icon

Galantné gesto alebo finančná nezávislosť vo vzťahu?

Dnes o 14:34

Ahojte baby, ostala som trocha smutná. Kúpila som priateľovi na dovolenku šľapky a slnečné okuliare, on nemá veľmi cit pre módu, ale veľmi sa mu páčili. Ponúkol mi, že mi za to dá peniaze, ale odmietla som, že to bude mať ako darček.
V ten víkend sme sa mali stretnúť, tak som ho poprosila, či by mi nekúpil 5 fliaš vína, budem mať čoskoro oslavu a on býva vo vinárskom regióne. Kúpil mi ich a vypýtal si plnú sumu, nezobral to ako ja, ako darček.
Nejde mi o tie peniaze, ale skôr o to gesto, zarába trikrát viac ako ja a povedala by som, že by mohol urobiť občas niečo ako prejav náklonnosti, čo mi spraví radosť, či? Nehľadám v ňom sponzora, ale partnera, ktorý občas prejaví štedrosť spôsobom, ktorý je pre mňa romantický. Alebo už teraz naozaj muži majú v sebe nastavené pravidlo finančnej nezávislosti a rovnosti tak silno, že už ich ani nenapadne spraviť niečo galantné pre partnerku?

Strana
z3
anonym_21cf84
Dnes o 18:48

@anonym_autor A tu sumu si explicite vypytal alebo si sa ho spytala kolko mu mas dat a povedal ti?

autor
Dnes o 19:09
@anonym_21cf84

@anonym_autor A tu sumu si explicite vypytal alebo si sa ho spytala kolko mu mas dat a povedal ti?

@anonym_21cf84 doniesol mi ho s bločkom - spýtala som sa, či mu sumu pošlem na účet a on že áno, tak som mu to obratom poslala.

betka90
Dnes o 19:15

@anonym_autor neni finančne nezávislý, je iba zgrlos, mas na viac

anonym_2c238f
Dnes o 19:27

Ja by som hlavne nestrácala čas s niekým s kým som 2x za mesiac 😖 Máš 36, nie 16

anonym_21cf84
Dnes o 20:13
@anonym_autor

@anonym_21cf84 doniesol mi ho s bločkom - spýtala som sa, či mu sumu pošlem na účet a on že áno, tak som mu to obratom poslala.

@anonym_autor Hm nepride mi to zas tak divne ani by som podla tejto situacie neusudzovala, ze je zgrlos. Mne by bolo naopak divne poziadat o nakup a nejak v kutiku duse dufat, ze to zaplati

anonym_912506
Dnes o 20:22

@anonym_autor bola by som rovnako prekvapená ako ty🙂už mu nič nekupuj a sleduj takéto situacie

anonym_4b753f
Dnes o 20:36
@anonym_autor

Vždy na stretnutie mi donesie ružu. Ja ruže veľmi rada nemám, ale on hovorí, že pre neho je to kvet lásky.
@anonym_5f66fa

@anonym_autor s takýmto debilom som bola 7 rokov - mladosť / tuposť. Tiež mi nosil na každé rande ružu. A keď som ho o niečo požiadala z obchodu do centu si dal vrátiť sumu, čo mne vtedy prišlo O.K.

Strana
z3