Išli by ste ako slobodné a bezdetné 35+ do vzťahu s mužom, ktorý už má deti?
Dali by ste sa ako slobodne a bezdetné 35+ s mužom, ktorý už ma deti? Ak nie, tak prečo nie? Mate s takým vzťahom skúsenosti?
Ja nie, aj keď vekom by som už vraj mala znížiť nároky. V tomto veku už je malo schopných bezdetných. No nemám rada cudzie deti, nechcem sa deliť o čas, pozornosť a peniaze, prispôsobovať, pripadne sa naťahovať s bývalou a deťmi v puberte.
@anonym_autor som v takom vztahu. Mam 40 a nejake drobne😉
@anonym_autor si dokonalá až na to, že by si žiarlila, keby sa muž staral, alebo bol v kontakte s vlastným dieťaťom🤣
Vieš, že to isté sa ti môže stať, ak by si si našla chlapa, mala s ním dieťa?Alebo on bude mať svoje a vy nebudete môcť mať?
Tiež vidím, že len ja mám podmienky a ja budem určovať.Ten hlavný vlak ti ubehol a, keď sa nerozhybes utečie aj ďalší s názvom dieťa.Btw o tom nič nepíšeš či vôbec túžiš byť matkou.
@anonym_a257e3 chcem vlastne, aj 2-3, aj keď ktovie, či stihnem aspoň 1
Viete co je krasne vidiet z tejto diskusie? Zeny muzi...ale teda hlavne zeny. Ak mate super na hovno vztah ale mate bohuzial deti zostante v tom vztahu lebo rozvedeni/rozvedene s detmi su odpad spolocnosti.
V kazdej diskusii o vztahovom probleme sa radi rozvod. A potom? Ved o takeho partnera uz nikto nezakopne. To uz radsej s tym chujom ktory aspon zaplati elektriku a vodu.
Prečo odpad?
Rovnako by som nechcela ani muza, co nemaju nejaku inteligenciu, ale nemyslím si, ze nejaký Ferko s nižším IQ, čo pracuje v pekárni je odpad. Len proste na vazny vztah ako manzelstvo so mnou nie je vhodný.
To su predsa normálne preferencie.
@anonym_autor na všetko si si odpovedala už sama. Zo všetkych tvojich prispevkov kričí jedno veľke NIE. Ja mam deti a z toho čo popisuješ by som sa bala kebyže si ich "macocha" . Nie preto že by si bola zla osoba ale preto, že potrebujes riešiť v prvom rade seba. Pozornosť pre Teba od muža je prvorada, plus dalšie dosť vysoke naroky. Takže by si v konečnom dosledku mohla s mužom s detmi stracať čas, nervy aj peniaze. Ja sama mam deti ktore ma este potrebuju a partnera ktory nie je ich otcom . Ma uz svoje deti dospele. A sam mi povedal: tvoje deti maju prednost predo mnou, potrebuju ta, keby si mi davala prednost pred nimi, nebola by si v mojich ociach dobra matka a zena pre mna. A to ani deti spolu uz neplanujeme. Takze poloz si otazku či by si chcela muža ktory by dal Teba na 1.miesto pred detmi (podotykam nie dospelymi este) ze ci by si ho chcela ako muza a otca pre svoje /Vaše dieta. Lebo raz by tak mohol dat prednost inej žene miesto Vasho dietata keby ste sa rozišli.
A prečo si si doteraz nenašla takého, akého chceš? Po 35 už nemáš veľmi na výber, máš vysoké nároky. V tomto veku už je väčšina chlapov zadaných alebo sú rozvedení s deťmi, okolo tej 40 ani nehovorím. Ostatní zostali už len takí leniví mamánkovia, narcisti alebo inak chybní. A čo ak ten s deťmi bude super, finančne zabezpečený a bude ti povahovo vyhovovať? Ja by som mu dala šancu. Možno nakoniec ešte budeš rada aj za tie deti, keďže svoje neviem či ešte stihneš v tomto veku.
