Išli by ste na Vianoce k chorému človeku?
Isli by ste stravit vianoce k cloveku, ktory je chory? (podla vsetkeho nejaky virus, co ma teraz vela ludi). My sme piati s dochodcom a takmer 3 rocnym. Ten clovek inak zostane sam.
Ked sa nechova hnusne a mam ho rada tak hej
@anickabasnicka môj manžel má veľmi dobrú imunitu,ja som mala covid aj svokra,boli sme vstale spolu a on nič nedostal.aj keď samozrejme je možnosť ze môžu byt prenasaci,bol tam len zo staršou dcérou pol hodku,ja som menšiu okupala a dala spat
@nela82 určite by som to pochopila a povedala by som jej ze sa ešte veľa krát v roku uvidíme a zdravie je prednejsie, vôbec by som sa nahnevala
@zuzanockamt určite ze mohla,ale svokra už hocičo pochytila keď staršia priniesla zo škôlky a za 2 dní bola ôk,na to ze ma svoj vek aj imunita je oslabená,tak vždy tie choroby znášala lepšie ako ja,ona za 2-3 dní v pohode a mňa to držalo 3tt,ale asi to je tým ze ona skoro každý deň je cesnak a cibuľu,ťažko povedať prečo ma lepšiu imunitu
Nie nesla by som. Ak je chory ma lezat. Co by mal z tej navstevy? Pokial by bok velmi chory potrebivak pomoc jedlo' iska by som sama. Inak nie. Ja si neviem predstavit mat navstevu ked som chora. Som rada ze mozem v klude lezat.
Nešla určite..ale u nás v rodine je to akože na pohodu. Zabudnú povedať,že sú soplaví a ukaslaní🙈
Alebo keď tak všetci s ruskami na pár minút ale však ešte bude Silvester a Nový rok takže sviatky nekoncia
@gabu_lienka presne toto..aj my len so soplom sme skončili s malým dvakrát v nemocnici na infuzkach. Minulý týždeň nás pustili a hneď som aj rušila návštevy keďže má veľmi zlu imunitu a všetci sú teraz soplaví. Dobre som spravila,lebo som sa dozvedela predvčerom že pribuzní s ktorými sme mali byť majú zápal pľúc. To je teraz veľmi rozšírené ako aj čierny kašeľ. No nie dakujem
@iwesska toto tiež nechápem. Ja toto neznášam v živote by som nedala strážiť moje dieťa našim keby bolo choré,ale môj brat so svagrovou no problém. Našim donesu dieťa soplave aj s horúčkou. Ďalšia vec je,že našim to akože nevadí..ani keď sa dotrepu potom ešte v ten deň ako ju odvezú domov k nám a zabudnú povedať,že boli s chorým deckom. Ja sa čudujem čo je môj malý chorý zas.

@dismonika nie, dostala infarkt :(