Hľadanie partnera a vyplnenie voľného času po rozvode
Ahojte ani neviem kde začať.Mam detičky som rozvedená a striedame si ich s ex.Je to krátka doba čo sme od seba cca 7m a ja si neviem zvyknúť že som bez deti a ako vyplniť moj čas.Co robite ?Ja idem cvičiť,vzdelávam sa takú naj kamosku žiadnu nemám neviem kde von čo robiť.Turistika neni moja záľuba.Dalsia otázka chcela by som časom partnera kde ho nájst?Zoznamky vôbec nie to odmietam mám rada ten kontakt zoči voci a aj tu prvotnú iskru ktorá cez písmenka neprebehne.Ked ste celý život s jedným mužom a zrazu sa cítim že ani neviem kde začať ako sa to robí.Svadbu ani deti už nechcem len niekoho s kým strávim ďalšiu polku života a zostareme a užijeme si život.
Som vo veku medzi 30-40r .
Ďakujem za čokoľvek
Ďakujem každému za príspevok.Ano je pravda že sa k sebe nedokážeme vrátiť on by sa vrátil keby som ustúpila nikde mu lepšie nebolo ako pri mne ten servis a neodišiel on ale ja som podala na súd keďže to ďalej nešlo skusala som všetky možnosti na obnovu potom aj plač ale keď to s chlapom nepohne až vtedy keď príde na súd a si uvedomí čo stráca vtedy to je už neskoro….
Mňa by tiež nikdy nenapadlo že to budem práve ja po toľkých rokoch ktorej sa rozpadne rodina a keby som nemala dôvod nikdy by som neodišla nenechala deti vyrastať bez otca to asi neni sen zeny mať aj dve prace aby deti mali ten štandard naco sú naučené a žiť sama a byt na všetko sama .
Soldi tvoj príbeh poznám čítala som vždy celu diskusiu príspevok keď si to prežívala to som si vravela ty kokso. Ta žena ma odvahu že to by som ja nedokázala a som tu teraz aj ja a zvládam nemám na výber.
Samozrejme že nehľadám muža na silu ani to neni podmienka ako tu niekto pisal ale keď od svojej puberty máte muža toho istého a zrazu ta samota len ťažko sa zvyká nemať tu spriaznenú dušu na niekoho koho sa môžem vždy obrátiť smiať sa atd
Bojím sa toho a zároveň som otvorená tejto možnosti.Sice si ani len neviem predstaviť ako dokáže cudzí muž mať blízko k mojim deťom ako by som ho predstavila ako by to cele fungovalo toľko otázok som v hlave ešte nikdy nemala ….
No teraz by mi skôr pomohlo mať tu kamosku na dobre aj zle dni lebo mám pocit že nič iné nerobim len práca rozvoz deti varenie upratovanie a ten istý príbeh každý deň.Ze vlastne ja nemám ani kde niekoho spot at všade len utekám všetko za pochodu aj cvičenie utekám na hodinu niekedy aj s dieťaťom ktoré ma tam čaká aby sme stihli potom rýchlo vyzdvihnúť z krúžku to ďalšie a tak dokolecka
@anonym_autor keby si chcela, kludne mi napis do spravy, tak dobre si pamatam presne na tieto pocity, ktore mas aj Ty.
mozno este jednu vec Ti k tomu napisem.
uplne rozumiem, ze sa bojis buducnosti, ze ti to vsetko v hlave srotuje, co bude a ako bude. nema zmysel to riesit. zatazovat sa tym. aj tak nic nevyriesis. nikto Ti neda ziadnu zaruku na nic. ale s najvacsou pravdepodobnostou to vsetko dobre dopadne. toto je narocne obdobie, ale ono to raz skonci. postupne, pomalicky si najdes svoju novu cestu. po ktorej budes kracat silnejsia, odolnejsia, s hlavou hore. lebo citim z Teba, ze sa nechces opustat a lutovat. a potom pride ten moment, kedy si to vsetko nove zacnes uzivat.
deti podrastu, budes mat cas na seba, na zaluby, na kamosky a aj na novy vztah.
je jasne, ze teraz si nevies predstavit ziadneho cudzieho chlapa v ich zivote a mozno ani vo svojom, ale to pojde postupne. a pre deti to bude obohatenie.
vsetko bude lepsie nez to je teraz. ja som si v najtazsich chvilach opakovala: je to len obdobie, to prejde.
