Ja to už nezvládam
Mám taký problém 3 roky žijeme spolu s partnerom teraz čakám s ním bábätko, ale náš život je čisto chaotické ani neviem kde to mám začať... Začala by som stým že odkedy sa zistilo, že som tehotná a povedal to svojim rodičom, tak jeho rodičia ho prehovorili až do takej miery, že celú noc robil cirkus, že ja nie som tehotná lebo tehotenský preukaz je falošný, (a to nie len jeho rodičia ale celá rodina sa pustila do mňa že ten tehotenský preukaz je falošný) potom prišli do môjho domu a začali sa vypytovať, že na prečo som rozvedená a že oni o všetkom musia vediet ako kedy ich syn mal 4 roky a všetko musí porozprávať so svojimi rodičmi, ani nehovorím otom, že ohovovarali ma ako najväčšiu k*rvu v celom kraji....
2. Dôvod robila som na sociálnych sieťach ako foto modelka to mi tiež zakázali lebo to je hanba na ich rodinu, ale neviem aká keďže akty a nič také sa nefotilo.
Ďalší dôvod je keď dal výpoveď vo svojej práci bol doma 2 mesiace za tie 2 mesiace behal kade tade do krčmy a nevedela som mu vysvetliť že to sa nepatrí, že nech je radšej so mnou ako so svojími kamarátmi on mi na to povedal, že budeme ešte spolu dosť.
3. Nič nechce pomáhať doma lebo on svojho otca sa naučil nič a aj on to isté robil keď prišiel domov...
Mohla by som sa ešte rozlíšiť ďalej ale to už by stoho bola kniha.
Prosím baby pomôžte mi čo mám robiť? Nechcem aby dieťa vyrastalo bez otca ale nechcem aby vyrastalo v takej rodine kde budú hádky....
Prepac, ale to sa nedalo ani docitat. Ako mozes byt s niekym takym a este si aj dieta od neho nechat spravit? Katastrofa. Nohy na plecia a utekat od takeho co najdalej.
@barbara_227 takze vy spolu nezijete 3roky, iba zvykol travit u teba cas. A ze si nevedela co su jeho rodicia zac... akoze nikdy pred tebou s nimi za 3roky netelefonoval? Ved takyto neschopny vlastmeho zivota musel mat permanentne mamku a rodinu na uchu. NE-VE-RIM. Iba si to nevidela, alebo nechcela vidiet 🤷🏻♀️
no tiez som celkom v pomykove. co ti vlastne brani odist? alebo kto ta nuti s takymto clovekom zostat? svokrovci ocividne nie su kompletni, a to ked ani v nich nemas oporu, tak si myslim, ze v tejto rodine je to uz celkom stratene.
A bývať máš kde s bäbatkom ktore sa narodi.Ak áno toto individum čo počuva rodinu a neprestrihol pupočnu šnúru odstrihní zo života TY.Lepšie vám bude samim a nie s tým blbom.Vidim že píšeš že rodičia TI pomahaju super že máš oporu vychovaš neboj ak sú tvoji rodičia TI ochotný pomoc tak budeš to mať lepšie aj zo stražením aj s pomocou.Nie si prva ani posledna slobodna mamička.Radšej tak sama ako byť v nervoch celé tehotenstvo.Načo TI ho jeho rodina tiež nebude kompletna.
@barbara_227 tie primitívne komentáre plne výčitiek na tvoju adresu si nevšímaj. Denne tu pribúdajú podobne témy....veľa žien je hlúpo zamilovanych- len tu na koňovi nie, všetky majú 100% manželstvo, 100% vztahy v rodine a uzastne svokry....aaaa poslušne deti....to nevymyslel, to je modry konik.....drz sa a využi pomoc svojej rodiny
@dilino jasné že mám kde bývať aj teraz bývame v mojom dome, jasné moji rodičia ma vo všetkom podporujú keďže oni mi darovali dom...
