Hľadám ideálneho partnera. Sú moje očakávania príliš vysoké?
Ahojte, chcela by som vedieť názor žien, aj mužov možno.
Som žena 44r, vdova, bez detí, už ani neplánujem - zdravotné dôvody. Hľadám priateľa/kamaráta, nie nejako aktívne, som skôr otvorená príležitostiam. Nemusíme spolu nutne bývať, iba tráviť spolu čas, u mňa, u neho, na výlete, na dovolenke. Neuvažujem nad svadbou, nie som guľa na nohe pre muža. Rešpektujem jeho súkromie, jeho prácu, jeho rodinu, jeho hobby.
V skratke o mne, aby ste mali predstavu. VŠ, 173/67, bývajúca sama vo svojom byte, auto, práca na manažérskej pozícii. Z vlastných skúseností viem, že mi nefungujú vzťahy na diaľku a ani vzťahy s mužmi pracujúcim na zmeny. Nepotrebujem, aby muž nevyhnutne zarobil viac ako ja, len aby mal prácu, ideálne 8-17, mal voľné víkendy, už odrastenejšie deti, býval sám kľudne aj v malom 1i byte, bol vyšší odo mňa a bol aktívny vodič, ak aj nemá auto, len aby šoféroval.
No lepia sa na mňa pravé opaky. Chyba v matrixe 🙂
1. Operátor výroby z USS, čo robí na zmeny , má 3 malé deti, je mladší odo mňa, 165 cm a čuduje sa, že prečo nemám záujem a že aká som "panička."
2. Potom je tu chlap, vek 46, bývajúci s mamou, aktuálne nepracujúci - už 3r, VŠ nie, vodičák nie, peniaze našetrené 0, plány do budúcnosti 0, šanca že odíde od mamy je 0. Je vyšší a fešák so zmyslom pre humor. Ale nič ostatné nie je OK.
3. Chlap v mojom veku 44. VŠ, vedec, ťažký introvert. Nižší - oveľa, absolútne neatraktívny, bývajúci s otcom. Vodičák nemá, nepriťahuje ma vôbec, máme sa však o čom porozprávať.
4. Muž, 4, bývajúci s mamou, bez detí, nikdy nemal vážny vzťah. Nižší, výrazná nadváha. Bez VŠ, ale mobilný, polorozpadnuté auto, podniká, ale tak akurát mu to LTT vystačí na živobytie, odvody nemá zaplatené a veľké dlhy na SP.
Ja už naozaj neviem, to mám také prehnané očakávania?
To naozaj neexistuje taký neutrál, taký stred?
Ja už aktívne nehľadám nič, čo má prísť, to príde, ale toto? Z toho si máme vyberať?
Nechcela si deti s muzom c. 1.,co sa mu stalo?
Predpokladam, že budeš asi z východu.
Nechcela si deti s muzom c. 1.,co sa mu stalo?
@ahhola s mužom sme čakali babatko, ale mali sme nehodu a prisla som o manzela aj o babatko. Potom som uz deti nejako nechcela bez neho a napokon teraz uz ani nemozem mat, ohrozilo by ma to.
Predpokladam, že budeš asi z východu.
@sevrin no kedze som napisala USS, tak je to asi jasne 🙂
No však na základe toho som sa spýtal 😅 Takže na pivo by sme nemohli ísť, som z opačného konca.
Je dobré, že poznáš svoju hodnotu, určite neznižuj svoje nároky .Podľa mňa to ešte príde, láska kvitne v každom veku . Ak nemáš rada zoznamky, možno skúsiť niečo iné, nejaký turistický klub, alebo niečo podobné, kde by si mala šancu sa zoznámiť prirodzene. Škoda, že zoznamky si zavrhala. Ja som si tam našla manžela . Nebol úplne že zblízka ,ale po čase som sa ku nemu presťahovala. Pokojne skúsiť nejaké platené, komunikovať iba s tými, čo tvoje požiadavky splňajú. Je to síce prácne, ale čas máš a môžeš si krátiť večer písaním si s tými, čo ťa zaujmú. Stretnúť sa iba s tými naj. Ide o to, či si naozaj niekoho chceš nájsť. Často ľudia, čo žijú dlho sami nadobudnú staromládenecké zvyky, všade nájdu chybu a nie sú ochotní sa partnerovi v ničom prispôsobiť. Už sú zo také samostatné jednotky a partner im trochu narúša ich rutinu a pokoj.
