Hádka s manželom. Reagujú všetci muži takto agresívne?
Sme s manželom spolu 9r. Máme 2.5r synčeka. Ale k veci. S malým som sa hrala s loptou, a náhodne som mu loptou hodila do hlavy nechtiac. A on na mna vyletel či som jebnutá, a sprostá. Ja som len ostala pozerať. Prešiel mesiac, a nepočula som prepáč, a keď mu poviem že kedy mi teda prepáč povie tak povie že čo to stále rozoberám
Mňa ozaj zaujíma či akože to chlapi v hneve takto bežne reaguju?
Este dodam k tomu, ze uz vies co mas doma. Mozno sa doteraz tak k tebe nespraval, ale takto sa sprava bezne. Prehnane reaguje odjakziva, ale ty si to nevnimala, lebo to nebolo namierene proti tebe. Taky clovek nema problem naziapat na cudzieho, na tetu co sa cmochce pred pokladnou, na sofera, ktory ide inac ako si on predstavuje, na hociho a hocikedy ked sa mu zda, ze je v prave. Vyberanym slvnikom sa vyvrsi aj na blbej kosacke, ktora nestartuje. Ked dohra rolu slusaka, tak sa v pohode vyziape aj na tych najblizsich.
@anonym_cebec8 Ty si skvelá❤️Presne takto je..on má v práci 17-19 brigádničky,a aj im povie že j..., a oni sa natom smejú, a tak som mu vysvetlila že ja nemám 17 a nepripadá mi to smiešne..

U nás som ja tá zlá.Nejako sa nevadíme sme spolu 24 rokov.Mohla by som ho na rukách nosiť.Raz asi 20 rokov do zadu som mu povedala,že je debil.Nejak mi to vyletelo,to sme sa bláznili,ja som si udrela hlavu o stenu.Samozrejme som sa mu omluvila(asi po týždni,čo som sa hambila🫣).Samozrejme teraz ma to stále trápi,nezabudla som na to.Preto si viem predstaviť ako sa cítiš Ty,aj keď je to u Vás naopak.Mňa by to strašne zožieralo