icon

Išli by ste ako slobodné a bezdetné 35+ do vzťahu s mužom, ktorý už má deti?

8. jan 2026

Dali by ste sa ako slobodne a bezdetné 35+ s mužom, ktorý už ma deti? Ak nie, tak prečo nie? Mate s takým vzťahom skúsenosti?
Ja nie, aj keď vekom by som už vraj mala znížiť nároky. V tomto veku už je malo schopných bezdetných. No nemám rada cudzie deti, nechcem sa deliť o čas, pozornosť a peniaze, prispôsobovať, pripadne sa naťahovať s bývalou a deťmi v puberte.

Strana
z6
anjelicek26
8. jan 2026

Tak nie je rozhodujuce, co by som ja, ale ty - nemas rada cudzie deti a nechces riesit ex... takze mas otazku zodpovedanu. Znizit naroky neznamena hned hladat si muza s detmi...

anonym_4b6a23
8. jan 2026

preco nie, ak je normalny.

anna777115
8. jan 2026

Nešla by som do vzťahu s chlapom so zavazkami, ani keby som bola rozvedená, nie to este slobodná. Vadilo by mi to.

ivik4
8. jan 2026

Ja ASI nie ale nikdy nehovor nikdy . No keby ma male deti tak viem ze urcite ,urcite nie. Starsie uz mozno ano

danica2711
8. jan 2026

ty si rozhodnutá, tak načo sú ti názory iných žien? Správaj sa tak, ako cítiš, že je správne pre teba

autor
8. jan 2026
@danica2711

ty si rozhodnutá, tak načo sú ti názory iných žien? Správaj sa tak, ako cítiš, že je správne pre teba

@danica2711 Lebo od okolia počúvam, že mám znížiť nároky a že čo je na mužovi s deťmi zle, ak je fajn. No tak aj keby boli vzťahy dobre, minimálne finančne by to bola veľká záťaž. Som vysoká, tak znížiť nárok, že nižšieho je pre mňa nepredstaviteľný, pripadam si pri nízkych veľmi veľká.

autor
8. jan 2026
@anna777115

Nešla by som do vzťahu s chlapom so zavazkami, ani keby som bola rozvedená, nie to este slobodná. Vadilo by mi to.

@anna777115 aj keby si už sama mala deti?

crazy_cat_lady
8. jan 2026

Nie, nesla by som

pralinka25
8. jan 2026

nepocuvaj okolie oni tvoj zivot zit nebudu. znizis naroky ale dobehne ta to. ja by som to nepodliezala nasilu. a nejde len o toto kriterium ale vseobecne. raz vies co chces drz sa toho a okolie nech si ide za svojim.

lentakyterapeut
8. jan 2026

@anonym_autor nechces bud sama. Jednoduche

pralinka25
8. jan 2026
@lentakyterapeut

@anonym_autor nechces bud sama. Jednoduche

@lentakyterapeut a preco by mala byt sama. nedramatizuj. mat nejake naroky treba. a nie za kazdu cenu sa ulakomit na hocico. to je zufalstvo.

really8
8. jan 2026
@anonym_autor

@danica2711 Lebo od okolia počúvam, že mám znížiť nároky a že čo je na mužovi s deťmi zle, ak je fajn. No tak aj keby boli vzťahy dobre, minimálne finančne by to bola veľká záťaž. Som vysoká, tak znížiť nárok, že nižšieho je pre mňa nepredstaviteľný, pripadam si pri nízkych veľmi veľká.

