Frajer si vypýtal peniaze na pizzu: Využil ma?
Frajer si odo mňa vypýtal peniaze, že on nemá hotovosť. Išlo len o 20€, lebo si chcel objednať pizzu. Nevadí mi to, sme vo vzťahu a aj on míňa na mňa peniaze. Zarazilo ma však, že keď si z peňaženky vyberal ku tomu ešte drobné, tak tam normálne papierové peniaze mal a viac ako 20€. Dobre, uznávam, nemuseli byť jeho. Alebo ich mohol súrne na druhý deň potrebovať, preto z nich nechcel brať. Ale neviem, prišlo mi to divné. Nepýtala som sa na to, nechcela som, aby vedel, že mu čumím do peňaženky, hneď ako ju otvorí. A aj kebyže mu to poviem, tak by určite povedal, že to nie sú jeho peniaze, alebo, že ich potrebuje na niečo, aj keď by to nebola pravda. Mohla by som nabudúce pýtať peniaze ja od neho, lenže ja nemám takú povahu. Myslíte, že ma využil? Alebo to mám hodiť za hlavu?
Veď práve ...teraz ako píšeš ..tak to do seba zapadá ako puzzle 🙂 jednoducho toto nie je človek do života .... A toto je len pizza ..ale toľko toho ukázal ...
Nemá na ňu ale chce ju ..teda ma ale tvári sa že nie ...ak mám chuť na pizzu zjem ju celu... Ale nie cca polovicu tak načo dve?
A teda keďže platí frajerka tak jej ju objednám aj nasilu a tu čo má rada.....
Somár to je.
@dobkovci škoda, že ja už inú povahu mať nebudem. Zaslúžil by si teraz, aby to bolo naopak a aby som tak ja od neho buď drankala peniaze alebo mu vravela, že som hladná, nech mi niečo objedná. On vie dobre, čo robí a vie, že som dobrý človek, tak sa asi rozhodol zneužívať to. No uvidím, či sa to bude opakovať, alebo nejak zhoršovať ešte
Treba trosku na sebe popracovať, keď niekto nevie si ústa otvoriť ani na to.ze si dá vodu a áno dá si aj pizzu, tak si veľmi ľahko za obeť. Ale nemusí to tak byt aj keď tu 50ludi napíše že je on parazit. Proste sú ľudia čo.to majú inak, čo r majú problém si ponúknuté vziať, keď niečo chcú si aj vypýtať. To ty sa musíš naučiť povedať nie keď nemáš a nechceš dat, a aj áno, keď ti niekto núka. Ak je tento incident len drobnost, viditelne veľký obdiv k.priatl3ovi nemáš, tak sa s ním rozid a máš po starostiach.
A cesta 50 na 50 vo vzťahu je o hubu, zbytočne si to ružovo nemaluj, vo vzťahoch malo veci je 50:50 a keď prídu z ťažšie časy ani nehovorím.
Nehnevaj sa, ale podľa toho čo píšeš ste obaja rovnako lakomí a vypočítaví.
Píšeš, že nezarábaš a chceš čo najviac ušetriť ?? Sťažovať sa na priateľa kvôli 20eurám?
Pizzu si si mohla objednať aj ty ktorú máš rada, bola si s ním.
Sestra ti dala obed a ty si vyčítaš, že ju vyžieraš ??? to je choré, vždy sa s jedlom rada podelím a ponúknem, ked mňa ponúknu tak to neberiem ako "vyžieranie"
Ked idem na návštevu, tak nikdy s prázdnymi rukami, vždy niečo prinesiem fľašu vína, koláč, čokoládu, kvety ... aj sestre.
Prečítaj si čo píšeš a zamysli sa nad sebou.
@vakatko veď logicky, keď nezarabám, tak peniaze, ktoré mám sa snažím šetriť a nemíňať na zbytočnosti. Čo je na tom zlé?
Jaj takže vlastne k jeho dvom pizziam som si ja ešte mala objednať ďalšiu a míňať ďalšie svoje peniaze, keď som nechcela minúť ani tieto? Logika 👍
To, že ja sa cítim, že som ju vyžierala, keď mi dala jesť, je snáď moja vec. Nemám právo na vlastné pocity?
Každý má právo na svoje pocity a tvoje pocity hovoria o tvojom charaktere.
Skonči tento vzťah chudák čo zarába od teba bude ešte ťahať peniaze. Keby mne povedal nabudúce si pôjdeš vybrať ak bude mi treba to by bolo posledné naše stretnutie by bol koniec. Takého chamtivca nenažratého lakomého TI treba neblázni. Malo chlapov behá v tvojom okolí. To kde sme aby chlap zarábajúci svoje odkladal a s cudzích s tvojich čo ty nezarábaš žil čosi kopni do zadku. Tento chybní kus ktorý by žil s cudzích a svoje odkladal. Neblázni. A ukonči to. Nemá to žiadnu budúcnosť. A za každým povedz nemám s čoho.
Autorka,
ty nezarabas a priatel akceptuje, ze platis veci na polovicu? To je dost velka hanba pre neho.
@zmrzlinka2021 nebývame spolu. Ja si platím svoj život a ako žije on, že čo platí a neplatí, to vie len on
Zapnut vsetky kontrolky.
Autorka ako to nakoniec dopadlo? Ako to pokračovalo/pokračuje?

@dobkovci vie, že ja zjem len jednu pizzu. Kebyže je taký tak objedná tú a pre seba ešte nejakú inú. Ale vyriešil si to po svojom, vedel, že tieto odmietnem