Ide kamarátka po mojom manželovi? Poznajte signály.
Neviem ci si to len namyslam, alebo co, ale chcela by som vediet ci to tak aj ini budu vidiet. 😀 ide o to, ze mame dobrych kamaratov manzelsky par, chodime aj na vylety spolu, dost casu travime spolu. Vsimla som si, ze kamoska ako keby ide po mojom muzovi(hlavne ked ma vypite). Ma dvojzmyselne narazky na neho, dotyka sa ho akoze nenapadne dotyky (pritom sama povedala, ze nema rada ked jej niekto vstupuje do jej intimnej zony). Neviem co si o tom mysliet.
tak ak nemá dôvod hľadať inde a urobí to, potom nestojí za to, aby si o neho bojovala
@petracandle
Keby tu napíšem podrobnosti tak ma obvinia, že ju ohováram. A to nechcem. Preto iba stručne. Ja a kamoška sme spolu ok. Vieme sa baviť aj keď chlapov necháme doma.
@gab1sol ale ona oststnich nechyta a ani sa k nim velmi nema. Ona nie je kontaktna praveze. Tu je ten hacik. Ja som len chcela vediet, ci si nedomyslam a ci to nedramatizujem.
@sissy27 tvoj názor ti neberiem.
No taka este nehrala aby mi ,,kamoska" hovorila staremu o stvorke a este ho obchytkavala ak to ozaj nebolo nechtiac. Ako sa poznam ja by som na nu dobre vybehla a kamoska by uz nebola.
Ale ci nedramatizujes neviem, kedze som toho nebola svedkom
Tak to máš potom asi jasné. Na druhej strane môžeš pozorovať reakcie tvojho muža a zobrať to ako sociologický vyskum jeho reakcii. Aspoň vieš ako by sa správal, ak by to bola napríklad kolegina 😉 . Vidíš, že je to neopätuje a že sa jej snaží vyhnúť, tak je to v poriadku asi treba dať rozhovor alebo ju uzemniť priamo tam v danej situácii. Napr. v rámci srandy a ty počuj čo sa tu lepíš na mna, tam máš muža, tam sa venuj....alebo pri dojzmyselných narážkach...tam máš muža s tým si to dohodnite.... Ja som to videla v bývalej práci medzi kolegami. Boli chlapi, čo určili hranice, doslova sa tým ženám vyhli a velmi inteligentne ich uzemnili a boli chlapi, čo neurčili hranice. Čiže aj tvoj muž jej vie povedať, že mi to neni príjemné, ked ma chytáš, alebo si od nej odsadne a sadne si k tebe, dá ti pusu pred ňou... tým jej podvedome ukazuje, že kde je jeho miesto. Treba si uvedomiť, že aj ked "ochranis" muža pred kamoškou, príde dalšia, napr. v tej práci a o tej ani nebudeš dllllho vedieť. Ak by to bola moja naozaj dobrá kamoška, tak ja by som sa jej spýtala, že počuj, prečo mi ides po muzovi? Normálne otvorene. Ale v prvom rade by ma zaujímalo to správanie muža a jeho reakcie. Ci si vie poradiť s takýmto typom žien a provokácie.
Pozri mňa minule na oslave balili dvaja bratia... Vedeli, ze som tam s manzelom. Ja keď som zacítila náznak, hned som sa slušne do rozpravala viac ani pohľad... Takze tak. Všímaj si jeho... Ako na to reaguje ak sa v tom výživa, je mu to príjemné... Ale dovoliť by si to ona nemala...
Píšeš o kamarátke, čiže nevidím dôvod prečo jej to hneď v ten okamžik nepovieš narovinu?
Nejak som presne nezachytila, ako tvoj manžel reaguje. Že príde mu to vtipné. A potom?
Povie jej, aby sa ho nedotýkala? Odsadne si? (lebo asi sedí dosť blízko, ak sa ho ona dotýka). Asi jej nepovedal, že mu je to nepríjemné a určil hranice, aby ona s tým prestala.
Neriesila by som kamošku, ale chlapa. A skúste sa zabaviť bez alkoholu a problém vyriešený.
@betulinka1 ano presne toto som si povedala, ze ich budem sledovat ako sa chovaju. Teda muz k nej. Zatial pozorujem, ze mu to asi celkom nevadi. Uziva si to zrejme.
@sashabb lebo som nechcela byt za hysterku, fakt som to brala ako srandu. Ale teraz ked si to vsetko spajam spatne tak to vidim…
@fido69 za seba mozem povedat, ze nie 😂
@aurora33 ale oni stale chcu pit alkohol. Ja velmi nepijem.
Pri najbližšom nevhodnom kontaktovaní, by som to začala riešiť s kamoškou aj pred jej manželom. Potom si hádam bude dávať pozor na to, keď to bude sledovať aj on. Ked si to všimol aj Tvoj manžel, tak by bolo pekné, aby si Ťa zastal, keď bude z ich strany nejaký odpor, že si namýšlaš niečo. Aspoň budeš vidieť aj jeho postoj.
No takto, mojej kamoske sa tiez paci moj muz aj sa mi priznala, ze je pekny chlap, ze jej tipovo viac sedi, ako jej partner, ale teda nikdy s nim neflirtovala, nedotykala sa ho a ani nemala ziadne sproste reci alebo to pred nim nespimenula a v tomja vidim podstatny rozdiel. Lebo je ok, ak sa ti niekto paci ako clovek, na kazdeho koho stresnes na ulici sa vies vyjadrit, ci sa ti paci alebo nie, ale tvoja kamoska sa sprava nevhodne a tvoj muz by jej nemal davat taku prilezitost aby sa ho dotykala (nesediet vedla nej) alebo jej odpovedat na jej dvojzmyselne narazky 🤷🏼♀️
No tak by som si podala pána manžela! Jemu to nevadí, dotykom sa nebráni... He??