@soldi No kamienky na dne pohára ... to môže vidieť a písať iba romantik... A nevymazal som to preto, žeby som zmenil názor, naštvala ma nejaká nová koničkárka, že mám v hlave chaos, nepovedala rovno, že som dilino, a že sa opakujem, tak som si uľavoval tým, že som niektoré moje odpovede mazal. Aj keď úprimne Ti poviem, kupovať si darčeky s ex.. U mňa by to už bolo za čiarou. Ale ja do Vaši ch vzťahov nevidím... Pekný deň do.... bývaš niekde na juhu ? Podľa fotky z Tvojho účtu mi to príde ako juh Slovenska...A pekný deň
@dora281 darceky si nekupujeme, to som nenapisala. len ze si obcas dame drobnost. napr pride po deti a mam napecene, tak mu nabalim, alebo on ma zalubu v renovovani starych nozikov, tak mi minule doniesol japonsky nozik, alebo ja mam doma vino, co som dostala, tak mu dam (ja aj partner sme uplni abstinenti), jeho mama mi pravidelne posiela dzemy, ja jej zas nosim domace vajicka, takze takze viac menej priatelske vztahy.
ale minule tu jedna mamicka pisala, ze chodi so svojim novym partnerom, jej expartnerom a jeho frajerkou spolocne aj s detmi na dovolenky, tak to by som nedala a ani nechcela 🙂
byvam v okoli Ziliny 🙂
@dora281 chapem, preco si mazal. mohol si si stat za svojim a nenechat sa rozhodit anonymom na socialnej sieti 🙂
ver tomu, ze pre mna bol rozvod az uplne posledne vychodisko, uz sa nedalo inak. uz sa nechoval hnusne len ku mne, ale aj k detom
@soldi nechcem Ťa zdržiavať , okolo 4 deťuší sa máš čo obracať .V Žiline počas štúdií na VŠD som sa občas " vyskytoval " vo vinárni Dubná skala . Tak Žilina je od juhu Slovenska dosť ďaleko , to som netrafil. Ja nie som vysoký, mám 1,67 m a v tých žltých šatách Ti odhadujem výšku tak na 1,70 m ? ...Či som opäť netrafil, si žena krv a mlieko? A už úplne na záver. Neviem so dosť dobre predstaviť situáciu a Vás , keď sa stretnete doma Ty, tvoje 4 deťuše , exmanžel a terajší partner. A hneď si aj sám odpoviem. Život na vidieku je predsa len iný, ako v mestách. Ľudia sa k sebe správajú ľudskejšie, sú odkázaní jeden na druhého viac, ako v mestách. A tak zrejme vychádzate, ako zohraná trojica. A deťuše kto šteklí a mazná sa s nimi? Otecko ( veď keby nebol na nich zlý, mohol doteraz... ) alebo Tvoj terajší partner. Hovorím, mám v tom guľáš a zároveň aj pochybujem, že ma pustíš do takých intimít Vašej rodiny...Ale si fakt silná a statočná žena, keď si toto všetko zvládla...A už naozaj nakoniec : v akom znamení si narodená , ja som Váha , nemám rád konflikty, a prekliatím znamenia je nerozhodnosť....a prepáč, že toľko Ťa zdržujem, príjemne sa s Tebou debatuje..........Držte sa všetci, nech sa darí ... Pekný deň🙂
@soldi nechcem Ťa zdržiavať , okolo 4 deťuší sa máš čo obracať .V Žiline počas štúdií na VŠD som sa občas " vyskytoval " vo vinárni Dubná skala . Tak Žilina je od juhu Slovenska dosť ďaleko , to som netrafil. Ja nie som vysoký, mám 1,67 m a v tých žltých šatách Ti odhadujem výšku tak na 1,70 m ? ...Či som opäť netrafil, si žena krv a mlieko? A už úplne na záver. Neviem so dosť dobre predstaviť situáciu a Vás , keď sa stretnete doma Ty, tvoje 4 deťuše , exmanžel a terajší partner. A hneď si aj sám odpoviem. Život na vidieku je predsa len iný, ako v mestách. Ľudia sa k sebe správajú ľudskejšie, sú odkázaní jeden na druhého viac, ako v mestách. A tak zrejme vychádzate, ako zohraná trojica. A deťuše kto šteklí a mazná sa s nimi? Otecko ( veď keby nebol na nich zlý, mohol doteraz... ) alebo Tvoj terajší partner. Hovorím, mám v tom guľáš a zároveň aj pochybujem, že ma pustíš do takých intimít Vašej rodiny...Ale si fakt silná a statočná žena, keď si toto všetko zvládla...A už naozaj nakoniec : v akom znamení si narodená , ja som Váha , nemám rád konflikty, a prekliatím znamenia je nerozhodnosť....a prepáč, že toľko Ťa zdržujem, príjemne sa s Tebou debatuje..........Držte sa všetci, nech sa darí ... Pekný deň🙂
@dora281 nemam, co skryvat, tak nemam problem odpovedat na cokolvek 🙂
vysku si mi dobre odhadol, klobuk dole, odhady mas celkom slusne (okrem toho juhu slovenska 😀 ale fotka v zltych satach je z juhu slovenska, ak si odhadoval podla nej).
byvam kilometer od centra mesta (nie ziliny, ale mensie mesto v okoli), nie som dedincanka, na dedine som nikdy nezila. ex sa s mojim sucasnym partnerom nebavi, maximalne sa pozdravia, predsa len medzi nimi citit urcitu rivalitu, su to muzi 😀
ja sa s exovou partnerkou nemam problem porozpravat, ale moc prilezitosti nie je.
