icon

Je čas opustiť šialeného partnera?

20. máj 2024

S mojím priateľom som viac než 3 roky . Lenže on je strašná povaha ...ja som človek ktorý chce problémy riešiť v kľude a vyrozprávať si to. Ale môj priateľ je úplný opak . Je ako časovaná bomba. Keď vybuchne začne po mne kričať začne hádzať vecami všade naokolo. Búchať rukami do steny do vecí. A potom mi hovorí veci typu že za jeho nervy môžem iba ja lebo hovorím ko..a že ja viem človeka iba nasrať. Veľakrát som sa snažila tomuto predísť keď som videla že ide vybuchnúť. Chcela som odísť z miestnosti. Ale on mi to nedovolil začal do mňa kričať že si mám sadnúť na miesto .. párkrát som sa pri ňom takto aj zrútila . Veď predsa tiež mám jedny nervy . Vždy som začala plakať lebo som už nevedela čo robiť . Práve vtedy keď videl že už plačem sa ma snažil vždy objímať . Mne to proste vadilo keď ešte pár sekúnd pred tým lietali veci po miestnosti... Viem že toto je asi vec ktorá sa zmeniť nedá ale ja veru neviem čo robiť s týmto . Myslíte si že je to vážny dôvod na rozchod. ?

Strana
z2
ankare
20. máj 2024

On je chorý. Tu je už len krocik k nasiliu. A ono sa to bude stupňovať.
Čo by si poradila svojej dcere, ktora by žila s takýmto chlapom? Určite rozchod.
Zaslúžis si chlapa, ktorý si Ťa bude vážiť.
Držím palce!

slovakboy
20. máj 2024

Utekaj od neho ako pred odisteným granátom!

pluss
20. máj 2024

Akurát som čítala toto a prišlo mi to obdobné... https://www.pikosky.sk/novinka/301568/a-je-to-t...

elin2525
20. máj 2024

@maxalla Bohuzial tiez poznam takyto pripad - uz pocas chodenia neuveritelne psycho, ale aj tak si ho vzala, utiekla po prvom dietati, udobrili sa, utiekla po druhom dietati, udobrili sa, zase utiekla s detmi a pred nedavnom mi oznamila, ze sa zmenil, ze idu zase k sebe. Uz neviem, co mam na to povedat.

vler
20. máj 2024

3 roky!! Takto zit...😣

mihalnickajanicka
20. máj 2024

napis mi spravu, presla som si podobnym, chcem ti poradit, ale nebudem to pisat verejne. napis sukromnu postu. totiz tymto sa to len zacina, neskor to bude ovela horsie. napis !!

alexis617
20. máj 2024

@mihalnickajanicka ahoj napíš mi tiež možno tým pomôzem koleginke jednej dik

mihalnickajanicka
20. máj 2024

@rozculena pochybujem

rozculena
20. máj 2024

@mihalnickajanicka bože,kde sa furt takýto chlapi berú

mihalnickajanicka
20. máj 2024

@rozculena neviem, je to hnus uplny , im drbe naacisto vsetkym

denithestrange1993
20. máj 2024

A aký iný dôvod je vážny ked nie agresivny partner čo je ako časovana bomba? Ženy važte si same seba trochu preboha...

natiblaskova
21. máj 2024

Je výbušný ale ako som čítala tak jakmile videl, že ťa rozrusil na toľko, že si plakala okamžite sa ukludnil a snažil sa ta upokojiť. Neviem ako vám to funguje mimo tích hádok. Skôr by som ku dala altimatum ako hneď dupkat preč keď sa ľúbite. Bud sa rozidete alebo vyhľadá pomoc.

natiblaskova
21. máj 2024

@rozculena však v tom príspevku píše, že ju mlati a v tomto, že jakmile plače tak ju uklusnuje. Nemyslím si, že to je tá istá osoba

bubik6x
21. máj 2024

Utec skôr než budeš ty tou vecou, ktorú hádže o zem alebo stenou, ktorú bije

maminkadeticiek
21. máj 2024

Inak vies o tom,ze nepotrebujes dovod,argumenty ani alibi ak sa chces s niekym rozist,ani?Staci ak to tak citis.

ibaja29
22. máj 2024

Podla mna ano je to dovod na rozchod. Aj to ze ti hovori aby si si sadla..mala som nieco podobne aj ked az takto nenervacil ale boli sme kratko spolu. Takze ktovie aky by bol. Tiez mi chcel hovorit co mam robit. A ver mi toto nechces. Prides o nervy

sjun
26. máj 2024

Ja mam 3 deti a toto by mi urobil raz uz je fuc z nasho zivota....akoze na co cakas...na co sa pýtaš dievca....utekaj.

macinko321
26. máj 2024

Cudujem sa, ze si toto dokazala vydrzat 3 roky. On je jednoznacne psychicky chory a nelieci sa. Rozchod okamzite, lebo Ta znici. Nikdy nevies, kedy Ta moze pri takychto vybuchoch zlosti aj zabit. Doplatis na to aj Ty a nedajboze aj deti, ak s nim ostanes. Mimochodom, mnohe psychiatricke diagnozy su dedicne. Dokaz mam priamo doma, kedze byvaly partner to neriesil, tajil a nechcel si priznat problem.

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2