Je dobré, že poznáš svoju hodnotu, určite neznižuj svoje nároky .Podľa mňa to ešte príde, láska kvitne v každom veku . Ak nemáš rada zoznamky, možno skúsiť niečo iné, nejaký turistický klub, alebo niečo podobné, kde by si mala šancu sa zoznámiť prirodzene. Škoda, že zoznamky si zavrhala. Ja som si tam našla manžela . Nebol úplne že zblízka ,ale po čase som sa ku nemu presťahovala. Pokojne skúsiť nejaké platené, komunikovať iba s tými, čo tvoje požiadavky splňajú. Je to síce prácne, ale čas máš a môžeš si krátiť večer písaním si s tými, čo ťa zaujmú. Stretnúť sa iba s tými naj. Ide o to, či si naozaj niekoho chceš nájsť. Často ľudia, čo žijú dlho sami nadobudnú staromládenecké zvyky, všade nájdu chybu a nie sú ochotní sa partnerovi v ničom prispôsobiť. Už sú zo také samostatné jednotky a partner im trochu narúša ich rutinu a pokoj.
@andrejka2424 to je aj u mňa. Tiež som samostatná jednotka a tiež by som nechcela narušiť moju rutinu. Preto hovorím, že mne vyhovuje, keď sa mám kde vrátiť. Byť dva dni u neho, alebo u mňa a potom si oddýchnuť od seba... Zoznamky som skúšala a sú tam stále tí istí ľudia dookola. Nedávam tomu už šancu.
Čo cestovanie? Myslím, že aj tam sa môže pritrafiť. Keď budeš sama, možno aj mnohí rozvedenì a single takto idú a možno ťa oslovì. Alebo kúpeĺné pobyty.Potom by ani vzdialenoť nemusel byť problém.Môžete bývať na opačných koncoch krajiny a tráviť spolu predĺžené víkendy,sviatky.
Čo cestovanie? Myslím, že aj tam sa môže pritrafiť. Keď budeš sama, možno aj mnohí rozvedenì a single takto idú a možno ťa oslovì. Alebo kúpeĺné pobyty.Potom by ani vzdialenoť nemusel byť problém.Môžete bývať na opačných koncoch krajiny a tráviť spolu predĺžené víkendy,sviatky.
@andrejka2424 v kúpeľoch som bola. Boli tam starší páni, ženatí. Áno niektorí boli možno otvorení niečomu viac. Inak som si tam našla dvoch kamošov, pánov po 70tke a s nimi som chodila do mesta, na kávu apd. Ale nič perspektívne. Chcem niekoho z môjho okolia. Skúšala som vzťahy na diaľku a u mňa to nefunguje. Niekomu možno áno, mne žiaľ nie.
Cez kamaratky/kamaratov, nemaju niekoho slobodneho s kym by ta dohodili?
Ono tazko hladat v takom veku, 99% slobodnych ludi nad 30r maju nejaku vadu, hladat normalneho/nu je ako ihla v kope sena.
Cez kamaratky/kamaratov, nemaju niekoho slobodneho s kym by ta dohodili?
Ono tazko hladat v takom veku, 99% slobodnych ludi nad 30r maju nejaku vadu, hladat normalneho/nu je ako ihla v kope sena.
@cyberk nie žiaľ nikto nemá. Ale mám pár kamarátok, ktoré sú v mojom veku slobodné, bez detí, atraktívne a neviem, že by mali nejakú vadu. Len jednoducho majú nejaké svoje očakávania a z nich nepoľavia. Nie žeby nerandili, alebo nemali partnerov. Len stále sú ofiko single a bez detí. To, čo bolo v mojom okolí v minulosti použiteľné som zvážila a možno aj skúsila :D Raz ma dala známa dokopy s jedným rozvedeným mužom, čo však býval so svojou ex v dome. OK, hovorím si toto nejako prežijem. Po mesiaci z neho vyšlo, že on má aj priateľku. Čiže by som bola ďalšia v poradí. Inak veľmi atraktívny zabezpečený muž okolo 40. Takže takto to je dnes...
Tak sa stretávaj s tými kamarátkami.Nemas nejakú divnú sociálnu bublinu?Ženy bezdetné bez partnerov po 40 tke chlapov si už opísala a tiež divočina😉
Tak sa stretávaj s tými kamarátkami.Nemas nejakú divnú sociálnu bublinu?Ženy bezdetné bez partnerov po 40 tke chlapov si už opísala a tiež divočina😉
@eliska13 Nie mám kamošku so 4 deťmi, kamošky s dvomi deťmi, s jedným a bez detí.
