Išli by ste s bývalým na dovolenku?
Ahojte .
Sme mesiac rozideni ,ex sa s tym vraj zmieril(tvrdi to )komunikujeme normalne ,dieta 3,5r
Este na jar zabookoval dovolenku (August-more a detsky hotel) a on chce aby sme sli spolu.😟
Vravela som mu no neviem bojim sa ze budes daco chciet(clovek nikdy nevie)on na to povedal raz rocne mam dovolenku(pravda) chcem si oddychnut a nie mat problemy s tebou😄
Spat by som spala na gauci v kuchyni.on v spalni s dietatom
Ja neviem co robit ,sli by ste?
Ja nemam problem ist z mojej strany je to na 1000%uzavreta vec,ale ja neviem no…..co ked unho predsa nie🤷🏼♀️🙈
Co by ste spravili vy aky je vas nazor?
@jarmilaj samu by som ju tyzden s nou nenechala ked sli 1x na kupko mi vse nebolo jedno.preco?lebo ked cita nevnima kolo seba .😂 mala zije ale zas tyzden je tyzden.Ja Fakt neviem ako som pisala Uvidime mam este par tyzdnov cas.sla by som koli nej ja mam more na haku u nas sa mozem kupat „na kazdom rohu“ neviem fakt
Chod
Nie, nešla 🙊
Zrejme by som isla, ak by sa mi nebridil uplne....aj vas problem, preco ste sa rozchadzali nie je taky zavazny, aby som nesla... keby mal náznaky, je tam dcera, ľahnem si ku nej a to je hneď stopka.
Ak nemas v plane sa k nemu vratit tak nesla.
Je ine ist tu niekam na vylet kde sa vecer vratis a ide si kazdy svoje. Tam budes kolko? Tyzden?
Neviem ja by som nemala dovod ist a travit s niekym takto 24 hodin denne cas. Ani dieta nie. V tomto som asi velmi striktna.
Viete si iny spolocny program spravit tu. Ci ist niekam na vylet. Alebo kam.
Nešla by som, teda hlavne nie tak skoro po rozchode.
Takto krátko po rozchode to nie je ktoviečo, lebo to zablokuje normálny proces ukončenia vzťahu a hrozí, že sa dostanete do nekončiacej špirály rozchodov a "zchodov".
Keby to bolo po roku a viac (teda po prebehnutí "vdovského času", keď to už človek v sebe spracoval), tam by to bolo iné.
Ja som bola po rozvode niekolkokrat na dovče s exmanželom. 😅 Aj po wellness víkendoch sme chodili. Mali sme vtedy malého vo veku 3 - 5 rokov. Pokiaľ si rozumiete, prečo nie. 😉
Keď ste v dobrom prečo nie, aspoň dieťa bude mať plnohodnotnú dovolenku kde ma oboch rodičov, nebude zmetene ved ste sa rozišli len teraz,je to čerstvé, a keď vravíte že z vašej strany oficiálne uzavreté tak žiaden problém keby on by chcel pokračovať aj tak sa nič nedeje nakoľko dovolenka je cca týždeň konci sa a hotovo každý ide svojim smerom, problém by bol kebyže bývate spolu stále a denno denne ste spolu
Dakujem za vsetky nazory ☺️
Ja by som išla, ak spolu v pohode vychádzate prečo nie,,nie ako partneri tak ako rodičia,,
Nesla by som.
Podla mna ste ešte len velmi kratko po rozchode a ked pises, ze par tyzdnov to bolo naozaj burlive, tak by sa to podla mna prave na dovolnke lahko mohlo zas prave ku tomu burlivemu strhnut. Minimalne on to este nema podla mna v sebe uzavrete a aj preto teba toto napada a citis nejaku podvedomu brzdu, ze nemas ist a citis ju podla mna spravne. Keby to uz bolo rok, dva po rozchode, vedela by si uz na sto percent, ze viete spolu normalne bez nejakych vasni vychádzať a komunikovat a mali by ste uz obaja svoj zivot zauzivany, tak potom mozno ano, ale toto mi pride ozaj len take, ze ta vola, lebo tam proste chce byt s tebou a tym padom mozes ocakavat nejake narazky a pokusy o zblizenie z jeho strany. Nie nadarmo ti to vrta v hlave a rozmýšľas nad tym. Aj ja som nazoru, ze aj rozideny rodicia by mali spolu normalne a v ramci normy dobre vychádzať, ale to sa po tak krátkej dobe neda povedat a chce to cas, nie len par tyzdnov, aby si zistila ci s nim budes vediet vychadzat v takychto situaciach. Cize nie, nesla by som. Ty to mas v sebe uzavrete a vysporiadane a povedz, napadlo by ta teraz vobec volat exa na dovolenku len vy sami traja? Podla mna nie a ked ze to prislo z jeho strany, tak za tym este zatial aj nieci bude. Aspon ja mam z toho všetkého čo pises taky pocit.
A
Choď a užívaj si život, veď je krátky 😘😏 peknú dovolenku prajem
@janka2273 zlata😅😅😌
Ja som bola s ex na dovolenke a bolo to v pohode. Boli sme tam obaja kvôli dcére. Nik nikomu nerobil návrhy, bolo to super a mala bola šťastná. To, že už spolu nezijete, neznamená ze nemôžete dopriať dieťaťu čas s vami oboma. Uvedomte si, že niekoľko rokov ste spolu fungovali. Vaše dieťa nepozná život bez vás oboch. Teda teraz áno, ale je to pren nové. Musí si zvyknúť. Keď však uvidí, že mama a ocko dokážu spolu fungovať a byť tu pre neho (ju), o to ľahšie celú situáciu prijme. A zároveň bude mať v sebe vzorec správania, že aj po rozvode môžu ľudia spolu dobre vychádzať.
@uprimnazienka 😞😞😞😞 no pekne….
@tinatitti 🤗
Bola som pred 3 rokmi na dovolenke prvý krát dovolenka bola zaplatená. Boli sme vtedy s ex😂 teraz sme znova spolu ale nedali sme sa hneď po dovolenke dokopy. Po pár mesiacoch. Dcéra mala tiež 3,5 roka.
Ja by som išla. Dieťa si užije dovolenku, ty tiež. Keď ste zmiereni a dobre vychádzate, prečo nie?
3,5 ročné dieta ešte tomu nechápe a ja by som nešla ked je raz koniec tak to tak má byť...
Jasné,že by som išla,ale samozrejme, musel by to zaplatiť

@zvedavabuduca dakujem 😊
Dostala som slusnu otazku normalne som odpovedala len tuto na MK je to normalne ze sa vsetko prekruca a domysla😂😂