Hádky v rodine kvôli voľbám
Aj vy to tak máte, že každý v rodine volí úplne inak a potom sú kvôli tomu hádky s partnerom, resp. rodičmi? Ja už kvôli tomu tie voľby nenávidím, lebo každý na každého útočí, vnucuje mu jeho názor a pritom sú všetci politici rovnakí.
Nie, u nas to tak nie je. Respektujem druheho nazor.
A pokial je to pre mna uplne absurdna volba, volim sa o tom nerozpravat. A najma s ludmi co sa vedia iba hadat a vnucovat ten svoj.
Volime v rodine rozdielne strany a nehadame sa. S niektorymi clenmi rodiny vieme v klude asertivne podebatit.. a s niektorymi sa debatit v klude neda, tak o tom nedebatime vobec 😊
ak sa okolo teba v rodine ľudia hádajú, postáv sa a odíď. nezmeníš to a ak sa niekto chce ničiť zdravie kvôli politike je to jeho problém
Vôbec sa nehádame. Nevolíme rovnako. Rešpektujeme sa.
Nehádame sa,lebo nejdeme voliť🙂nemáme totiž z tohto úžásného výberu koho😀
Nie, vobec nie su u nas hadky koli tomu kto koho voli. A to fakt volime uplne ze najroznorodejsie ako sa len da 🙂 Fakt, kazdy inak 🙂 Ale teda chapeme ako to je, kazdy ma proste nejaky nazor, nepresviedcame sa navzajom o svojej pravde.
S manželom mame podobný názor a s ostatnými členmi rodiny sa o tom nebavime, keďže mame úplne iné názory. Akože ale obdivujem ludi, ktorí dokážu tolerovať u partnera iný názor v politike, ja by som to u partnera nedokázala.
Načo to s nimi rozoberas. Ja na tvojom mieste prikivnem ze áno budem voliť ako vy a pritom urobím si po svojom
O politike sa doma nebavíme. A celkom určite by som sa kvôli nej s nikým nevadila.
Nie, nikdy sme sa kvoli tomu nehadali. Volby podla mna nie su dovod na hadku v rodine, proste to za to nestoji.
Môj chlap nevoli ale uz sme sa pohádali :D ja sa zasmejem vždy nad tým a ignorujem. On nech si vo svojej krajine voli aj Gargamela alebo šmolka, ja si zvolim koho chcem:D a to som len nahodila ze mam teraz dilemu, či predsa len nedať hlas tým "mojim nikdy" aby sa posunul Fico ďalej od prvého miesta :D a už bol cirkus. Bohužiaľ u máš je on ten totálne netolerantny. A ešte veľmi počúva rozpravky dôchodcov poslednou dobou. Hlavne tých co tu ani nežili riadne.
Nie, rešpektujem voľbu ostatných, ale je fakt, že tie strany ktoré v kruhu rodiny volíme sú si názorovo blízke
Ale o politike sa bavíme malo
Netreba sa o tom baviť. Nabudúce povedz, že nepovieš, koho ideš voliť. Je to iba tvoja vec.
Nie. Máme podobné názory
@walentina7 tak vy ste vychod. Tam je ina mentalita. Keď čítam tvoje príspevky, tak neviem či mám plakať, alebo sa smiať. Vas je tam na východe drvivá väčšina takých, čo je veľmi smutné. Preto sme v takej prdeli, ako sme.
Nebavíme sa o tom 🤷. Na hádku treba minimálne dvoch...😁. Ak sa nechceš hádať, stačí povedať "nechcem sa o tom baviť, voľ si koho chceš, ja si budem tiež voliť koho chcem".
"Nenavidis" volby? Detinske. Slobodne volby su privilegium ktore cast spolocnosti, hlavne zeny dlho nemali. Neupriamuj teda svoj hnev na tento demokraticky proces. Diskutuj o volbach len s takymi ludmi s ktorymi sa da diskutovat.
@stanulienkat no dovol?! Ani nahodou tu nie je vacsina takych ako ta ktoru si oznacila. Je tu vela mudrych ludi. Grcam z tychto nazorov
@petulda333 uups. Sorry. Ale drviva vacsina vychodu je Ficovska a proruska. To je proste fakt.
@stanulienkat nepoznam nikoho kto by ich chcel volit,a ze tych ludi pozname vela a z roznych kutov vychodu.
@petulda333 pozri volebne statistiky a preferencie. Vychod je pri kazdych volbach cerveny. Ale zrejme to je tym, ze sa stretavas s inteligentnymi ludmi, preto nepoznas vela cervenych.
@stanulienkat nedá sa zovšeobecniť, že východ alebo dôchodcovia volia smer.Vcera sme mali napriklad stretko s triednou zo SŠ, ma 78 sama otvorila otázku volieb (myslela som,že to bude prúser, isto je ficovka)a z nej vyletel,že" hranola nebude voliť ani za svet"
@monillia ja viem, ze to nie je automatické, ale keď ukazujú po voľbách v televízii volebné mapy, vždy je to tá istá oblasť, alebo skupina ľudí. Ja tiež nemam okoli takých dôchodcov, co volia Fica. Ale my sme Ba. Tu je vzdy inak ako stred a vychod.
@stanulienkat viac sa ma dotklo,ze si nas prirovnala k tej vyssie spomenutej ktora tu trepe nezmysli,nez to,ze tu ludia su vraj ficovski a ruski 😁 uprimne tie statistiky nesledujem a dufam,ze ich bude volit co najmenej ludi
@stanulienkat a este musim 😁😁 ako moze byt v BA inak ako na vychode,ked sa vsade pise a hovori,ze v BA je uz polka vychodu🤣🤣
@petulda333 ano, je tu polka vychodu. Neviem ale kolko ich tu ma trvaly pobyt.
@petulda333 ja som sever a priznám sa, že tu máme dosť silné zastúpenie Fico voličov, takze mna neuraza, ak povedia podobne na sever. Ale inak su to dobrí ľudia, len teda Fico má dobre manipulativne techniky a to už sa ľudia moc nevedia brániť, on je silný manipulator.

Nie. Akceptujeme volbu. :D