icon

Fungovanie vzťahu so starším šéfom v práci

30. nov 2024

Ahojte, v práci mi prejavuje sympatie starší šéf (o 17 rokov). Priznám sa, priťahuje ma tiež, ale bojím sa toho vekového rozdielu. Nie je to sukničkár a nie je ani nejak inak divny. Môže taky vztah fungovať?

Strana
z2
alickapusinka
30. nov 2024

Ale sú aj muži čo prijmu cudzie deti ale je ich málo.Teraz to tak vidiš lenže ked sa rozvedieš podľa mna to budeš mať aj ekonomický ťažke výživne a plus tvoj plát býanie jedlo a veci okolo toho.TY sa musiš zariadiť sama aj my tu na MK TI poradiť môžeme ale všetko ostatne je len na tebe. Naše argumety a rady neprijmeš tak či tak urobiš po svojom takže naše rady sú ti na nič kedže aj tak ho obranuješ a si rozhodnuta sa rozviesť.Teraz hovoriš že by TI neprekažalo ale ak by si sa rozviedla možno cuvne úplne ako príbeh tej ženy s dvomi deťmi najprv všetko super a nakoniec On ako víťaz a ONA ťaha za kratši koniec.

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
janka_23
30. nov 2024

@dharmasanata presne som sa chcela opýtať to isté. Šéf si možno chce len nezáväzné uzit a autorka si už stavia vzdušné zámky

autor
30. nov 2024

@dharmasanata je to jeho firma, jedna zo 4. Posledný polrok chodíme spolu na služobné cesty. Tam sa to trochu preklenulo do inej roviny.

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
autor
30. nov 2024

@dharmasanata nič intímne.

retatka
Autor odpoveď zmazal
autor
30. nov 2024

@retatka áno, toho sa neskôr obávam..keď ja by som mala 60 a on 77. Hľadám reálne skúsenosti z takýchto vzťahov

oli18
30. nov 2024

@milovnickakvetov ved ma kamarata s vyhodami. Ci to rozvedena s detmi mat nemoze?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
milovnickakvetov
30. nov 2024

@oli18 čítala si tu diskusiu? Precitaj si ju. Ta žena sa nerozvadzala kvôli tomu, aby mala kamaráta s výhodami, rozvádzala sa preto, aby mala partnera. Identický príbeh ako toto, co rieši autorka tejto diskusie. Manžel ignorant, kvôli tomu rozvod a šéf neskôr ešte väčší ignorant.

milovnickakvetov
30. nov 2024

Píšeš akoby si mala 15 rokov. Ešte nevieš, ci o vzťah s tebou stojí, ci mu nejde len o zasun a už myslíš na to, co bude keď ty budeš mať 60 a on 77.

margotka17
30. nov 2024

Hej, viem o mladej pani, ktorú balíl šéf, jej sa páčil, on bol rozvedený a tiež oveľa starší. Jasne, že sa rozviedla a zrazu už pre šéfa nebola taká lákavá a nechal ju, veď mala 2 deti. Hm, skončila pri rodičoch vmalom byte.

vilma7
1. dec 2024

Tak kľudne oznam manželovi, ze sa páčiš šéfovi a zrejme ho vymeníš, vybavené;).
Môj ujo si našiel o 16.r mladšiu, sú spolu doteraz. Už asi 20 rokov. Takže klapat to môže, alebo nemusí...záleží predsa od vzťahu a niemod skúsenosti cudzích žien na fóre.

oli18
1. dec 2024

@milovnickakvetov mne to je jasne predsa. 😉

rorino
Autor odpoveď zmazal
rorino
1. dec 2024

@milovnickakvetov zareagujem na ten vekový rozdiel.To že je tvoj šéf nešťastný vo vztahu-nevztahu neznamená,že za to môže ten rozdiel.Pary sú nešťastne,aj keď sú rovnako starí.A to,že chlap nestíha mladšej žene,záleží od konkrétneho človeka.Casto mladí chlapi nestíhajú rovnako starej partnerke.

autor
1. dec 2024

@rorino veď to, že on je veľmi aktívny.

simona20201309
1. dec 2024

Ty si brutálny sebec...
Áno môže fungovať vzťah so 17r mužom. Môže byť aj skvelý otec a môže vám to vydržať.
Ale ty máš 2 deti a už teraz sa tešíš na voľné vikendy keď budu u otca?
Si strašná krava. Krkavcia mater ktorej ide len a len o svoje šťastie.
Grcam z teba fakt.
Absolútne Absolútne sa nezamyslas nad tým, aký sok a stresy budú zažívať tvoje deti. Ze si to ponesu celý život, ze stratia zázemie, pevnú pôdu pod nohami, istotu.... len preto lebo ich mamičke sa zapáčil sex so sefkom a možno vidina vyššieho prísunu peňazí.
Mat šéfa za frajera je asi silná motivácia ze? Až taká že stracas triezvy pohľad, nevidiš svoje deti len jeho penis pred očami?
Ci skôr to lepšie auto a vacsi byt, dom?
Už teraz ti garantujem, že padnes hlboko hlboko na dno. Roztrieskas si papulu. S tým rátaj.
Pretože neexistuje aby si mohla postaviť svoje stastie na nešťastí toľkých nevinných ľudí.

autor
1. dec 2024

@simona20201309 aha čiže mám radšej ostať s mužom, ktorý ma už nemiluje, len kvôli deťom. A asi ťa sklamem, ale aj môj muž ma firmu a zarába desiatky tisíc eur mesačne. V peniazoch v manželstve problém nie je.

simona20201309
1. dec 2024

Desiatky tisíc eur?😅👏👏👏
Samozrejme, ,,LEN" kvôli deťom nemusíš ostávať
Rob čo chceš. Nebudeš prvá ani posledná. Aj tvoje deti.... nebudú prvé ani posledné ktoré budú mať zničenú rodinu.
Hlavne nech si ty šťastná...
Asi ti pridlho bolo dobre

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
luccija
1. dec 2024

Šéf môže mať chut len na zálety a nie spoločné bývanie tvoje deti atď...dávaj si pozor, keď si doma nespokojná rýchlo stratis hlavu.Moze vám to vyjsť, ale aj nie.A 17 r je dosť veľký vekový rozdiel.Druha vec je, že sa kľudne môže stať, že muž bude mať striedavku, tvoj šéf po roku, dvoch už nebude tak úžasný o 5 rokov 60 tnik.Ak to myslíš vážne rozved sa, ale neber šéfa ako tvoju istotu, že kvôli nemu sa rozvedies atď...stojí za to a pod...nevieš aký je každý je úžasný, keď sa neriešia problémy v spolužití, financie, moje bývanie, tvoje, deti atď ....
Musíš rátať aj s tým, že sa rozvedies a dostaneš na deti sama, so šéfom ti nevyjde, odídeš z práce...ja mám rada premyslené všetky scenáre
A možno je to ON na koho si čakala uvidíš...

luccija
1. dec 2024

@simona20201309 mala by si sa trocha krotiť koľko mužov stratí hlavu a nemyslia naľavo, napravo každé tretie manželstvo sa rozvádza.Tiez nie je rozumné zostať s mužom v nefungujúcom vzťahu deti podrastu a oni sa budú doma obchádzať.

autor
1. dec 2024

@dharmasanata má IT firmu.

simona20201309
1. dec 2024

@luccija v com konkrétne by som sa ja mala krotiť? Ja nemám milenca 😅

Strana
z2