@anonym_autor ty nechceš, nemáš v úmysle niečo meniť tak prečo sa vôbec pýtaš? Okolie s ním žiť nebude, ak ti to vadí teraz neskôr budeš šalieť. Drž sa slobodných ale 35+ už bude mať každý za sebou dačo. Otázkou teda je čo si ochotná si premyslieť. Súhlasím s tým že deti sú veľký záväzok. Ale ak je chlap super a vie si zariadiť život tak ja by som to zvážila
Ak si chces zbytočne skomplikovať život tak smelo do toho. Za mňa aj žena s deckom je no go zone. Ak by si mala svoje on svoje vtedy by to bolo iné. Ale takto. Zbytočné komplikácie
@anonym_autor na všetko si si odpovedala už sama. Zo všetkych tvojich prispevkov kričí jedno veľke NIE. Ja mam deti a z toho čo popisuješ by som sa bala kebyže si ich "macocha" . Nie preto že by si bola zla osoba ale preto, že potrebujes riešiť v prvom rade seba. Pozornosť pre Teba od muža je prvorada, plus dalšie dosť vysoke naroky. Takže by si v konečnom dosledku mohla s mužom s detmi stracať čas, nervy aj peniaze. Ja sama mam deti ktore ma este potrebuju a partnera ktory nie je ich otcom . Ma uz svoje deti dospele. A sam mi povedal: tvoje deti maju prednost predo mnou, potrebuju ta, keby si mi davala prednost pred nimi, nebola by si v mojich ociach dobra matka a zena pre mna. A to ani deti spolu uz neplanujeme. Takze poloz si otazku či by si chcela muža ktory by dal Teba na 1.miesto pred detmi (podotykam nie dospelymi este) ze ci by si ho chcela ako muza a otca pre svoje /Vaše dieta. Lebo raz by tak mohol dat prednost inej žene miesto Vasho dietata keby ste sa rozišli.
@anonym_a5b676 veď to, že nechcem sa deliť s cudzími deťmi a taký, čo by uprednostnil mňa pred deťmi, by bol bezcharakterný chrapun a ktovie, čo by po rokoch robil mne.
@anonym_autor keď čítam preferencie, tak ty nie.
Ja som v takej situácii nebola, ale som realista, takže v tom veku už väčšina ľudí dieťa má tak ako som ho mala ja, takže by bolo hlúpe vyžadovať a fixovať sa na bezdetneho.Aj, keď samozrejme môžu tak muži byť.Jemu by zase mohlo vadiť moje dieťa🤣každý si vždy bude brániť svoje dieťa.
To,čo píšeš o výške je divne mám kamarátku, ktorej chlap je športovec a je nízky ona na ženu vyššia a sú spolu 15r.V každom vzťahu bude "nieco" prečo budeš robiť kompromisy.Ten chlap môže bývať ďaleko od deti a bude s nimi pár x ročne.
A prečo si si doteraz nenašla takého, akého chceš? Po 35 už nemáš veľmi na výber, máš vysoké nároky. V tomto veku už je väčšina chlapov zadaných alebo sú rozvedení s deťmi, okolo tej 40 ani nehovorím. Ostatní zostali už len takí leniví mamánkovia, narcisti alebo inak chybní. A čo ak ten s deťmi bude super, finančne zabezpečený a bude ti povahovo vyhovovať? Ja by som mu dala šancu. Možno nakoniec ešte budeš rada aj za tie deti, keďže svoje neviem či ešte stihneš v tomto veku.
@anonym_4ff387
Nemas pravdu.
To ze niekto je slobodny, t. j. stary mladenec,neznamena, ze je divny, narcis, mamanek a podobne. Rovnako to plati aj pri zenatych - vies kolko medzi nimi je podivinov, narcisov a mamankou?
Predsa mat partnera neurcuje tvoju hodnotu a tvoju kvalitu. A neraz je lepsie byt single, ako mat na krku debila - čo žial vela zien má.
Mám kamosky, ktoré sa povydávali okolo 40tky - až vtedy nasli toho pravého a sú štastné.
@anonym_8d7a92 uf, ty budeš zaručene nejaký vyšportovaný krásavec, ktorý zarába aspoň desinku mesačne, nie?? :D
@extempore nemusí byť vyšportovaný krásavec, stačí ak nie je tučný a nevyzerá staro v tvári. K tučnej žene patrí tučný muž, ktorý ak nie je zazobaný na štíhlu nemá. K štíhlej pasuje štíhly, je to jednoduché. Napríklad aj Sajfa sa priznal, že si na Ostrihoňovej najpr pozrel, či nemá veľký zadok, kým ju oslovil.
