icon

Išli by ste do vzťahu s niekým, kto mal len jeden dlhodobý 10-ročný vzťah?

Včera o 11:40

Isli by ste do vztahu s niekym kto mal len jeden dlhodoby 10 rocny vztah alebo skor viac kratsich?

anonym_cffe4a
Včera o 11:43

@anonym_autor toto určite nebolo kritérium pri výbere partnera… môj ma búrlivú mladosť za sebou, ale ja riešim to, čo je teraz a on je skvelý muz …

anonym_2b6f81
Včera o 11:48

@anonym_autor nariadila by som sa tým, skor by ma zaujímali jeho názory, na život, na dianie vo svete, na životný štýl, na spôsob trávenia voľného času, na hospodárenie, výchovu detí, fungovanie domácnosti..

autor
Včera o 11:48
@anonym_cffe4a

@anonym_autor toto určite nebolo kritérium pri výbere partnera… môj ma búrlivú mladosť za sebou, ale ja riešim to, čo je teraz a on je skvelý muz …

@anonym_cffe4a praveze sa stretavam presne s nazormi ze ta burliva mladost je lepsia ako ked bol clovek len v jednom dlhom vztahu kde s tym byvalym prezil v podstate vsetko prvykrat a nic ine nepozna

anonym_a2f578
Včera o 11:54

Nechapem, co by mi na tom malo prekazat?
Ano, ak by mal niekto kazdych par mesiacov inu frajerku/frajerka, tam nieco nie je ok, to nech mi nikto netvrdi 🙂 ale po jednom vztahu? Akoze nerozumiem. A keby nemal predtym ziaden vztah? Aj s tym mas problem?

anonym_8e1bbf
Včera o 11:57

A kolko ma rokov?

anonym_2b6f81
Včera o 11:58
@anonym_autor

@anonym_cffe4a praveze sa stretavam presne s nazormi ze ta burliva mladost je lepsia ako ked bol clovek len v jednom dlhom vztahu kde s tym byvalym prezil v podstate vsetko prvykrat a nic ine nepozna

@anonym_autor riadila som sa pri vybere partnera tým, čo preferujem ja, nie čo hovorí okolie. Ja mam muža, ktorý mal jeden dlhodobý vzťah, spokojnosť maximálna dlhé roky. Na to, aby som niečo spoznala, nepotrebujem to vždy zažiť.

really8
Včera o 12:02

@anonym_autor no ty musis vediet ci chces byt radsej dalsi dlhodoby alebo dalsi kratsi

pralinka25
Včera o 12:07

za mna je lepsi ten dlhodoby vztah. ale kazdy sme ini.

strelkyna1
Včera o 12:09

Radsej jeden dlhodoby, brala by som to ako znak, ze hlada v zivote lasku na cely zivot a nie len zabavku na par mesiacov.

ktobytobolpovedal
Včera o 12:13

Ja ked som zacala randit s mojim muzom, tak som mala len jeden 7 rocny vztah za sebou. Ako neviem, nebrala som to ako handikep 😂😂😂😂
S mojim sme uz 15 rokov spolu 🤷‍♀️

katkazatka
Včera o 12:15

Ja by som brala urcite radsej jeden dlhsi ako mat doma prietrtnika. Vela kratkych vztahov by bolo pre mna ako vykricnik, ze s nim nieco nie je v poriadku, je nestaly, nespolahlivy suknickar. A rozpravky ako sa zrovna pri mne zmeni...to urcite.😀

anonym_01ad4c
Včera o 12:19

Dlhodobý vzťah znamená že to berie vážne a nie pri prvom probléme rozchod namiesto riešenia problému.

Má vyskúšať 10 žien, potom vyhodnotiť čo bolo najlepšie a vrátiť sa k 3. v poradí lebo vyšla v testovaní ako najlepší vzťah, alebo tebe dať podmienku že máš byť presne ako tá tretia, lebo tá bola dobrá?

anonym_01ad4c
Včera o 12:25

A tiež je tu riziko, že má nejakú vadu ktorá sa ukáže až po čase, keď ho každá poslala na reklamáciu k mamičke alebo vrátila do obehu.

strawberry0797
Včera o 12:51

@anonym_autor ano

anonym_8df2ff
Včera o 13:08

Áno .Čo je na tom zle ?keby ma všetky vzťahy pár mesačné tam by som už váhala

anonym_4d4b96
Včera o 13:28

@anonym_autor ano, isla, aj moj muz mal predo mnou iba jednu frajerku alebo bol sam, a to do 32 rokov. Ja som mala viac partnerov pred nim. A sme spolu spokojni. Ja si na nom velmi cenim, ze on nikdy nebehal za zenami. Nevypisuje si s inymi a ani nema zaujem o sex s inymi zenami (ak ma, tak neviem o tom, ale pochybujem, lebo intimny zivot mame fajn) je taky rezervovany v tomto, nie je ten typ, co ide balit zeny, nikdy nestriedal frajerky a viem, ze ked budeme mat krizu hned len tak neutecie...Ked pocuvam, co prezivaju v inych vztahoch, som strasne vdacna, ze ho mam.

anonym_30ef3e
Včera o 13:35

Jednoznačne chlapa čo neobhana kade koho a vie vydržať dlhšie s niekým

autor
Včera o 14:43

Skor to myslim tak ci nebude stale mysliet na tu staru prvu lasku, s ktorou zazil vsetky a nic ine nepozna. Ci sa taky ludia velakrat nedaju spolu naspat dokopy ak sa rozislinuz len z nejakeho stereotypu a nie kvoli extra hadke alebo rozdielnym zivotnym nazorom

anonym_048fe2
Včera o 15:09
@anonym_autor

@anonym_autor toto nie su tvoje pochybnosti o potencialnom partnerovi, ale tvoje vlastne o sebe samej. Zalezi od toho aky ten jeho vztah bol, ale 10 rokov je potencía na to, ze to je muz pre stabilny vztah

jblheart
Včera o 15:12

Tak záleží ako si navzájom sadnete. Logika však vraví že ak hľadáš niečo dlhodobejšie tak asi človek čo mal jeden vzťah dlhodobý má väčšiu pravdepodobnosť ako ten čo mení partnerky ako ponožky.

ivicatolic
Včera o 19:26

@anonym_autor ty musíš sama spoznať partnera, plusy, mínusy, dĺžka vzťahov o tom , či to výjde, nerozhoduje

anonym_f5c006
Včera o 19:57

@anonym_autor Tak určite skôr ako do takého čo strieda ženy ako ponožky.

dadis
Včera o 21:37
@anonym_autor

Skor to myslim tak ci nebude stale mysliet na tu staru prvu lasku, s ktorou zazil vsetky a nic ine nepozna. Ci sa taky ludia velakrat nedaju spolu naspat dokopy ak sa rozislinuz len z nejakeho stereotypu a nie kvoli extra hadke alebo rozdielnym zivotnym nazorom

@anonym_autor Kamarata nechala frajerka po 10r vztahu, uz vlastne snubenica. Po polroku stretol lasku opat, do 2 rokov bola svadba. Je to ok,neboj..