Hádka kvôli rozlúčke so slobodou medzi sestrami
Ahojte, potrebujem sa trosku vypisat a mozno pocut aj nazor zvonku. Bude sa mi vydavat sestra a tento vikend ma rozlucku so slobodou, co je kamenom urazu. Na rozlucke bude mat svoje kamosky plus jedinu z rodiny pozvala mna, ja si to velmi vazim ale nechcem tam ist, lebo je medzi nami velky vekovy rozdiel a s jej kamoskami si vobec nerozumiem lebo to su este take zabky poblaznene a proste je tam viac dovodov (mam 2 deti, 1 skolopovinne a potrebujeme riesit pred zaciatkom sk. roka ine veci ako ze mama sa ide niekde ozierat, takisto som introvert a nemusim nejake divoke zabavy tohto typu, takisto samozrejme financne je to narocne vychystat na svadbu 4 osoby plus je to sestra takze hrubsia obalka a kamosky sa jej na party skladaju takze aj tuto by som musela prispiet a to ani nepijem a proste vela dovodov mam preco nie). Lenze sestra sa samozrejme na mna hrozne nahnevala a vykricala mi ze ani na svadbu potom nemusim chodit, takze neviem co teraz, ci to pretrpiet kvoli sestre alebo si stat za svojim rozhodnutim …
Moja sestra mala svadbu a rozlúčku, tiež som ten typ, ktorý nie je na blaznenie, introvert, moja sestra presný opak. Ona sa zabaví s každým, mne musia ľudia sadnúť, inak sa s nimi neviem dobre zabaviť. Moje deti mali vtedy 3r. a 6 mesiacov. Pozvala ma na rozlučku, tak som sa prekonala a išla, a výborne som sa zabavila, tiež to bola chata. Deti to prežili, ja tiež, sestra mala radosť že som tam bola .
Takže ja by som išla, a naozaj ak by si sa tam zle cítila môžeš povedať mužovi že by pre teba prišiel. Nemusíš tam byť do rána.
Všetko sú výhovorky, tvoja sestra ťa tam chce mať. Chce to s tebou zdieľať, viem ju pochopiť. Koľké to tak nemajú a sestry sú na nože. Pouvažuj ešte.
chod prosim ta uvidis mozno ti to aj dobre padne ;)
Si jak male decko 😃
Tak nechod
Je to párty skôr pre kamošky , mladé slobodne baby, žena s deťmi veľmi nemá silnú potrebu ísť na akciu ruka hore. Je už niekde inde.
Ale to neznamená že kto ísť chce, nemôže ísť, aj keby mala raz toľko rokov a deti 10 nech ide. Autorke sa nechce, takže nemusí počúvať nutenie od sestry.
Veď ani nemajú s ostatnými účastníkmi spoločnú reč.
Ja si tiez myslim, ze by si sa mohla prekonat a ist tam aspon na chvilu, ides tam kvoli sestre a ta tam evidentne chce mat. Mam o 10 rokov mladsiu sestru, ale teda neviem si predstavit, ze by som na jej rozlucku nesla . Nikde nie je napisane, ze sa musis ozrat a byt tam do rana, sadni do auta, kup si nealko huberta a zabav sa so sestrou na chvilu.
Išla by som. Vydržala by som.
Zo slusnosti by som isla, a o 10tej by som sa pobrala domov a nechala mlade nech sa bavia ako chcu 🙂
Zachovala si sa veľmi hlúpo...
Isla by som a poriadne by som sa zabavila..a co ako ked sme matky tak uz vsetko naokolo skoncilo?..a muz ci by bol nadseny alebo ne by ma netrapilo.snad pri splodeni bol aj on.tak sa moze aj postarat
...a že by mal muž problém byť s vlastnými deťmi cez víkend - tak až to by bol dôvod na hádku, ale nie so sestrou🙄
Mne neisla na rozlucku naj kamoska lebo ze dieta bez nej nezaspi, a to sme isli len do mesta posediet. Doteraz jej to neviem zabudnut.
@duppka13 ake stare? Zas ked to bolo dake batola co koji tak zas to treba chapat
Ja by som nešla a tvoja sestra by to mala rešpektovať. Pozná ťa, tak predpokladám že vie že nepijes a není to tvoj štýl zábavy. Je to asi jedna zo žien čo si myslí že keď je nevesta tak sa s nej musí každý pos.at a celý svet sa teraz prispôsobiť.
Aky je vekový rozdiel medzi tebou a sestrou? A aké staré máš deti, keď má manžel problém a nimi zostať?
Tak sestra tam ma kamosky, naco aj teba ked ste vekovo vzdialene. Mas rodinu, deti, nepotrebujes travit noci na "party". Segre daj obalku s 50tkou nech si to uzije a nech chape ze s jej kamoskami ty nemas dovod oslavovat.
Kam speje,keď vlastnej sestre nie je sestra ochotná ísť na oslavu....zbytok sú výhovorky.
Do obálky prečo by sestra musela niečo dávať?že prispeje niečo na spoločnú párty,ok. Ale tiež sa nemusíš podieľať na spoločnom darčeku kamosiek.
Ostatné je výhovorka....školopovinné deti,muž nebude nadšený,že ostane s deťmi cez víkend.
waw fascinujuce ako ste sa do nej pustili preto, ze sa nechce zucastnit takej zbytocne stupidnej a trapnej vysoko nepodstatnej akcie 😃
povedz sestre nech sa neserie a kup im basu sampanskeho
Tu presne vidno vzťahy v rodine, poniektorým by bolo ľúto a premohli by sa, to je to čo by bolo milé, iných to otravuje a chcú mať svoj kľud.
Niekedy to vypáli tak, že keď sa Ti niekde nechce, nakoniec je tam super ... Úplne Ťa chápem, že sa Ti tam nechce, máš nato xyz dôvodov ... ale mysli nato, že svadba pred vami... alebo skús ešte so sestrou v kľude pohovoriť, možno pochopí Tvoje argumenty ... držím palce ...
Takže pravda je, že muž je nepodarok
Uz len kvoli tomu by som isla. Panovi sa nechce byt s detmi 😂
@lija22 Ono úplne všetko v živote je somarina, party, svadby, oslavy okruhlín, rozlúčkové, maturitný večierok, kupovať dary, dávať do obálky peniaze, vraciať si to potom navzájom, či robiť veci zo slušnosti. Akože, čo z toho je dôležité? Na tom nestojí nič. Ale ľudia si takto pravdepodobne robia radosť. Takže ak pre teba a pre mňa to môžu byť hlúposti, pre iných to je proste must have.

Mohol by som ísť za teba? Ja v tom problém nevidím