@autorka, ako keby som čítala kamoškin "životopis". Ako cez kopirák. Jej sa zadarilo 39dieta, to jej ostalo. Zadarilo sa s magorom, ktorý ju v čase pôrodu už podvádzal. Mám pocit,že nateraz nič nehľadá, dokonca odišla zo svojho bytu, naspäť k rodičom 🤦🏻♀️. Ty si na Tom ešte relatívne dobre. Kde sa však nachádzajú tí správni netuším
No veru ani jedno jedno chlapske pozehnanie nevidim.Hladaj dalej,neoblomne.aspon sa zabavis.Doporucovala by som, aby chlap ma l aspon strednu skolu a ,nech je aj trosku zgrlos, teda len tak nevyhodi eura, na nic zbytocne.Idealne by bolo ,keby bol veriaci katolik,ktor i aj vierou zije. ale nie fanaticky,,mal by byt zrucny,ak sa nieco pokazi v dome v byte, nema problem to opravit,ale take bez elektriky,ak rozumie do elektriky ,bolo by +.No vidim, ze si mudra zena,a vyberas tak, aby si si jeho pritomnost uzila aj bez sexu,Moj nazor mozno starodavny sex az po svatbe,,,,ha, ha, aj tam zbadas ,o co chlapovi ide...no nic len cakat a cakat,a hladat a hladat.Vyckaj casu jak hus klasu,,aj ked uz nemas 20.to nevadi,,mozno ta stastie niekde caka,len nevzdavaj to..Ak si veriaca sadni do chramu, sustred sa na oltar,,najskor podakuj za seba,a potom pros P. Boha,aj keby si veriaca nebola.ale sa presvedcis ze ten Boh je.,zbadas po case .No prajem najst si idealneho patrnera,ktory sa do teba zalubi,,tak, aby vam to klapalo.Este nie si stara,ale uz to zacina s tymi hormonmi, harasit ak planujes potomka..
@vorkola Prepac, ale preco jej odporucas veriaceho katolika? 🤦♀️😄 Ako nehnevaj sa, ale niekedy prave veriaci su horsi ako tí co neveria a nejdu kazdu nedelu klacat do kostola a len co z neho vylezu a zavru dvere na byte robia zle. Je uplne jedno ci by bol alebo nebol veriaci. Dobrí aj zlí ludia sa najdu v oboch kategoriach🤦♀️ Pises,ze aby nebol fanaticky veriaci...ale podla toho, ako pises mi pride,ze prave ty si ten fanatik do Boha a do viery. Viera neurcuje stastie a nezarucuje,ze to bude dobry clovek🤦♀️ A ak nie je veriaca pises,ze tiez ma ist do kostola, aby sa presvedcila,ze Boh existuje...mas vsetkych 5 pohromade??? Na co jej pises taketo bludy prosim ta? Ked to teba bavi, tak tam chod aj 5x v tyzdni klacat, ale nikde nemas zaruku v tom co pises k autorke🤦♀️
Dalsia vec, najdi si manualne zrucneho a plusom bude ak vie opravit elektrinu- si myslis,ze v dnesnej dobe je to lusknutim prsta najst take predpoklady u 40+ muza splnajuci poziadavky autorkine a este aby bol manualne zrucny? Uplne by stacilo podla mna autorke keby ten chlap bol normalny, vyssi, mal pracu...a keby aj nebol manulane zrucny, taky chlap je podla teba na odpis? Moze byt dobry v inych veciach ako varenie, ze by mal upratane, nebol mamanek, mal by v hlave jasno, rozumny...Sorry, ale neslo mi nezareagovat na tento tvoj stupidny komentar...este aj ten Boh sa musel obraciat ak videl co pises🤦♀️
Hello,
tu je jasný problém. Musiš spoznavat viac ludi. Rozšírit svoje socialne kruhy. Ono je to blbost niečo očakavat že ti padne len tak do naručia a nič preto nerobit. Logicky najprv musiš stretnut a zoznamit sa so zaujimavym chlapom, nato potrebuješ byt tam kde takyto muži chodia. Konferencie, maratony, turistika atď. a bude to aj aktívny muž, spoznáš sa bližšie a uvidiš. Ale musiš tomu davat naozaj snahu. Ja neustale pracujem na svojich socialnych kruhoch a je to najlepšia možnost ako mat kvalitneho partnera.