Takú by chytil, ze by sa mu pred očami zatmenie.
A ešte niečo. Na čo sa stretávať s kamošmi, ktorí sa bavia len pri chlaste??
Co tak ist spolu niekde na túru, poznávacie ale bez chlastu?
Muzovi by som jasne oznamila bud alebo! Keď je schopny nechať sa osahavat predo mno, čoho je schopny, keď pri nom nie som?
Kamaratku by som poslala do prdele! A úprimne? Muza tiez! Hlavne ak deti nemáte. To si radšej nájdem kamosa s výhodami.
Keby ju on zrušil ôk ale u mňa nie je chlastu ospravedlnenku. Kto sa nevie po vplyvom alkoholu chovat, nech nepije!
Načo taky manzel?? A nie som stíhačka. Ale tu konci všetka sranda. Tiez som vypila s kamošmi manželmi, toho chlapa mam fakt rada- ako brata!
Je to super kamoska, jeho žena a keby bol posledný chlap na svete, nechcem ho. Je jej muž!!!
Raz sme mali vypute a veľmi dôverne som sa s nim rozprávala. Ona nepila. Vyzeralo to vseliako ale bez obchytkavania!
Prišla ku nám a bola taka v pomikove. Ja som bola tesne pi blbom rozchode a ex mi robil priečky finančné. Hovorila som mu o tom. Takže tam nič nebolo. Ona to pocula, keby sa len pozera a nepočuje, vyzerá to vseliako. Ake vravím, ziadke obchytkavanie, neexistuje!
Do dnes sa bavíme a trvám si na svojom. Ospravedlniť eine je len jediné- drogy v pohári, človek o sebe nevue a nevie potom ani ci mal s niekym sex, ci nie! To je jediná výnimka, kedy je diticny nevinný. Inak nie.
Inak ja sa aj cudujem, že to vobec tvojho muza bavi pocuvať babske reci. U nas sa chlapi separuju pri varení, grilovaní a tam si rozoberajú svoje chlapske témy okolo aut, domu, technické veci, penaze a neviem čo, pri tom samozrejme piju... my zase tie zenske a strazime deti, pričom ja nepijem vobec a ostatné si dajú max jeden poharik niecoho co chlapi namiesajú .... dalsia vec, že je asi prirodzené, že tvojmu chlapovi to lichotí. Ale sama vidís, že on sa jej nechytá alebo nejako nezacína tie témy sam od seba....skus sa tak ukludnit a pozrieť sa na to s odstupom
Tak ako chlapovi to určite lichotí, ale ide o to, aby jej nastavil hranice. Ďalšia vec je, ze by ste mali obmedziť aktivity, aby sa stále nepilo, volit take aktivity, pri ktorých sa nepoziva alkohol (Túra, kino, bowling,..). A keď ste spolu, sadnúť si vedľa muza, keď nebude pri ňom, nemá sa koho dotykat
Ja by som sa neudrzala a urcite jej povedala, nech si obchytkava svojho muza a mojho necha na pokoji.
Divne je, ze tvoj je s tym ok aj ked si to vsimol. Na mna keby sa lepil kamos, tak ho stopnem. Najskor len medzi 4ocami a ked nepochopi, tak kludne aj pred vsetkymi.
Tak asi si ostatní držia od nej odstup. Prečo tvoj manžel si ju vôbec pripustí tak blízko? Veď on nie je chlap, aby si s jednou ženou nevedel poradiť?
,,Oni stále chcú piť” to znamená ona jej chlap a tvoj muž? To sú tí oni? Ináč je to aj vaša vizitka s kým sa stretávate. Je ok dať si napr pohár vína, ale bohvie ako musí byt kamoška strieskaná, keď nahlas sníva o 4 a obchytkava cudzieho chlapa.
@malinda141920 aj ja keď som schudla, tak som sa cítila sebavedomo, krajšie a aj to zo mňa vyžarovalo, muži si ma obzerali, aj usmievali (ja som ich mala u prdele) šlo o mňa a o to, že som sa konečne cítila tak ako nikdy predtým.
@malinda141920 😂😂😂😂šák schudni aj ty.
@oktobermimi
@shelby88 baby to, že schudla bolo myslené v tom kontexte, že aj ona sa správala podobne ako žena v autorkinom príspevku. Ale kým neschudla manžel sa len bavil na tom aká je, no teraz už aj jemu oči "zasvietili."
Že schudla nemyslím ako hejt na ňu alebo čo.
Sama uznávam, že vyzerá super a chlapi na ňu idú ja jej to prajem
Ale s mojím nech si dá pokoj to bolo celé
@malinda141920 😁ved pochopila som neboj, za to áj smejuce sa smajle😁
@malinda141920 ved ale ona nemôže za to, že tvoj muž po nej slintá teraz keď schudla.

@malinda141920 čo si nečakala? že ti niekto napíše pravdu? ty máš problém so svojím sebavedomím a dôverou voči manželovi a miesto toho, aby si so sebou niečo spravila, tak budeš ako stíhačka obmedzovať ostatných, ako keby oni za to mohli? Ale je ti jasné, kto z toho vyjde ako trubka, že?