Hádka s manželom. Reagujú všetci muži takto agresívne?
Sme s manželom spolu 9r. Máme 2.5r synčeka. Ale k veci. S malým som sa hrala s loptou, a náhodne som mu loptou hodila do hlavy nechtiac. A on na mna vyletel či som jebnutá, a sprostá. Ja som len ostala pozerať. Prešiel mesiac, a nepočula som prepáč, a keď mu poviem že kedy mi teda prepáč povie tak povie že čo to stále rozoberám
Mňa ozaj zaujíma či akože to chlapi v hneve takto bežne reaguju?
Este dodam k tomu, ze uz vies co mas doma. Mozno sa doteraz tak k tebe nespraval, ale takto sa sprava bezne. Prehnane reaguje odjakziva, ale ty si to nevnimala, lebo to nebolo namierene proti tebe. Taky clovek nema problem naziapat na cudzieho, na tetu co sa cmochce pred pokladnou, na sofera, ktory ide inac ako si on predstavuje, na hociho a hocikedy ked sa mu zda, ze je v prave. Vyberanym slvnikom sa vyvrsi aj na blbej kosacke, ktora nestartuje. Ked dohra rolu slusaka, tak sa v pohode vyziape aj na tych najblizsich.
@anonym_cebec8 Ty si skvelá❤️Presne takto je..on má v práci 17-19 brigádničky,a aj im povie že j..., a oni sa natom smejú, a tak som mu vysvetlila že ja nemám 17 a nepripadá mi to smiešne..
@kristinatankova199 my sa doma občas riadne pohádame, môj muž ma krátku zápalnú šnúru a ja si zasa nič nenechám, ALE!!! Nikdy, nikdy jeden druhému nenadávame. Ani ja jemu, ani on mne. Podľa mňa to je prekročenie hraníc a ospravedlnenie by som od neho na tvojom mieste nežobrala. Vidíš, že ta ma za handru… ale vyžrať by som mu to dala riadne! Čo bude na večeru: pre teba nic, hádam by si nechcel večeru od sprostej, jebnutej.. atd.
No ak dostanes bolestivu ranu do hlavy, v prvom momente ti vyleti z ust kadeco.
@anonym_f5cebb hrala sa s 2 a pol rocnym dietatom, myslim, ze ta rana nebola bolestiva.
Dostala som vynadane rovnakym sposobom,mojou chybou som mu znicila rucne vyrabany nozik na ktorom sa naozaj vela nadrel. Stalo sa. Aj ja som pochybila a aj on. Vykomunikovali sme so to. Zivot a roky plynu dalej.
A doteraz nepoužíval vyberané slová? Mne by takáto osoba vadila, ale keby som vedela, že sa takto vyjadruje, tak by ma to neprekvapilo, že schytam ja alebo aj dieťa takúto "pochvalu". Preto ma prekvapuje, že to riešiš na MK.
Ak by mne niečo také povedal, okamžite by som sa rozviedla. To iba poriadna šliapka, ktorá za každú cenu potrebuje chlapa do postele, ostane s takým žiť. Každá žena musí mať svoju úroveň a zachovať si hrdosť a dôstojnosť, po ktorej si nesmie nechať šliapať. Ak žijem s mužom, tak ten musí udržať za každú cenu úroveň komunikácie, inak môže ísť. Ako môže žena vliezť do postele s chlapom, ktorý jej vynadá? Fuj, je to hnus, taká je iba obyčajná handra, ktorá si od okolia zaslúži iba opovrhnutie. Veď nechala sa ponížiť pred vlastným dieťaťom. Čo z neho vychová?
No ja neviem, podľa mňa az tak extrémne to nevidím
Pokiaľ to bolo jednorázovo v afekte lebo sa zlakol napríklad
Ale to, že hovorí brigadnickam akoze sranda ze su je....a sa smejú,to je skôr na zamyslenie,to by mi veľmi vadilo a by som sa za neho hanbila, že vadome sa tak chová
@kristinatankova199 no, tak máš doma hulváta. Ľudia sa skutočne spoznajú až v manželstve. Práve si spoznala jeho skutočné ja. Primitív.

U nás som ja tá zlá.Nejako sa nevadíme sme spolu 24 rokov.Mohla by som ho na rukách nosiť.Raz asi 20 rokov do zadu som mu povedala,že je debil.Nejak mi to vyletelo,to sme sa bláznili,ja som si udrela hlavu o stenu.Samozrejme som sa mu omluvila(asi po týždni,čo som sa hambila🫣).Samozrejme teraz ma to stále trápi,nezabudla som na to.Preto si viem predstaviť ako sa cítiš Ty,aj keď je to u Vás naopak.Mňa by to strašne zožieralo