Podľa mňa máš privysoké naroky. Nie tie, ktoré si napísala. Tie sú v pohode. Ale tie, ktoré vyplývajú z tvojich ďalších príspevkov. Hľadáš fyzicky, psychicky a casopriestorovo perfektný doplnok, ktorý ti bude k dispozícii, keď budeš mať náladu. Nič viac. A takejto úlohy sa zhostí pricetny chlap len málokedy až vôbec. Ty sa nechystáš ani niečo pre vzťah urobiť ani prekročiť hranice svojej komfortnej zóny. To nastavenie je úplne v pohode, len je krajne nepravdepodobné, že tak niekoho nájdeš. Ale nie vylúčené, uznávam
Tvoj prispevok ma pobavil a zaroven ukazal realitu dnesnej doby. Po urcitom veku je vsetko kvalitnejsie vychytane a moznosti sa zuzuju. Ja mam 36 r., stabilnu pracu, byt aj auto a som doslova magnet na zufalcov a nepouzitelne exemplare.
Priklady: 37 rocny zijuci s matkou v 2i byte s nabehom na alkoholizmus (doslova kazdy vikend spity pod obraz bozi), 38 rocny zijuci v garzonke bez vodicaku v tricku Marvel, 45 rocny vecne ufrflany manazer s domom bez hypoteky, avsak lakomec a ziarlivec. Zo zoznamiek som frustrovana, tam kazdy hlada len nezavazny sex, vacsina tych tvari su tam roky rokuce a mnohi su zenati/zadani a ziju dvojite zivoty.
V beznom zivote mam dost aktivit: fitko, jazykovku, koncerty avsak tam kazdy hladi na seba a mam pocit, ze ludia su uzavretejsi a boja sa zoznamovat live.
Drzim ti palce aby si nasla co hladas a urcite nepolavuj z narokov 💙
Ľahký off-topic...
Autorka v komentári spomína, že jeden, ktorý prejavil záujem mal len 165 cm, iný "nižší, výrazná nadváha", inde priamo uvádza, že musí byť vyšší od nej.
Dámy, prečo je tá výška muža taká dôležitá?
Ozaj len zo zvedavosti, sám mám 180 a zoznamovať sa nechystám...
🙂
A zabudla som na creme de la creme skusenost: 37 rocny so 4 exekuciami byvajuci v byte matky, lebo exekutor by mu zobral aj topanky.. ale zije nad pomery, dopraje si dovolenky, znackove handry aj drahe konicky. U mna 🚩
Ľahký off-topic...
Autorka v komentári spomína, že jeden, ktorý prejavil záujem mal len 165 cm, iný "nižší, výrazná nadváha", inde priamo uvádza, že musí byť vyšší od nej.
🙂
@orisker Tak to aby bol muž vyšší je podĺa mňa bežná požiadavka.Tiež sa mi to páči, rsp. by som sa cítila zvláštne, keby to tak nebolo. Tak ako niektorí chlapi vyhĺadávajú len štíhle napr. ,alebo sú príťažlivé pre nich blondíny, alebo prsnaté bacuĺky, alebo kačice so silikónmi.Každý niečo preferuje, je to ok.
Ľahký off-topic...
🙂
@orisker odpoviem protiotázkou. prečo je pre muža dôležitý vzhľad pri žene? Prečo je dôležitá pekná postava?
Ľahký off-topic...
🙂
@orisker ja mam 170 cm, rada nosim aj opatky a elegantne oblecenie. Pri nizsom muzovi by som sa citila ako jeho matka alebo starsia sestra, ci princezna Droběna🙄 Ochranarsky pocit bezpecia citim pri vyssich a vacsich muzoch. Mne sa viac pacia mackovia ako vychrtliny, ale kazdy mame iny vkus a preferencie.
Ja sa ani necudujem, ze muzi randenie aktivne neriesia pri sucasnych narokoch.
Vobec ale ze vobec sa neriesi vztah, laska, kamaratstvo, vzajomne porozumenie atd. ale len podmienky aky vysoky ma byt, aky nizky by nemal byt, kolko zarabat, co vlastnit, vztah s matkou atd.
Potom tu pridu zeny a vyplakavaju, ze narazaju len na muzov s exekuciami ci problemami s alkoholom.
Mat akesi racionalne naroky je v poriadku, ale ked mate viac poziadaviek nez pracovna ponuka na profesii tak zrejme vyhorite ako fakle dievcata....
Ja napr dating uz aktivne neriesim, naco vlastne? Ak vezmem do uvahy vsetky poziadavky co dnes zeny na muzov maju tak sa urcite najde aspon jedno "ale" na zaklade ktoreho to cele stroskota. Mam 1,72m cize tam uz hned vyska uraduje a macko tiez nie som.