ex dovnutra domu nechodi, rozpravame sa len pred domom ked vozi deti, alebo si zavolame.
detom sa venuje aj exmanzel (jeho svojskym sposobom) a venuje sa im aj moj sucasny partner (jeho sposobom). venuje sa im aj exova priatelka a aj ja. takze maju lasky a objati dvojnasobne viac nez predtym 🙂 dcera sa ma opakovane pyta, ci by sme nemohli byvat vsetci spolu, ze to by sa jej najviac pacilo 😀
ja nas dom volam domcek plny lasky. 🙂
som v znameni raka, asi vies, co je typicke pre rakov 🙂 aj moj partner je rak.
nerozhodnost je naozaj prekliatim, to suhlasim.
mas peknu macku na fotke, mala som kedysi podobneho kocura. otec bol brit a mama bola cistobiela poulicna macka. vysledkom bol obrovsky kocur s nadhernou sedou srstou britiek. fantasticky lovec a sucasne priatelsky a pritulny. ked sme chodili na prechadky chodil nas odprevadzat. bohuzial ho par rokov dozadu zrazilo auto, uz nevidel na jedno oko zo staroby.
nechcela som dalsiu macku. ale jedna si ma adoptovala, tak som si ju nechala. a ma tiez uzasnu povahu.
vysku si mi dobre odhadol, klobuk dole, odhady mas celkom slusne (okrem toho juhu slovenska 😀 ale fotka v zltych satach je z juhu slovenska, ak si odhadoval podla nej).
byvam kilometer od centra mesta (nie ziliny, ale mensie mesto v okoli), nie som dedincanka, na dedine som nikdy nezila. ex sa s mojim sucasnym partnerom nebavi, maximalne sa pozdravia, predsa len medzi nimi citit urcitu rivalitu, su to muzi 😀
ja sa s exovou partnerkou nemam problem porozpravat, ale moc prilezitosti nie je.
ex dovnutra domu nechodi, rozpravame sa len pred domom ked vozi deti, alebo si zavolame.
detom sa venuje aj exmanzel (jeho svojskym sposobom) a venuje sa im aj moj sucasny partner (jeho sposobom). venuje sa im aj exova priatelka a aj ja. takze maju lasky a objati dvojnasobne viac nez predtym 🙂 dcera sa ma opakovane pyta, ci by sme nemohli byvat vsetci spolu, ze to by sa jej najviac pacilo 😀
mas peknu macku na fotke, mala som kedysi podobneho kocura. otec bol brit a mama bola cistobiela poulicna macka. vysledkom bol obrovsky kocur s nadhernou sedou srstou britiek. fantasticky lovec a sucasne priatelsky a pritulny. ked sme chodili na prechadky chodil nas odprevadzat. bohuzial ho par rokov dozadu zrazilo auto, uz nevidel na jedno oko zo staroby.
nechcela som dalsiu macku. ale jedna si ma adoptovala, tak som si ju nechala. a ma tiez uzasnu povahu.
@soldi No a sme doma, Rakyňa. Ja mám doma manželku Rakyňu, nar. 25.06.50. Zato si mi akosi povedomá slovami, postojmi, skutkami, výzorom . Rakyne sú strážkyne domáceho krbu, ideálne manželky, niet nad Vás. Tvoj ex asi, možnože, už mu to ale došlo, ani nevie, o čo všetko rozchodom prišiel. A mohla by si písať knihu . A scenár knihy by bol napísaný na základe priania Tvojej dcérky, že by Ste bývali všetci spolu. Tam by o zápletky, počas dní, či noci domčeka lásky asi nebola núdza. Madam, bolo mi cťou............ A krásny deň do okolia Žiliny🙂
@soldi No a sme doma, Rakyňa. Ja mám doma manželku Rakyňu, nar. 25.06.50. Zato si mi akosi povedomá slovami, postojmi, skutkami, výzorom . Rakyne sú strážkyne domáceho krbu, ideálne manželky, niet nad Vás. Tvoj ex asi, možnože, už mu to ale došlo, ani nevie, o čo všetko rozchodom prišiel. A mohla by si písať knihu . A scenár knihy by bol napísaný na základe priania Tvojej dcérky, že by Ste bývali všetci spolu. Tam by o zápletky, počas dní, či noci domčeka lásky asi nebola núdza. Madam, bolo mi cťou............ A krásny deň do okolia Žiliny🙂
@dora281 dakujem 🙂 mila nahoda je, ze s Tvojou pani manzelkou oslavujeme narodeniny v rovnaky den.
@soldi To bol kocúrik Eduard - Edi, nie mačka. A už Ti dám pokoj, venovala si mi kopu času... prepáč za otravovanie a zvedavosť.....🙂
@soldi Dnes ma nechtiac poučila jedna sympatická koničkárka, že po slovenský sa nehovorí " rakyňa", ale RAČICA .... veľmi dobre si to zapamätám , račica...🙂
@dora281 Nie rakyňa, ale RAČICA" .... pamätaj si to, áno?🙂