@anonym_autor za mňa nie. Nechcela by som chlapa s deťmi. Nič proti ľuďom ktorí majú deti a sú slobodným rodičom, či už muži alebo ženy, ale neviem si predstaviť aby mi do konca života "dýchala na krk" niekoho bývalá žena. Ešte kto vie či by nerobila naprieky. Neviem si predstaviť ani situáciu žeby chodil on s dieťaťom a bývalou ženou pravidelne niekde na dovolenku/výlet ako rodina kvôli tomu dieťaťu (myslím že aj taká téma tu už bola). Ak by som bola slobodná a bezdetná tak by som hľadala slobodného bezdetného aby som mala svoju vlastnu rodinu... alebo by som ostala sama.
@anonym_cbb7dc radšej by si zostala sama ako sa prispôsobiť?Asi máš kompletnú rodinu, lebo keby si bola vdova, alebo rozvedená tiež by si chcela s niekým prežiť život.Polovica môjho okolia je rozvedená a každý si našiel svoju ďalšiu polovičku aj deti pribudli.Po 40 tke má každý nejakú minulosť dlhé vzťahy, ak nie niečo nie je v poriadku
Prečo odpad?
Rovnako by som nechcela ani muza, co nemaju nejaku inteligenciu, ale nemyslím si, ze nejaký Ferko s nižším IQ, čo pracuje v pekárni je odpad. Len proste na vazny vztah ako manzelstvo so mnou nie je vhodný.
To su predsa normálne preferencie.
@zmrzlinka2021 ty si necitala diskusiu? Tu sa nebavime o tom ci je chlap inteligentny. Lebo aj keby bol tak je to jedno
@zmrzlinka2021 ty si necitala diskusiu? Tu sa nebavime o tom ci je chlap inteligentny. Lebo aj keby bol tak je to jedno
@really8 Citala a to bol priklad co som ti napisala. Proste si za to dosad hocico. Jednoducho su to preferencie. Opacny priklad - su muzi, co nechcu obeznu zenu. Je obezna zena odpad? No nie je. Ale su to jeho preferencie.
Rozumieme sa?
@anonym_cbb7dc radšej by si zostala sama ako sa prispôsobiť?Asi máš kompletnú rodinu, lebo keby si bola vdova, alebo rozvedená tiež by si chcela s niekým prežiť život.Polovica môjho okolia je rozvedená a každý si našiel svoju ďalšiu polovičku aj deti pribudli.Po 40 tke má každý nejakú minulosť dlhé vzťahy, ak nie niečo nie je v poriadku
@anonym_a257e3 cize to, ze je niekto rozvedeny, uz je v poriadku?
Takze vlastne je lepse sa vydat za chuja na entu, lebo ako rozvedena budem "normalnejsia", ako neist do vztahu s chujom, lebo ako slobodna som horsia?
To fakt hodnotu cloveku pripisujes, ci bol alebo nebol vo vztahu?
@anonym_4ff387
Nemas pravdu.
To ze niekto je slobodny, t. j. stary mladenec,neznamena, ze je divny, narcis, mamanek a podobne. Rovnako to plati aj pri zenatych - vies kolko medzi nimi je podivinov, narcisov a mamankou?
Predsa mat partnera neurcuje tvoju hodnotu a tvoju kvalitu. A neraz je lepsie byt single, ako mat na krku debila - čo žial vela zien má.
Mám kamosky, ktoré sa povydávali okolo 40tky - až vtedy nasli toho pravého a sú štastné.
@zmrzlinka2021 áno, ale už v určitom veku sa to nejako vykryštalizuje. Iné je starý mládenec 30tnik a starý mládenec 40tnik. Tam už niečo nebude s ním ok. Aj keď áno, určite sú aj výnimky. Ale to je ako hľadať ihlu v kope sena. Aj tí so záväzkami môžu byť chybní, to je fakt. Zostať single? Kľudne. Ale pochopila som, že to autorka veľmi nechce a niekoho práveže hľadá.
@zmrzlinka2021 áno, ale už v určitom veku sa to nejako vykryštalizuje. Iné je starý mládenec 30tnik a starý mládenec 40tnik. Tam už niečo nebude s ním ok. Aj keď áno, určite sú aj výnimky. Ale to je ako hľadať ihlu v kope sena. Aj tí so záväzkami môžu byť chybní, to je fakt. Zostať single? Kľudne. Ale pochopila som, že to autorka veľmi nechce a niekoho práveže hľadá.
@anonym_4ff387 Ti zo zvazkami - nieze "mozu" ale mnohí aj su chybní.
Vztah neurcuje to, či si OK alebo nie. Nie je problem najst vztah. To je malina. Hocijaky debilko, co chce sex = mas ich tu v rade. A vela zien berie tychto debilkov.