@anonym_autor a keby sme to zobrali naopak? Ked by nad tebou muzi ohrnali nos lebo mas deti. Bleeee deti. Horsie jak rakovina. Keby mam 20 chapem. Ale v 35 by mi uz nevadili (samozrejme zalezi od spravania deti a chlapa k nim)

anonym_9b13a8
8. jan 2026

preco sa tvarime, ze zena s detmi je dar pre kazdeho chlapa? A ked ma deti chlap, tak zeny sa tvaria akoby mal lepru?

anonym_0d4a49
8. jan 2026

@anonym_autor Ja na základe vlastnej skúsenosti vravím nie. Uz by som do toho nešla. Nezabudni na to, ze deti budu preňho na prvom mieste, velka cast rozpočtu pojde na vyzivne, poplatky na školu, krúžky, atď. a este ked sa do toho pridruzi, ze byvala robi vkuse napriek, zožerie vam to vela času a energie.

anonym_bf3369
8. jan 2026

ja nie. ..Akceptovanie jeho bývalej ženy počas celeho života a teda neviem ako by ma deti prijali...

anonym_8d7a92
8. jan 2026

Ked pozeram zoznamky tucna, tucna, tucna, stara v tvari, tucna... a to som ani nepozeral ci ma deti. 🫤
Sama zhodnot na co mas a podla toho sa zariad.

autor
8. jan 2026
@anonym_9b13a8

preco sa tvarime, ze zena s detmi je dar pre kazdeho chlapa? A ked ma deti chlap, tak zeny sa tvaria akoby mal lepru?

@anonym_9b13a8 ja nerozumiem schopným mužom, že sa dajú dokopy so ženou s deťmi

anonym_8d7a92
8. jan 2026
@anonym_0d4a49

@anonym_autor Ja na základe vlastnej skúsenosti vravím nie. Uz by som do toho nešla. Nezabudni na to, ze deti budu preňho na prvom mieste, velka cast rozpočtu pojde na vyzivne, poplatky na školu, krúžky, atď. a este ked sa do toho pridruzi, ze byvala robi vkuse napriek, zožerie vam to vela času a energie.

@anonym_0d4a49 a pre zenu s detmi nie su deti pre ŇU na prvom mieste ? 😃😃😃😃😃

anonym_bcb5ad
Autor odpoveď zmazal
anonym_26e6b4
8. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
to ze ti povedali, ze mas znizit naroky si si vysvetlila, ze kedze si vysoka, si mas hladat nizsieho? dobre tomu rozumiem?

anonym_8d7a92
8. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_9b13a8 ja nerozumiem schopným mužom, že sa dajú dokopy so ženou s deťmi

@anonym_autor muz sa pozera na zenu ako celok ci deti ma alebo nema. A bud sa mi ta zena KONKRETNA paci a beriem s detmi alebo necham tak a hladam len v tych slobodnych co su vypocitave 🧨

nyusika
8. jan 2026

dolezite je mat od zaciatku dohodnute, ci chcete mat spolocne dieta.
predpokladam, ze tu ako bezdetna by si aj dieta chcela...on o tom musi vediet a dajte si termin, dokedy zacnete na tomto "pracovat"
nemas uz vela casu, pokial dieta chces

ria_sprout
8. jan 2026

Ja mám deti rada, takže s tým by som problém nemala. Jedine že on by už asi ďalšie nechcel, ak ich už ma.

konikkon
8. jan 2026

@anonym_autor nie, v ziadnom pripade. Si bez zavazkov, hladaj si seberovneho. 35 rocnych, slobodnych chlapov bez zavazkov je dost. Ja by som chlapa s detmi za ziadnych okolnosti nechcela, deti su zavazok na cely zivot a neviem si predstavit, ze moj partner by delil svoj cas, financie, lasku medzi mna, nase deti a jeho (pre mna cudzie) deti. Preto som si vybrala partnera, ktory nemal zavazky, stara sa len o mna a o nase deti a nikoho ineho nemusime riesit. Ja toto proste v zivote nechcem.

autor
8. jan 2026
@anonym_26e6b4

@anonym_autor
to ze ti povedali, ze mas znizit naroky si si vysvetlila, ze kedze si vysoka, si mas hladat nizsieho? dobre tomu rozumiem?