V kazdom pripade good luck out there 😎. Aspon tie diskusie su zabavne ked clovek cita niektore pribehy s exekuciami.
Vobec ale ze vobec sa neriesi vztah, laska, kamaratstvo, vzajomne porozumenie atd. ale len podmienky aky vysoky ma byt, aky nizky by nemal byt, kolko zarabat, co vlastnit, vztah s matkou atd.
Potom tu pridu zeny a vyplakavaju, ze narazaju len na muzov s exekuciami ci problemami s alkoholom.
Mat akesi racionalne naroky je v poriadku, ale ked mate viac poziadaviek nez pracovna ponuka na profesii tak zrejme vyhorite ako fakle dievcata....
Ja napr dating uz aktivne neriesim, naco vlastne? Ak vezmem do uvahy vsetky poziadavky co dnes zeny na muzov maju tak sa urcite najde aspon jedno "ale" na zaklade ktoreho to cele stroskota. Mam 1,72m cize tam uz hned vyska uraduje a macko tiez nie som.
V kazdom pripade good luck out there 😎. Aspon tie diskusie su zabavne ked clovek cita niektore pribehy s exekuciami.
@bu_bu_bubak Ja neviem,ale nezdá sa mi,že muži by boli úplne bez nárokov. Už keď sa smeješ na tom, čo sa rieši na koni a sám si tu, tak nájde sa tu celkom dosť chlapov, čo žijú v detskej izbe na prahu 40, je tu dosť panicov,čo skúšajú,či aspoň tu sa na nich nejaká neulakomí ,žiadny herec, bez charizmy a humoru,zato zášť voči ženám mu nechýba.Všetkým ide len o peniaze a chcú vymakaných svalnáčov. Človek by aj poĺutoval, kým sa neukáže,že je to mamkin cecok, chce štíhlu,mladú, bielu a najmä nie slobodnú mamičku a nevie,kde je problém a či radšej ísť do bordelu a ženu si aspoň kúpi- alebo nakreslí,neviem.Prirodzeným spôsobom to asi nepôjde. Tak aj my sa tu vieme celkom fajn pobaviť, zase nerob zo žien povrchné monštrá.Poznám skvelých chlapov, manželov,otcov aj magorov,ktorí všetkým urobia službu, keď sa ďalej nerozmnožia.
@bu_bu_bubak v zivote som stretla mnoho muzov a mam za sebou niekolko pokusov o vztah alebo priamo vztahy, mimo mojho manzelstva samozrejme. Cize to, co som napisala su tzv. hard skills, cez ktore viem, ze nepojde cesta. Samozrejme, vsetko ide ruka v ruke so soft skills - ci vie pocuvat, ci ma urcitu davku empatie, ako komunikuje, ako riesi konflikty a krizove situacie, ako riesi hadky a spory, ako vie pocuvat, hladat kompromisy, ako vie byt pre zenu oporou. V neposlednom rade a velmi dolezite je, aby prebehla iskra, jednoducho to tam musi byt. Ked nie je iskra na zaciatku, u mna uz ani nebude. A kedze sama seba poznam a vidim, asi pri kom to ma tendenciu byt na dobrej ceste - tak viem, ze ma pritahuju vyssi muzi ako som ja, nie uplne over size. Mne nevadi brusko, a ani par kil navyse, ked milujem tak so vsetkym, len viem, ze 170 cm muz ma jednoducho nepritahuje, nezmenim to, mam to od svojich 16 rokov. Nikde som nespominala aky ma mat majetok, ake auto ma mat, ci dokonca ma mat auto, pre mna je dolezite aby soferoval. Nebudem to rozvadzat, ale je to pre mna dolezity faktor. Takisto samostatnost, muz po 40tke zijuci doma s rodimi jednoducho nie je pre mna atraktivny. Bol by, keby mal 18, alebo dokonca 23, ked konci VS. Ale jednoducho po 40tke ocakavam od muza urcitu mieru samostatnosti. Asi bude atraktivny pre nejaku inu zenu, inak nastavenu, pre mna vsak nie. Vztah s matkou je extremne dolezity a dokaze zasadne pokazit vztah. Velmi rovnako aj vztah so svojou ex, vztah ku detom. Mne nezalezi, ci muz zarobi viac ako ja, je dolezite aby pracoval a idealne, aby nerobil na zmeny. Preco? Casto je to prave vikend, kedy viem byt s partnerom naplno a ked on pracuje cez vikend, tak sanca ze budeme spolu kompatibilni je minimalna. A napokon velmi dolezity je akysi socialny status. Ja napriklad mam rada divadlo, galerie, vystavy, vernisaze, workshopy, chodim na konferencie - tu sa asi nestretneme spolocne s niekym, co chodi na zmeny, po nich na pivo chlapmi a vrcholom kulturneho vyzitia je pre neho futbalovy zapas. Zase viem, ze ja nebudem vhodna pre aktivneho sportovca, ktory rad beha, bicykluje, lozi po skalach, chodi do fitka a zije velmi fyzicky aktivnym zivotom. Jednoducho nebudem stihat jeho tempo a trapili by sme sa obaja. Vo vztahu dvoch ludi je dolezita kompatibilita. Mozu sa velmi lubit, ale nefunguje to po fyzickej stranke a maju inak nastavene zivotne ciele. Potom ta moze niekto velmi fyzicky pritahovat, ale nehodite sa k sebe vobec a mate rozdielne zivotne hodnoty. A cielom je najst balans a rovnovahu v tychto vsetkych veciach.
