icon

Hľadajú sa otvorené dámy na diskrétny vzťah?

31. mar 2024

Čo vy na to dámy? Otvorene a úprimne.
Ideálne, ak sú partneri bez záväzkov.

marseillefan
1. apr 2024

@dadis ja som tu už bol označený titulom "najväčší perverzák a úchylák" a to som tu nikoho nikdy ani nebalil... dokonca som bol obvinený z toho, že tej dáme, čo chcela mať dieťa s homosexuálom, sa určite ponúknem, že jej urobím dieťa ja sám 😂
Nechcem si predstaviť ako by to dopadllo, ak by som tu niekoho nebodajže fakt balil 😅

dadis
1. apr 2024

@marseillefan Ale ja som nemyslela teba 😅😂, ved ty si zadany, ale keby nie, si na short liste 😂😂

marseillefan
1. apr 2024

@dadis mňa ani nenapadlo, že by si chcela mňa 😂 ja som len vysvetľoval, prečo by bola samovražda hľadať si na koníkovi partnerku, ak by som nedajbože nebol zadaný.. ukameňovali by ma tu ženy zaživa 😂 to už akože fakt radšej do smrti masturbácia ako podstúpiť toto 😂

dadis
1. apr 2024

@marseillefan 😅😅

marseillefan
1. apr 2024

@dadis Inak kebyže si tu hľadám partnerku, tak dám ženám takúto úlohu, nech sa predvedú... "Lubrikant a análny kolík stoja dokopy 110 eur. Análny kolík stojí o 100 eur viac ako lubrikant. Koľko stojí lubrikant?"
A vyberal by som si len z tých, čo by mi na túto otázku správne odpovedali 😎

dadis
1. apr 2024

@marseillefan To nemas vysoke naroky 😅

marseillefan
1. apr 2024

@dadis máš pravdu, aj tak si nakoniec vyberiem tú s najväčšími kozami 😅

dadis
1. apr 2024

@marseillefan Je jedno ci odpovie 5 ci 10, prsia musia byt aspon 3ky 😅

marseillefan
1. apr 2024

@dadis 😂 😂 😂

dadis
1. apr 2024

@marseillefan Tam by som pohorela 😥, na 3ky sa nechytam 😅

marseillefan
1. apr 2024

@dadis neber to, že ti nadbieham, ale v skutočnosti som dolňák...😅 aj moja manželka má maličké... ale čo by som neurobil kvôli vtipu.... 😂

minka201
1. apr 2024

@hugger 👏👏👏 Výborné komentáre.

minka201
1. apr 2024

@marseillefan To najlepšie, čo môžu rodičia spraviť svojim deťom, je to, že z nich vychovajú dobrých a slušných ľudí. A najlepšie sa vychováva vlastným príkladom.

tanyag
1. apr 2024

@marseillefan Prepáč, ale musím...ty si Hugovi dnes pekne "naložil" 😂 ale nemusíš na mňa reagovať, keďže s bosorkami sa nebavíš 😁

marseillefan
1. apr 2024

@tanyag máte v tejto téme zraz bosoriek, či čo?? veď spln bol ešte pred pár dňami... 😨
Huga mám rád a na teba budem vždy reagovať... ❤

tanyag
1. apr 2024

@marseillefan Bosorky sú všade, s tým sa musíš zmieriť 😉 Viem, že Huga si len podpichoval, ale mne to prišlo vtipné...len toľko som chcela...že romantik 😁

kasssiopea
1. apr 2024

@autor ak mas zaujem o dalsi nazor, napis mi SS. Nie, nemam zaujem o milenecky vztah ale rada by som Ti bez cenzury napisala par viet, ktore nechcem zdielat s celym svetom. Takych objektivnych z viacerych roli.. Ved aj Ty si tu ako anonym.. ak nie, nevadi. Skusenost je neprenosna 🙃

marseillefan
1. apr 2024

@tanyag ak ste všade, prečo si s Ondrom nevybavila, aby išiel poolievať a vyšibať túto čajočku?
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/ma-mi-byt-luto-ze-ma-nikto-neobleje/

mon8060
1. apr 2024

Ja sa smejem. Ty proste chceš k.... ale zadarmo lebo v bordeli musíš platiť 🤣 jaaj chlapec 🙈

demodun
1. apr 2024

@marseillefan keď už je tu ten zraz, pridám sa.
Za uchyla a prasaka si sa označil sám, to ti neberieme. Možno by som ešte pridala titul Hlavný sexuológ MK. 😉
Hugo je tu za gentlemana.
A čo sa týka Bosoriek, len ti pripomínali vzťahové vzorce. Nechcela ti kaziť deň.

marseillefan
Autor odpoveď zmazal
demodun
1. apr 2024

@marseillefan tak tomu rozumiem. Ale ona nie je v klube Bosoriek 😉
Gratulujem krsnemu otcovi

tweetinka.co
1. apr 2024

Otvorene a úprimne - tak prečo anonym?

hugger
1. apr 2024

@tanyag
@marseillefan mi nenaložil, realne zhodnotil situáciu ktoru ja vsak vnímam inak: na to ze som schopny intimity len vo vztahu mam svoje dôvody a som na to hrdý. To že som ´plain vanila ´ nevnímam ako handicap, ak by to bol jedneho dna problem tak sa naučím daco nove 😉

hugger
1. apr 2024

@demodun
@tanyag

Baby nebuďte na @marseillefan drsne, je s nim celkom zábava, keby boli vsetci ako ja svet by bol nudný. A prináša pohlad na temy ktory ja nemam.

marseillefan
1. apr 2024

@demodun Ďakujem, dokonca som to myslel smrteľne vážne, takže dúfam, že to vyjde a budem mať ďalšie krsniatko 🙂

demodun
1. apr 2024

@hugger ale veď ja ho nekritizujem. Len som mu pripomenula, že za prasaka sa označil sám.
Ja som ho nikdy takto netitulovala. A nemyslím, že by sa na to urážal. 😉

marseillefan
1. apr 2024

@hugger "celkom zábava"? wtf, kámo...

tanyag
1. apr 2024

@hugger Ja nie som na neho drsná a ani som nikdy nebola 😉 a veď ja som sa na tom dobre zasmiala, mne tie jeho hlášky prišli vtipné...úplne som si vás dvoch predstavila, ako sa ty snažíš niečo jemne, genlemansky niekomu vysvetliť a on ťa v polke tvojho monológu zastaví a drisne, že ty sa tomu aj tak nerozumieš a začne on o drsnom a vulgárnom sexe 😁 ja by som sa pri tom toľko nasmiala...a po pravde aj pridala k Marsovi 😂 úplne som to myslela v dobrom...

demodun
1. apr 2024

@marseillefan áno "celkom", občas