No su ludia (zeny, muzi), ktorí proste chcu mat po svojom boku kvalitneho cloveka, s ktorym sa budu vzajomne doplnat a nebudu musiet zostavat vo vztahu "aby v nejakom boli" a preto vedome sa rozhoduju ani take vztahy nezacinat.
@really8 Citala a to bol priklad co som ti napisala. Proste si za to dosad hocico. Jednoducho su to preferencie. Opacny priklad - su muzi, co nechcu obeznu zenu. Je obezna zena odpad? No nie je. Ale su to jeho preferencie.
Rozumieme sa?
@zmrzlinka2021 rozumiem co chces povedat ale my tu ideme odsudzovat ludi na zaklade toho ze maju deti. Moja mama ovdovela ako 32 rocna. Mne sa proste nepaci toto pozeranie zvrchu
Ja sama mam 1 dieťa a už by som viac nešla do vzťahu s chlapom čo má deti. Asi pre všetko tebou spomenuté. Plus navyše nebudem už nikomu robiť slúžku, učiteľku...kto si to ani neváži ani nezaslúži. A je mi jedno kto si čo o tom myslí.
A ešte k tomu znižovaniu nárokov. Nie, neznižovala by som ich, časom, vekom som ich práveže zvyšovala. Niekedy je lepšie byť sama a nehrnúť sa na silu do vzťahu, o ktorom máš už pred začiatkom pochybnosti alebo sa ti niečo nepozdáva...a ver, že časom príde ten pravý, aj slobodný, bez záväzkov...
Ja sama mam 1 dieťa a už by som viac nešla do vzťahu s chlapom čo má deti. Asi pre všetko tebou spomenuté. Plus navyše nebudem už nikomu robiť slúžku, učiteľku...kto si to ani neváži ani nezaslúži. A je mi jedno kto si čo o tom myslí.
A ešte k tomu znižovaniu nárokov. Nie, neznižovala by som ich, časom, vekom som ich práveže zvyšovala. Niekedy je lepšie byť sama a nehrnúť sa na silu do vzťahu, o ktorom máš už pred začiatkom pochybnosti alebo sa ti niečo nepozdáva...a ver, že časom príde ten pravý, aj slobodný, bez záväzkov...
@huxy takže ak náhodou ostaneš slobodná, tak už asi navždy, nie? Lebo prečo keď ženy nechcú chlapa s deťmi, prečo by nejaký fakt dobrý chlap čo stojí za to, by mal chcieť sympatickú šikovnú ženu, veď už má dieťa. Reťaz na krku.. ja nechápem tiež z tejto diskusie, poznám ženu, ktorá je sama s dieťaťom, má cca 30 rokov, má dobrú prácu, pekná šikovná.. a teraz má podľa vašej logiky ostať sama do konca života
@anonym_a257e3 nemám rodinu. Som bezdetná. Mám snúbenca a hľadala som si slobodného, bezdetného. Rodinu si plánujeme založiť spolu. Chlapa s deťmi by som si nehľadala.. to by som išla proti sebe lebo som presvedčená že chlapa s deťmi nechcem.
Čo bude v budúcnosti neviem ale keď nemám deti tak si chcem založiť rodinu s mužom ktorý tiež nemá deti. Jednoducho chcem mať len svoju vlastnú rodinu.
A či by som radšej zostala sama? Tak keby som bola slobodná mamička neviem či by mi nebolo lepšie mať len nejakého "kamaráta" a inak ostať sama a žiť si po svojom.
@anonym_autor čo si rozpísala jasne si si nato odpovedala sebe. Nemáš rada cudzie deti - on má deti. Nechceš sa deliť o čas, peniaze atď. - keď budeš s chlapom čo má deti veru že keď je normálny všetok svojho voľného času by mal tráviť s deťmi !
Viete co je krasne vidiet z tejto diskusie? Zeny muzi...ale teda hlavne zeny. Ak mate super na hovno vztah ale mate bohuzial deti zostante v tom vztahu lebo rozvedeni/rozvedene s detmi su odpad spolocnosti.
V kazdej diskusii o vztahovom probleme sa radi rozvod. A potom? Ved o takeho partnera uz nikto nezakopne. To uz radsej s tym chujom ktory aspon zaplati elektriku a vodu.
@really8 Ale, to nemóžeš takto kategorizovať, lebo každy má k tomu individualny postoj a názor.