@bu_bu_bubak bubi nechceli sme ti stupit na otlak. 172 cm je v pohode vyska, je plno nizkych utlych zien ktorym sa isto pacis. Ja som mala frajerov aj plesatych aj s bruskom, nedavam vyzor na 1. miesto. Dolezite su sympatie, podobny humor, mentalne nastavenie a chemia. Myslim, ze muzi su ovela povrchnejsi a vyberaju si zeny najma skrz vyzor a nie podla kucharskych schopnosti ci intelektu.
@bu_bu_bubak bubi nechceli sme ti stupit na otlak. 172 cm je v pohode vyska, je plno nizkych utlych zien ktorym sa isto pacis. Ja som mala frajerov aj plesatych aj s bruskom, nedavam vyzor na 1. miesto. Dolezite su sympatie, podobny humor, mentalne nastavenie a chemia. Myslim, ze muzi su ovela povrchnejsi a vyberaju si zeny najma skrz vyzor a nie podla kucharskych schopnosti ci intelektu.
@iv007 ziaden strach, na ziaden otlak mi nestupate dievcata 🙂.
Vravim, vo vseobecnosti maju obe pohlavia nerealne ocakavania co sa tyka vztahov. Ak vezmeme do uvahy rozvodove statistiky, klesajucu porodnost spojenu s postupnym vymieranim krajiny a najnovsie studie o akomsi nezaujme muzov o dating tak to skutocne nevyzera dobre.....pre obe strany.
Ja sa na veci divam triezvo. Moji rodicia robili obaja na zmeny a nemohli byt casto spolu a napriek tomu su viac ako 40 rokov spolu.
Ludia si pred seba stavaju prekazky, nazyvaju to narokmi a potom sa cuduju, ze si nikoho nevedia najst.
Vravim, naroky su vsetko fajn, ale ked citam prispevky autorky tak rozumiem preco je single a to nemyslim v zlom 🤷🏻.
@iv007 ziaden strach, na ziaden otlak mi nestupate dievcata 🙂.
Vravim, vo vseobecnosti maju obe pohlavia nerealne ocakavania co sa tyka vztahov. Ak vezmeme do uvahy rozvodove statistiky, klesajucu porodnost spojenu s postupnym vymieranim krajiny a najnovsie studie o akomsi nezaujme muzov o dating tak to skutocne nevyzera dobre.....pre obe strany.
Ja sa na veci divam triezvo. Moji rodicia robili obaja na zmeny a nemohli byt casto spolu a napriek tomu su viac ako 40 rokov spolu.
Ludia si pred seba stavaju prekazky, nazyvaju to narokmi a potom sa cuduju, ze si nikoho nevedia najst.
Vravim, naroky su vsetko fajn, ale ked citam prispevky autorky tak rozumiem preco je single a to nemyslim v zlom 🤷🏻.
@bu_bu_bubak tak prečo som single podľa teba? Aj keď oficiálne tento status nemám, mám iný rodinný stav. Inak môj otec robil celý život na zmeny.

Tak povedz hned na zaciatku, ze hladas partnera a nie kamarata 🙂 vyznelo to ako keby sa s tebou nemohli ani len kamaratit lebo su krpati a nevzdelani 😅
@vanilkovazmrzka ved to mam napisane priatela/kamarata. Priatel je partner. Samozrejme aj moj kamarat. Ale nejdem si ho brat a nejdem s nim byvat.