Ide kamarátka po mojom manželovi? Poznajte signály.
Neviem ci si to len namyslam, alebo co, ale chcela by som vediet ci to tak aj ini budu vidiet. 😀 ide o to, ze mame dobrych kamaratov manzelsky par, chodime aj na vylety spolu, dost casu travime spolu. Vsimla som si, ze kamoska ako keby ide po mojom muzovi(hlavne ked ma vypite). Ma dvojzmyselne narazky na neho, dotyka sa ho akoze nenapadne dotyky (pritom sama povedala, ze nema rada ked jej niekto vstupuje do jej intimnej zony). Neviem co si o tom mysliet.
@aurora33 ženy keby ste čítali....správa sa podobne ako žena hore v príspevku - preto som reagovala. Ale kým neschudla manžel sa len bavil na tom aká je, no teraz už aj jemu oči "zasvietili."
Napríklad: chcela prísť, keď som povedala prídi som sama doma. Tak to nie ona vlastne niečo má.
Inokedy si dala dole tričko aby mi ukázala podprsenku. To, že tam boli chlapi jej nevadilo.
Potom z nej vypadlo, že si vymeníme chlapov a podobné "pikošky"
Skús sa opýtať jej manžela na to. Ideálne vychytiť takú situáciu kedy sa ho bude dotýkať a koketovať. Opýtala by som sa ho, či si všimol ako sa jeho žena správa k tvojmu manželovi a či mu to nevadí. Že by si ju mohol trochu upratať, lebo napríklad tebe to vadí. Alebo sa s ňou porozprávaj.

@malinda141920 jasne ja viem ako si to myslela 🙂. Ale zamrzelo by ma to.