Je 53 rokov na otcovstvo príliš veľa?
Ahojte,
Dokedy je ok stat sa otcom? 53 rokov je podľa vás veľa? Mam skvelého partnera, po dlhých rokoch, kedy som mala šťastie len na luzrov a mamičkarov. On ma 2 deti z manželstva už v tinedzerskom veku, ďalšie dieťa odmieta a argumentuje vždy len vekom, ze je na dieťa už starý. Vyzerá dobre, nemá šediny, pupok, podľa mňa na svoj vek nevyzerá. Dá sa takýto chlap nejako presvedčiť?
Čo má otcovstvo s tým, ako vyzerá? To je čo za argument?
Veľa a nerataj ze by pohol co i len prstom okolo dieťaťa obzvlášť keď ho nechce, nemusí sa dožiť ani maturity
A čím má argumentovať keď nie vekom? Pravdaže je starý na dieťa, ved už by mohol byť dávno dedkom. Ty máš koľko keď to tak nechápeš, 20?
Ahoj,iný pohľad: môj muž má 50. Máme 2 deti,prvé keď mal 37,druhé 44. On síce šediny má, ale inak mentálne mladík. No s bábätkom si ho už neviem predstaviť. Niektorí chlapi si síce s dieťaťom v neskoršom veku pomyselne predlžujú "mladosť", ale zjavne ten tvoj nie je tento prípad. Ak chceš dieťa,musíš hľadať iného chlapa.
Keď sa mne narodil syn, môj otec mal 56r, pre syna najlepší dedo, keď som bola v nemocnici na operácii, vtedy mal syn 3 r staral sa mi o neho 3 týždne cele dni, ozaj top opatera, od obliekania, jedenia, prechádzky. Teraz ma 67 a je to iný človek, bolia ho kolena, ma rad svoj kľud, vnuka nadovšetko miluje aj sa mu venuje ale už by nedokázal to ako 10 r dozadu, aj keby ako chcel. To len môj pohľad pre porovnanie, vek neoklames. Môj manzel ma 43r a na babo by sa uz nedal ukecat a to tvrdí, že sa cíti lepšie ako keď mal 20,
Môj mal 45 keď sa nám narodil syn (jeho prvé dieťa)Ja 34. A hocikedy si povieme, že škoda že sme sa nestretli skôr. Syn má 20. Manžel je rok v dôchodku, v marci bude mať 66. je teda plne funkčný 🙃a keď by nezrušili ich oddelenie asi by ešte robil. A so synom majú fantastický vzťah. Ale k veci, 53 je fakt neskoro. Ja na jeho mieste, tiež by som nechcela.
Podľa mňa je to veľa, ale to je aj jedno, on dieťa nechce, čomu sa vôbec nečudujem, a nemyslím si, že ho presvedčíš, Maximalne tak dotlačiš.
@joannita No pridaj fotku, som zvedava na 46 rocnu zenu, ktora vyzera o 10-15 rokov mladsie bez akychkolvek estetickych zakrokov 🫣!
@oceanahory čítaj poriadne čo som napísala. Nenapísala že vyzerám o 15 rokov mladšie.
Ponúkla som sa stanulienka že jej ju pošlem, nie že ju sem dám verejne 🤦
Autorka, ked on nechce, mala by si to respektovat. Ty mas kolko rokov?
@oceanahory ani tie so zakrokmi nevyzeraju o 10 rokov mladsie. Len pestovanejsie a upravenejsie.
Ja sa mu ani nečudujem…,ma dve vychované dospelé decka,chce si teraz užívať život a nie vymieňať plienky a naháňať decko po ihrisku!!!!
Aspoň ten tvoj chlap má rozum.Len ho ,,nedonúť,, to dieťa splodiť, však niektoré jednoduchšie ženy si veľmi radi muža poistia dieťaťom.To už by bolo riadne zúfalstvo .Za mňa je to taktiež starý chlap na dieťa.Koľko máš rokov? Ak je tam veľký vekový rozdiel hľadaj seberovného.