@barbara_227 a on a jeho rodina sa urcite zmenili zo dna na den vsak? Ach boze preco si robite niektore deti s priatelom namiesto manzela a este s takymto...zas len to dieta si to odnesie...pochybujem ze ho zmenis...mas najlepsie sa postarat sama o seba a dieta a mat kludny zivot nez trapit vas oboch
@floki1994 ja osobne 2x som videla dovtedy ich rodinu ale v živote by som nepomyslela, že niekto môže mať takú zmagorenu rodinu, to dieťa nič neodnesie keďže ja mám svoj dom, prácu rodičov ktorí mi vo všetkom pomáhajú takže to dieťa za nič nemôže že jeho otec akú dostal výchovu od svojich rodičov
@barbara_227 tak nie je o com...ked sa vies postarat tak dobre pre teba...s nimi by som prerusila kontakty uplne ..keby ta chlapec miloval v zivote by nedovolil aby sa jeho rodina k tebe tak chovala ;)
@ladyblcha To jej matku a otca treba dobre poznať ona vždy tak telefonuje so svojím synom keď ide domov z práce a má na to 40 minút, alebo keď maju na to čas tak si sadnú do autá a idú za svojím synom a nahovárajú mu blbosti a keď sa náhodou stane že sa stretnem s nimi tak predomnou sa robia na svätého anjela .... Proste dvojfarebný ľudia
@floki1994 o to horšie že nie len jeho rodičia ale aj bratranec sesternica ich rodina normálne ma spehuju na sociálnych sieťach že čo ja pridávam a už mu volajú a zas je hádka že on mne nemôže dovoliť pridávať fotky a proste také veci, mala som zo sociálnych sietí nejaké obchody s ktorými som fotila dovtedy ma buzerovali kým nedocielili to že som prestala to robiť a odišla som od mnoho veci..
Ze spehuju :D a ze vykrikuje... na čo ti je taky chlap? Co je ich do toho aj keby si svoj holý zadok niekam vesala. Pekne si rob čo chceš, keď sa im nepáči, nech so nájde inú. Ak.s nim ostaneš nebudeš môcť robiť nič, do všetkého sa ti takýto psycho ľudia budú starať a vekom sa to ešte zhoršuje.
@barbara_227 jej super vidiš dokažeš to a hlavne veľke plus je že máš oporu rodičov.Vieš veľa žien je kde dopadnu ako TY a nemajú kam ísť trpia.Máš šťastie držim place nech s adrobček narodi zdraví a aby všetko dopadlo dobre.Veľa šťastia dáš to určite.
@simca06022011 proste FBI alebo.horsi nič iné nerobili ako mňa pozerali na sociálnych sieťach až tak to dopadlo že každého jedného člena z ich rodiny som zablokovala
@barbara_227 ked mas v rodine podporu, tak mu povedz, ze knizka je falošna a nech ide domov k rodicom uz naveky. Vies aky budes mat klud. Lebo s takouto povahou chlapa a jeho rodinou budes mat stale iba problemy.
@barbara_227 prestan sa uz donemoty obhajovat a zacni triezvo uvazovat, ci ozaj za kazdu cenu treba rodinu drzat spolu.
Ty teda keď si zabezpečená s domom, prečo tým intriganom nestacis, co by oni chceli (okrem rany do držky)? 👿 za nevestu?
Ten tvoj oplodnitel, 3 roky bol v pohode a keď si ostala tehu, prečo ta zacal analyzovať s pribrzdenymi rodičmi?... Falošná knižka, nemysleli skôr, ze tehu si, ale nie s ich synackom?
Zľakol sa, ze bude tatko, tak hrrrr za starými, ktori mu teda ohromne prospeli.
Rada by som tých vypatlancov videla aspoň na foto.
No vzorne manželstvo, rodičovstvo z toho nekuka, skôr naťahovanie o výživné budúcich 20 rokov.... ale dávam tomu 5%,keby sa ešte uvedomil, ze žena, dieťa first. Ale u nho sú rodičia first a sam sa dokáže akurát nadrat ako prasa. Ma aspoň nejakú zaujímavú prácu, je na ňom niečo zaujímavé?

@barbara_227 jeho rodičia sú úplne psycho. Ak zmagorili aj priateľa, utekaj. Nie je to chlap, pokiaľ sa ťa nevie pred matkou zastať. Veď je to aj jeho dieťa!