. Sú ženy, aj muzi, ktorím deti neprekážaju, naopak vyhĺadavaju taketo vzťahy s oasamelimi rodičmi. Každý má svoje predstavy a podmienky, čo očakáva od vzťahu.
@anonym_cbb7dc ale asi nemáš 35+
@huxy to, že si si zle vybrala a on to využil je tvoja nepozornosť.Preco chlap čo mu zomrie žena, alebo sa rozvedu pre jej úlety nemá právo na šťastný život?Nebude v tom tvoja zatrpknutost a zlý výber?
@really8 Ale, to nemóžeš takto kategorizovať, lebo každy má k tomu individualny postoj a názor.
. Sú ženy, aj muzi, ktorím deti neprekážaju, naopak vyhĺadavaju taketo vzťahy s oasamelimi rodičmi. Každý má svoje predstavy a podmienky, čo očakáva od vzťahu.
@anna777115 samozrejme...môj šéf vtedy okolo 43 r si našiel priateľku, lebo prvá nechcela deti a prijala ponuku v zahraničí.Zabil s ňou 7 r.Nasiel si kolegyňu s 2 malymi deťmi poznali sa z práce a deti vychováva ako vlastne.Ale v dnešnej sebeckej osamelej spoločnosti to nie je IN🤣
@anna777115 samozrejme...môj šéf vtedy okolo 43 r si našiel priateľku, lebo prvá nechcela deti a prijala ponuku v zahraničí.Zabil s ňou 7 r.Nasiel si kolegyňu s 2 malymi deťmi poznali sa z práce a deti vychováva ako vlastne.Ale v dnešnej sebeckej osamelej spoločnosti to nie je IN🤣
@anonym_a257e3 Tak, vieš to nemozeš brať, že sebeckej. Ale kazdy ma ine nastavenie a robit niečo s čim nie je stotožnený, nema velky vyznam.
@anonym_cbb7dc ale asi nemáš 35+
@huxy to, že si si zle vybrala a on to využil je tvoja nepozornosť.Preco chlap čo mu zomrie žena, alebo sa rozvedu pre jej úlety nemá právo na šťastný život?Nebude v tom tvoja zatrpknutost a zlý výber?
@anonym_a257e3 ja som teraz šťastná s partnerom bez záväzkov. Ak by som aj bola nezadaná, proste chlapa s deťmi nie. Mám právo na svoje rozhodnutie a nároky
@huxy takže ak náhodou ostaneš slobodná, tak už asi navždy, nie? Lebo prečo keď ženy nechcú chlapa s deťmi, prečo by nejaký fakt dobrý chlap čo stojí za to, by mal chcieť sympatickú šikovnú ženu, veď už má dieťa. Reťaz na krku.. ja nechápem tiež z tejto diskusie, poznám ženu, ktorá je sama s dieťaťom, má cca 30 rokov, má dobrú prácu, pekná šikovná.. a teraz má podľa vašej logiky ostať sama do konca života
@13uzivatelka11 ja píšem za seba. Už som viac sebecká, celý život som sa snažila myslieť len na druhých, už myslím aj na seba. Všetko spomenuté autorkou plus čo som pridala, nie je zatrpknutosť.
@anonym_autor nemas rada cudzie, ale tie deti u teba budú tráviť každý druhý víkend a niektore dovolenky. Ak budú choré, kľudne môžu byt u vás, lebo otec je tiež rodič, prečo by mala matka vždy čerpať OČR? Alebo ťahať choré dieťa do škôlky, lebo je na deti sama? A v budúcnosti samozrejme budú po ňom dediť tie jeho deti, nie len aktuálna partnerka. No a s tebou už možno dieťa ani nebude chcieť, takže ak zatúžis po vlastnom, smola.
Za mňa priveľa negatív. Ale každý prípad je iný, môže to vyjst, no chce to iné nastavenie ako máš ty

Nikdy! Nezniesla by som, keby jeho deti chodili do nášho domu, rozťahovali sa tam a robili mi tam bordel, keby na nich míňal naše peniaze, keby sa musel časovo prispôsobovať ich potrebám...Nebola by som ochotná robiť im slúžku. S mužom, ktorý má deti, je riziko čokoľvek vybudovať, napr. postaviť dom, lebo keby sa mu nedajbože niečo stalo, tak jeho detičky by po ňom dedili, tzn. že by som ich musela vyplatiť. Máš len 35 rokov, nie si odkázaná na chlapa s deťmi. V tvojim veku je veľa slobodných mužov.