Idylický vzťah
Ahojte, žienky pochváľte sa, ako Vám doma vyzerá idylicky vzťah s mužom? Mate iba šťastné chvíľky? Podeľte sa s nami akých mate úžasných mužov a celý život s nimi mate nádherný 🙂
idyla » pohoda, pokoj, spokojný život alebo prostredie; takže sa treba vedieť aj povadiť aj udobriť, aby nikoho neroztrhlo od jedu, zniesť sa aj keď je ten druhý hladný, má pms, ms, čokoľvek...
ja si myslim ze mam v pohode vztah. za mna bol idylicky vtah mojich starych rodicov. boli spolu 65 rokov prezili vojnu, komunizmus, vychovali 4 deti atd. moja mama nikdy nespominala ze by sa medzi sebou hadali. ak aj ano nikdy nie pred nimi ako detmi. a ani ked boli uz velmi stari nikdy si nehovorili zle. verim ze nemali len ruzove dni a ze urcite boli chvile kedy si liezli na nervy (poznala som to podla toho akou zdrobneninou dedko babke hovoril a ako mu ona rovnakou zdrobneninou odpovedala. fakt si vtedy hovorili zdrobneninami. bolo to vtipne. az do poslednej chvile sa o seba starali navzajom a nikdy na seba nepovedali kriveho slova. byvali kusok od nas chodila som tam casto aj moji rodicia a vlastne vsetky ich deti. videli sme ako sa k sebe maju v priamom prenose.
Hej,bol...prve 2 roky. :D Potom boli idylicke chvile/obdobia. :D Pre mna to je..ked si vieme vsetko odkomunikovat a rozumieme si...sme na rovnakej vlne.. Šťastní a nemusime riesit nieco v sebe a okolo,co nas velmi zamestnava a ubera to zo vztahu.
Idylicky vztah neexistuje. Casto mame tendenciu mysliet si to o znamych a zo seba mat vycitky, ked sa pochytime, pohadame.
Ale uprimne, pokial nezijete s druhymi ludmi v domacnosti a nevidite im do hlavy, tak viete o ich vztahu 💩. Stalo sa nam, ze sa nam rozviedli kamosi a my sme nic netusili, lebo navonok s nami chodili na akcie, usmievavi, spolu stale niekam chodili kazdy vikend, nikdy sa nehadali ani nepodpichovali navzajom pred nami, zdalo sa nam vsetkym okolo, ze maju idealny a naplneny vztah. Ale zjavne vnutorne to tak nebolo.
Jasne. Bez zlych, by sme si nevazili tie dobre.
Dolezite je najst si partnera, s kt sa da komunikovat, funguje to po sexualnej stranke, rovnake financne a zivotne ciele, priority a rozdelenie si povinnosti, samozrejme uprimnost a dovera.
Potom sa aj problemy, kt pridu riesia lahsie, daju sa vykomunikovat. Raz potiahne jeden, raz druhy.
Idylicky vztah neexistuje a bol by nudny.
Na tomto fóre majú všetky ženy len idylické vzťahy, ideálnych mužov aj deti. Tu očakávaj veľa príspevkov.
@zuzanockamt tak jedna vec je idylicky vztah, ktory je taky mozno navonok a druha vec je velmi dobry vztah, ked si s partnerom rozumies, mate podobne nazory na zivot. Taky vztah naozaj mozes mat, ked chces a ked najdes vhodneho partnera. Podla mna nie je dovod zotrvavat v nefunkcnom vztahu, zijeme len raz. Ale to je moj nazor a ked to zenam pisem, ze ja by som takych chrapunov o ktorych tu pisu uz davno vykopla/opustila, tak to myslim vazne. Za to nemusim mat idylicky vztah, mozem mat aj ziadny, stale lepsie ako to co sa tu castokrat opisuje.
Idylicky ? Dokonaly ? Ano ,mam . Nas vztaj je taky ako my = s pozitivami aj negativami, s dobrymi i zlymi dnami...proste V dobrom i v zlom 😉
Ja ma idylicky vztah. Sme spolu od 17tich a teraz mame 43 cize vecnost. Teraz he to super, potrebovali sme dospiet ale ked sme mali 20 tak to bolo burlive ale ustali sme to.
Neviem co znamena u teba idylika.
Problem u dnesnej mladeze je ze chcu byt nezvevisly ale zaroven mat partnera a pride taky kovid a ich manzelstvo sa rozpadne z dovodu ze az velmi zili kazdy sam za seba a zrazu musia vyt spolu 24hod denne
U nas to bolo super, uzivali sme si to moct byt spolu a to sme uz cez viac ako 25 rokov spolu a stale si mame co povedat

Idylicky vztah neexistuje, ale isto sa niekto najde, kto bude tvrdit, ze ho ma.