@anonym_26e6b4 Tak moje podmienky sú vyšší, bezdetný okrem iného. Samozrejme aby bol zodpovedný, vtipný, vedel zarobit( nemyslím hneď podnikateľa) a aby sa mi fyzicky páčil. ( tam narážam na to, že sa mi nepáčia plesati, rysavi, tuční, veľmi chudí), nemusí byt fotomodel, len sympaticky mužný brunet

alickapusinka
8. jan 2026

Tak píšeš nechcem sa deliť o peniaze,čas zázemie a preto si slobodna 35 plus lebo nevieš zľavniť zo svojich nárokov. Ja tam vidim len JA,JA, JA,JA nič ine sebecke správanie. Môj otec nevlastní mal také prieberčivé sestry že mal 3 dve sa vydali len už deti nestihli pre výsoky vek a jedna ostala úplne slobodna. Takže vyberaj dalej.A prečo chcu chlap ženy z deťmi nie všetci ale sú. Ak ho chceš musiš brať všetko čo k nemu patri.Lenže TY mi prídeš strašne sebecka nechceš sa deliť o čas, o peniaze, o nič takýmto štýlom si nikdy nikoho nenajdeš. Lebo budeš vždy hľadať na každom ten ma dieťa ten sice dieťa dospele ale má ten je škaredý ten málo zarobí ten je sice pekný ale nemá nič.Takže takto ostaneš bud slobodna bezdetna alebo slobodna matka.Moja sestra tak vyberala až skoro takmer dieťa nestihla len tak tak.A to že najdeš slobodenho bezdetneho 35 ročneho alebo 40 ročneho neznamena že všetko bude dobre môže mať choru mamu otca sám mať zdravotne problémy.Môžeš sa s nejakým v vziať môže byť aj prachaty krásny ako model postava nádherna ale nikdy nemáš zaruku že aj keby s tebou mal dieťa sam playboy slobodny bohatý že ťa nekopne ako sa povie do zádku čas by si mu išla na nervy. Ine názory štýl an výchovu. Ak chceme partnera chlapa alebo opačne chlap ženu musime ho brať aj s deťmi deti su sučasťou toho chlapa/ženy.On predsa svoje deti neodstrihne lebo pani madam sebecka chce ho len pre seba.Takto to nefunguje.Aj mužova sesternica tiež hľadal preberal až dopreberala výsokoškolak to musi byť dobre zabezpečení a odišla z manželstva s takmer holou riťou hoci nehnuteľnosti si kúpili spoločne ju takmer o všetko ošklbal a s dcerou ktoru otec manipuloval roky.Takže všetko sa v živote stava. A nakoniec môžeš sa s nim rozisť a najsť druheho.

vilma7
8. jan 2026

Nie, ja som chcela slobodného, bezdetneho a to som mala uz 38.
Nešla kvôli problémom okolo toho!!!!

anonym_01a26e
8. jan 2026
@anonym_9b13a8

@anonym_9b13a8 kto vravi a píše že žena s deťmi je dar pre každého chlapa? V živote som väčšiu blbosť nečítala.

anonym_0d4a49
8. jan 2026
@anonym_8d7a92

@anonym_0d4a49 a pre zenu s detmi nie su deti pre ŇU na prvom mieste ? 😃😃😃😃😃

@anonym_8d7a92 Ako pre ktorú.
Bolo to vsak myslene tak, ze najmä co sa týka financií boli prioritne výdavky hlavne pre tie deti - povinné vyzivne a dalsie platby zabrali pravidelne velku cast rozpočtu. Velakrat som mu s tym musela finančne vypomoct, ked mu kvoli par nepredvídatelnym udalostiam (dlhšia PN...) nevychádzalo na tie platby. V zivote sa moze stať čokoľvek. Bez môjho príjmu by sme to v tom období nepokryli.

anonym_64d184
8. jan 2026

@anonym_autor ak máš už teraz taký postoj, tak radšej sa ani nepozeraj po takom. Ja s tým nemám problém, milujem deti, viem čo je to vychovávať cudzie dieťa a mať ho rada ako vlastné.

Strana
z6