Hľadám radu pre problém v manželstve
Ahojte, mám s manželom aktuálne jeden problém, cez ktorý sa nedokážem povzniesť,je to ešte veľmi čerstvé…on spravil chybu… Nechcem to sem takto “verejne” písať,aj keď príspevok uverejňujem anonymne,ale môžu sa v tom nájsť nejaké osoby ktore nás poznajú… je tu prosím niekto z vás taký, ktorý má triezvy úsudok a mohla by som sa niekomu vyrozprávať v správach a poradiť mi co ďalej ? Hľadám vyslovene niekoho nestranného s vzťahovymi skúsenosťami, niekoho starsieho, ja mám 31… ďakujem
Vies co, podla mna kym bol v nemocnici jej o tej tlaciarni rozpraval a ju to asi zaujalo predsa len to nie je bezna vec. No a on sa chcel podakovat za starostlivost tak ho napadalo na tej tlaciarni vytlacit fotku. No a potom si uvedomil, ze je to kravina a tam to aj skoncilo.
No nevera, este nestihla byt,ale uz sa to crta ,,Uz ti do konca zivota nastrbil doveru celkovo,inokedy to moze byt ina dama,To co spravil cele zle, to potom ako ta lubi, ked uz dokonca mate aj dieta,Pokial bude zdravy a mlady ,teda sexichtivy ,dotial mu nebudes uz verit.Ta dovera k nemu ako partnerovi v tebe sa pomaly strati mam to overene, dokazane, tazko stakym clovekom budovat vztah.Potom je lepsie byt samej,a nemusis stresovat, kde je, co je, s kym je,A este ,ked aj klame, to uz nie je pravy vztah .Vlastne poloz si otazku v com mu mozes verit,?
Vidíš sama. Ak by sa ti priznal, robíš scénu. Patrala si sama a bola z toho scéna 🤷♀️ správy boli úplne nevinne a vykali si. Co myslis vykali si kvoli tomu, aby spravy vyzerali nevinne? Myslim, ze taky prespekulovany nie je ziadny chlap. Ked je aj platonicky zalubeny. Podľa mňa jej chcel dať niečo, čo bežne ľudia ako prejav vďaky nedávajú. Ci sa z toho mala sestrička pocikat mi príde úplne od veci poznámka.
Tak sa mu tam dole niečo zapálilo zas😉prepáč že tak priamo ale normálna vec,volá sa to že platonicka láska ,niekto kto mu príde dokonalý .prejde to .veľa ľudí to ma ,len o Tom nikto nerozprava ,blbá situácia ,že ty si na to prišla.urcite ťa sestrička nič nerieši len tvoj chlap
@lolita555 Ano, suhlasim, kazdemu sa stane. Ale on to vygradoval tymi spravami a darcekom. Zasiel dalej, ako by sa na zenateho buduceho otca patrilo. A jeho reakcia? Utok - zatajil, lebo by robila cirkus (jej chyba), vztah ukoncuje a podobne kkciny..pritom by stacilo povedat prepac, mal som ti povedat, ze sa jej chystam spravit fotku. Chvilku by to spracovavala, ale prezili by to vsetko.. naco si ludia komplikuju vztahy..
@yoxinka Keď som na to prišla, tak on mi to vysvetlil celé s kľudom a bez hádok, lenže ja som nedokázala po tom všetkom s ním normálne ďalej fungovať a tváriť sa, že sa nič nestalo, mne tam stále nejde do hlavy to, že za prvé to chcel zatajiť celé predomnou, že jej vypisoval na fb a zisťoval ako pracuje a za druhé,že jej vôbec chcel dať takýto darček,ja v tom vidím to, že sa do nej platonicky zamiloval 🙈 ja som potrebovala čas na to aby som sa z toho spamätala, tak som s ním nekomunikovala pár dní, iba nevyhnutné veci a včera už bol protivny, odmeraný, celé to otočil na mňa, že on nemieni so mnou ďalej žiť, keď sa takto správam po tom ako mi to vysvetlil v klude, že ma len jeden život, že sa predá byt a rozvedieme sa…. On sa mal snažiť počas tých dní to ako som sa s ním nebavila zachrániť celú tu situáciu a nie to takto ešte otočiť proti mne, a teraz on čaká určite na to, že ja sa mu začnem ako prvá vtierat a nebodaj sa mu ešte aj ospravedlňovať za moje správanie 😅 ale takto to nefunguje ja mám svoju úroveň a ako žena sa nikdy v živote neponížim sama pred sebou… on to celé posral a nie ja
@dadis presne to je to, že on je 30 ročný ženatý muž ktorý má doma tehotnú manželku s 2 ročným dieťaťom, toto je normálne čo chcel spraviť v jeho prípade ?? Tak to teda vonkoncom nie je v poriadku ak to aj myslel úprimne len z čistých úmyslov odvďačenia sa jej…ani len to PREPÁČ mi nepovedal, len priznal chybu v tom, že urobil blbosť
Radšej sa uzmierte, lebo ako sa vraví: ako na nový rok, tak po celý rok 🙂
Teraz je akosi taká doba a nerobia to len muži, napr. ide žena po MD do novej práce, uvidí tam nejakého súceho kolegu a už by išla za ním, pritom má doma muža a dieťa alebo deti. A podobne muži, majú doma manželku na MD, oni v práci rozprávajú kolegyňam aké majú problémy doma a niektorá "chápavá " sa ho chytí a on ide za ňou bez ohľadu nato, že by mal radšej doma pomáhať. Alebo ich zaujme prvá príležitosť, ako v tomto prípade.