Ak sa na to neciti, asi by som nanho netlacila. Ja som chcela tretie, ale moj ma odbil kvoli financiam.
Vies, kazdy to citi inak, s tym vekom.
autorka a ty máš koľko rokov.
@stanulienkat inak toto je často pravda, mám kolegyňu, akože je to taká Zdena Studenková v tmavšom vydaní, ma v tvári nite, botox, vyplnené pery a vyzerá presne rovnako staro, len upravene. To, že sa správa ako striga tiež nepomôže, ale ona sa stále chváli aká je mladá dračica.
@oceanahory statisticky mi je to uplne jedno. Zivot sa nezije podla statistiky.
Ak raz nechce,tak ako ho chces presvedčiť? Áno,jeho argumenty sú úplne pochopiteľné a v poriadku,,53 ročný človek je starý na dieťa. A navyše aj keby to tak nebolo,on nechce. A to je najdôležitejši argument.Ked ty chces,tak máš jedinú možnosť,nájsť si iného partnera. Hotovo,nič iné
neukecas ho a nechaj ho tak. Pozri ono chlap sa moze stat otcom aj po 60. Ale nezabudaj na to, ze on si svoje babatkovske, skolkarske a skolacke obdobie uz zazil a vie, ze niekedy to sranda nie je. O chvilku moze zacat mat zdravotne problemy, uz nebude tolko sa s dietatom nahanat, nespat pri nom, ked sa bude v noci budit.... cim je clovek starsi tym ma menej energie ale aj trpezlivosti na vychovu. Nie je to vseobecne. Je to velmi individualne ale vidiet, ze velakrat starsi otcovia su velmi utahani. Take dieta dokaze utahat aj 5 dospelych, nieto este v neskorsom veku. Od tvojho chlapa budes pri dietati chciet aby ta niekedy zastupil ked budes unavena, aby ta podporil. No on chce urcite uz klud a pokoj v zivote. Svoju energiu uz investoval do prvych deti a chce si uzit zivota a venovat sa sam sebe.
Môj mal 56, keď sa nám narodila prvá dcéra. Povedal, že čo sa má stať, to sa stane. A tiež už mal deti. Len on už keď ma balil, tak hovoril, že jedno hravo zvládneme.
@oceanahory
@stanulienkat
Dámy, ja vás pozývam na kávu. Úplne vážne. Aby ste to teda posúdili v realite 😅
Juj,musim ti napisat..
Ja mam za sebou nevydarene manzelstvo/nastastie bez detí/....Potom niekedy som HO stretla,NAJLEPSI chlap na svete.je o vela starsi,ale podarilo sa nam babätko- on uz bol na to trosku stary,rovnako aj ja
Ale babo sme si nechali a sme stastní.
On mal 57 ked sa narodila mala.
Tak moja rada znie-ak sa lubite-chodte do toho!
Moja dcera to uz vnima,ze tato je "stary",ma uz totiz 13 rokov,ale zboznuje ho a aj on ju.
A ja ich oboch🥰😘
@joannita v pohode.. mňa to vôbec nežerie, ak si to myslíš. Mne tiež hádajú menej, ale sama si to o sebe nemyslím. A teda videla som veľmi veľa žien, ktoré si mysleli, že vyzeraju mladsie, lebo im to nejaka rozkysnuta neupravena kolegyna povedala.. V reali tak vyzera 1 zo 100. Neriesim. Aj sem mi už posielali nejaké ženy fotky, ktoré ma chceli presvedčiť. Nevyzerali mladsie ani o mesiac. Ty mozno budes z tych, co mladsie naozaj vyzeraju.

Ano, je to uz dost na otcovstvo. Hlavne ked uz svoje deti ma. Urcite by som ho nepresviedcala. Musi to on sam citit ci sa na take nieco chce este dat, alebo mu stacilo.