý chlap tam poletoval ako motýľ a este pred zenou. Ze by sa nad tym mali obaja zamysliet.

natalka13
10. jún 2025

Opytala by som sa ho doma ci sa zamiloval a co s tym.mieni urobit

autor
10. jún 2025
@natalka13

Opytala by som sa ho doma ci sa zamiloval a co s tym.mieni urobit

@natalka13 mne to trochu pride, ze ano, ze sa zamiloval lebo vidim uz dlhsie, ze vyhladava kontakt s nou. Musim si s nim sadnut a pokecat

autor
10. jún 2025
@mameha7

Kde sa majú možnosť stretávať? Ona je vaša spoločná kamarátka?

@mameha7 je to skor znama, ale byva v rovnakom vchode pozname ju obaja. Prilezitosti vidiet ju a kecat s nou ma habadej

enmery
10. jún 2025

Autorka, tu nikto nehovorí o dokonalosti, a už vôbec si nemyslím, že existuje niekto muž, či žena a sú dokonalí. Ale v čo verím, je rešpekt. Zvlášť voči partnerovi, o to viac k žene matke, ktorá mi dala deti.
Ale vlastne klasický si ho obhájiš, že nie je zlý chlap. A čo z toho?Keď ako partner sa nerešpektujúco správa pred tvojimi očami, tvoje pocity sú mu ukradnuté, komunikovať nechce a keď tak len o prkotinach a pri vážnej téme vybuchne.
A dokonca si myslím, že ak ne preňho niečo dôležité a on to vyžaduje alebo sa mu niečo vo vzťahu nepáči, tak
očakáva že to robiť budeš/nebudeš.
Kde si tam ty. Aby som sa bála povedať mužovi, že si ju tam opticky pomaly osúložil a ja som tam sedela ako tvoja manželka a dotkol sa ma jeho nerešpekt. Obyčajný ľudský základný rešpekt.
Pred niečím zatvárať oči, sa nevypláca, pretože to skôr či neskôr vybuchne a vieš, kto bude trpieť?No len ty. Takže rozhovor a vážny a nenechaj zo seba urobiť tu žiarlivku.

autor
10. jún 2025
@enmery

Autorka, tu nikto nehovorí o dokonalosti, a už vôbec si nemyslím, že existuje niekto muž, či žena a sú dokonalí. Ale v čo verím, je rešpekt. Zvlášť voči partnerovi, o to viac k žene matke, ktorá mi dala deti.
Ale vlastne klasický si ho obhájiš, že nie je zlý chlap. A čo z toho?Keď ako partner sa nerešpektujúco správa pred tvojimi očami, tvoje pocity sú mu ukradnuté, komunikovať nechce a keď tak len o prkotinach a pri vážnej téme vybuchne.
A dokonca si myslím, že ak ne preňho niečo dôležité a on to vyžaduje alebo sa mu niečo vo vzťahu nepáči, tak
Kde si tam ty. Aby som sa bála povedať mužovi, že si ju tam opticky pomaly osúložil a ja som tam sedela ako tvoja manželka a dotkol sa ma jeho nerešpekt. Obyčajný ľudský základný rešpekt.
Pred niečím zatvárať oči, sa nevypláca, pretože to skôr či neskôr vybuchne a vieš, kto bude trpieť?No len ty. Takže rozhovor a vážny a nenechaj zo seba urobiť tu žiarlivku.

@enmery dakujem, myslim, ze mas 100% pravdu. Uvidim ako na rozhovor zareaguje, ale obavam sa, ze ked sa z manzelstva vytrati respekt a ucta tak je asi len otazkou casu kedy zanikne a bohuzial zrejme ja budem ta co tym bude trpiet viac a pritom by som mozno mala buchnut sampanske.

romiada
10. jún 2025
@enmery

@enmery úplne perfektne a výstižne napísané. Niet čo dodať! @autorka úprimne, asi si aj Ty zaslúžiš niekoho kto bude pozerať na Teba tak ako manžel na Vašu susedu. Ja si myslím, že Tvoj muž už prekročil hranice flirtu dávno

pralinka25
10. jún 2025

nie ze mozno ty by si mala buchnut sampanske. a vies co ja by som to urobila potichu cele. pripravila by som sa na rozchod tak aby to bolo vyhodne pre teba ked uz on sa zachoval takto. intenzivne by som zacala pracovat na odputavani sa, na zhromazdenie financii ktore nepojdu potom do konania o BSM ak ste manzelia, hladala si ine byvanie. a az keby vsetko bolo by som s pokojom odisla.
neviem preco sa ho tak drzis a nehovor o laske. mozno zvyk ale milovat niekoho kto sa takto k tebe roky sprava? to je sadomaso. ver mi ze su aj normalni muzi ale asi si este takeho nestretla ked sa uspokojis s takouto omrvinkou.
daj si sancu stretnut takeho.
vies co? muzov nedesia hystericke sceny ani ziarlivostne, ani plac ani vycitky. ich viac vydesi ladovy klud, to ze bude vidiet ze ho vobec nepotrebujes, ze si stastnejsia bez neho ako s nim a ze nie je az taka hviezda ako si mysli lebo nie je schopny si udrzat ani vlastnu rodinu. na kratke znamosti netreba speci talent.

ankare
10. jún 2025

Preboha, to fakt mu toto tolerujes? Nech si ide za ňou! Ty máš na lepšieho! Nájdi si chlapa, ktorý bude mať k Tebe uctu a bude Ťa ozaj ľúbiť!

marianarem
10. jún 2025

Nie nestalo sa mi to nastastie a ani by som urcite nezostala ticho. Kazdopadne nechapem ani tu vasu susedu. Je neuveritelne, ze niektora zena ma zaujem o chlapa, ktory s nou flirtuje pred jeho partnerkou. Ja neviem, na co by mi taky typ chlapa bol. Ak sa nahodou kvoli nej rozidete, tak o par rokov bude zase flirtovat pred nou.

lindusss2016
11. jún 2025
@marianarem

Nie nestalo sa mi to nastastie a ani by som urcite nezostala ticho. Kazdopadne nechapem ani tu vasu susedu. Je neuveritelne, ze niektora zena ma zaujem o chlapa, ktory s nou flirtuje pred jeho partnerkou. Ja neviem, na co by mi taky typ chlapa bol. Ak sa nahodou kvoli nej rozidete, tak o par rokov bude zase flirtovat pred nou.

@marianarem presne tak, ja ked len vidim, ze ma ocumuje nejaky chlap, co ide so svojou partnerkou po ulici, je mi na grc, co to je za chuja 🙈

maruskat
11. jún 2025

Ja ťa obdivujem žena,o možnej nevere svojho muža v priamom prenose,teda ze to vidíš aj na vlastné oči, píšeš ako o recepte na puding 🙄.

20erika07
11. jún 2025
@ankare

Preboha, to fakt mu toto tolerujes? Nech si ide za ňou! Ty máš na lepšieho! Nájdi si chlapa, ktorý bude mať k Tebe uctu a bude Ťa ozaj ľúbiť!

@ankare nech ide za ňou, znamená, ze sa len presunie na iné poschodie,keďže býva slečna v tom istom vchode 🙉 to by som asi ja nedala, žiť v ich blízkosti.

Strana
z2