Ešte tým, ktorí poznajú náboženstvo, tak vernosť niečo hovorí, tí ostatní takto blúdia.
@alalajka určite nie.. kompletne znicil všetko ,celý vzťah, moju dôveru.. on sa nesnaží o uzmierenie, tvári sa veľmi urazene, (pri tom nemá na to nárok) a ja mám niečo lepiť ? Ja som neni z tých žien čo budú s chlapmi vo vzťahu nešťastné, utrápené, na to sa mám až moc rada 🙂 v živote by som ani neveru neodpustila, ani len keby si s niekým vypisuje sexuálne veci, a ostávať v nešťastnom vzťahu len kvôli deťom ? No taká sprostá by som nebola… raz som bola v hroznom vzťahu ktorý trval 4 roky, bývalý ma bil, ponižoval, nadával, vyhrážal sa mi, zničil ma ako človeka, ženu, moje sebavedomie kleslo na nulu, vtedy som sa zaprisahala, že nikdy nedopustím aby som bola nešťastná vo vzťahu za hocijakú cenu…
@letfenixa určite nie… on sa mal snažiť to napraviť, zachrániť
Za mňa je to normalne až strašidelne. Kebyže pracujem ako sestricka v nemocnici a po prepustení do domácej liečby príde za mnou bývalý pacient a ako poďakovanie mi prinesie moju vlastnú fotky zo súkromného úctu na fb vytlačenú na 3D tlačiarni…… no neviem ako by som sa zatvárila. Pričom on ma doma žtehotnu manželku a dieťa? Ved sa sakra venujem im a nesedim pri tlačiarni ako psychopat.
Myslím si, že celý ten tvoj príbeh je vymyslený. Niečo ti manžel urobil, neviem len čo, či to ozaj bolo také vážne. Tvoj hlavný problém podľa mňa pramení z toho minulého vzťahu čo si opisala. To už nepôsobilio vymyslene.
@aurora33 presne tak,ja som mu povedala toto isté, keby som v jej postavení, ze by som to takto nejako videla. Ja som preto v práci radšej ani menovku nenosila
@alalajka tak to je pekná blbosť, toto s byvalim sa stalo pred 11 a viac rokmi… a tento problém s mužom čo opisujem je reálny, kiežby som si radšej len vymyslala príbehy
@alalajka To nie je vymyslené, veď tam opisuje ako to prebiehalo, to sa stáva a aj dosť často, že sa prihodí takýto príbeh, aký by ste ani nevymysleli.
Ale možno to prejde, prešlo by aj bez väčších hádok, lebo muž s dvoma záväzkami nie je veľmi atraktívny pre mladú sestričku.
Som zvedava ako to dopadne
@aandrea9 ostala som v šoku z toho, lebo som nečakala ,že také niečo niekedy v živote povie… neviem či to myslel vážne alebo nie,nebavíme sa spolu vôbec…
@letfenixa neviem čo bude ďalej a čo mám čakať, samozrejme on sa vôbec nesnaží zachrániť situáciu ale že absolútne… a ja tak isto už nemám chuť niečo ďalej riešiť v našich životoch, aj tak mu už veriť nebudem.. neverím tomu,že mal čistý úmysel s tým darčekom
@letfenixa preto lebo nikdy pri žiadnej hádke alebo nedorozumení čo sme mali do teraz za celý čas mi takéto niečo nepovedal…
A teraz je muž kde? Doma alebo niekde odišiel? Možno by sa to ešte dalo obnoviť, lebo toto ešte nebolo také, že úplne ho odpísať.
Pri hádkach niektorí ľudia povedia veci, ktoré ani nemyslia doslova.
@petronelag doma sme spolu, on je dlhodobo na PN po operácii a ja som doma na RD so synom… ja by som aj isla k našim na nejaký čas, ale žiaľ nemôžem, lebo toto keby sa prevalilo ,tak môj otec so svojou hnusnou povahou by to nezniesol a odniesli by sme si to celá rodina, hlavne moja mama :( v živote som u nich ani len nespala od kedy mám vlastnú domácnosť, čiže ani utajiť by sa to nedalo pred ním… hneď by vedel že sa čosi deje…
Aj keď sme spolu doma, tak väčšinu času trávime každý sám a aj keď sme v jednej miestnosti, sa obchádzame ako duchovia..