Je časté písanie správ dôležité vo vzťahu?
Zdravím, zakladám diskusiu keďže neviem či je to divné alebo nie. Priateľka mi vyčíta že jej niekedy zabudnem napísať dobre ráno alebo dobru noc, no niekedy nato proste nemám chuť a príde mi to zbytočne.
Dneska mi napísala že poslednú dobu nevie či spím alebo nie keďže furt musí ona písať dobrú noc. A ak som jej napísal že má to proste nebaví písať každý boží deň tak nato odpísala že - jakto že sa ti nechce, veď to není dlhé a potom neviem čo robíš.
Neviem či ja to beriem na ľahkú váhu alebo som divný ? Proste nemám potrebu to každý deň písať a mám aj také dni v práci že sa nezastavim ta len večer trochu popíšem s frajerkou a mám dosť.
Som divný alebo to beriem na ľahkú váhu ?
@anonym_autor ste teda na rozdielnej vlnovej dĺžke. Je v tomto smere nevyzerá.
@haley7897 ako vieš, ja som jej aj na začiatku hovoril že niesom romantik a lásku prejavujem inak, nemám potrebu písať každý deň 5x do dňa ľúbim ťa. Dokonca ona to často píše a proste som jej minule hovoril že nemusí to stále vravieť že viem že ma ľúbi
@anonym_a037f3 to neviem, veď som jej vravel že mi chýba. Len zas každý deň mi to príde otravné písať. Poslednýkrát som jej napísal že ju ľúbim a ona že keby som to častejšie vravel, no povedal som jej že ak sa to zmení tak jej dám vedieť
@anonym_autor ináč neustále sa tu bavíme len o písaní a v reálnom svete spolu nie ste? Ak je to len vzťah cez písanie, tak to není v pohode.
@anonym_autor Keď už teraz ti nestojí za to, že jej popraješ dobré ránko a dobrú nôcku... a na začiatku vzťahu si nebol unavený? Nebolo to pre teba otravné? To chvíľu pár mesiacov sa dvoriť a potom čo? Zhasla fajka?
@anonym_de632a vyznávam lásku inak, nie písaním stále dookola toho istého. Nie každý chlap má potrebuje hovoriť jak papagáj dobre ránko láska, vyspala si sa dobre ? Do ružová ? Dobre sa ti spalo ? Príde mi to otravné
@anonym_autor ináč neustále sa tu bavíme len o písaní a v reálnom svete spolu nie ste? Ak je to len vzťah cez písanie, tak to není v pohode.
@anonym_a037f3 sme, trávime spolu dosť času. Len nemám potrebu sa stále opakovať jak papagáj. Tebe by to neprišlo otravné ? Šak sme každý iný. Kolegom som to hovoril tak vraveli že ženy sú také že to si zvyknem ...
@haley7897 ako vieš, ja som jej aj na začiatku hovoril že niesom romantik a lásku prejavujem inak, nemám potrebu písať každý deň 5x do dňa ľúbim ťa. Dokonca ona to často píše a proste som jej minule hovoril že nemusí to stále vravieť že viem že ma ľúbi
@anonym_autor ako, mne by to tiež vadilo a pravdepodobne by to malo opačný efekt ako by odosielateľ mienil 😬 ale skrátka su ľudia, ktorí takto s partnermi komunikujú. Aj takto intenzívne. Ostáva asi len respektovat. Otázka je, ci vie respektovat ak ona tvoje nastavenie. Lebo akokoľvek krásna a milá moze byť, casom sa ti zunuje vracať sa k vycitkam a zlej nálade. To ma krátku životnosť. Príde mi to z jej strany také trochu nevyzrete.
@anonym_autor ako, mne by to tiež vadilo a pravdepodobne by to malo opačný efekt ako by odosielateľ mienil 😬 ale skrátka su ľudia, ktorí takto s partnermi komunikujú. Aj takto intenzívne. Ostáva asi len respektovat. Otázka je, ci vie respektovat ak ona tvoje nastavenie. Lebo akokoľvek krásna a milá moze byť, casom sa ti zunuje vracať sa k vycitkam a zlej nálade. To ma krátku životnosť. Príde mi to z jej strany také trochu nevyzrete.
@haley7897 ako hej veď chápem len musí pochopiť aj mňa že to nemám potrebu stále hovoriť. Ona má rada napríklad horku čokoládu ta akože teraz musím mať aj ja rád ? Či čo ... Starší kolegovia vraveli že to si zvyknem na ženy že oni po toľkých rokoch to napíšu žeby sa nepovedalo. Dokonca staršieho kolegu čo mám ta vravel že on píše svojej žene stále dobré ránko láska moja, keď ide spať tiež jej to vraví ale len kvôli tomu žeby si užil. No ja mu povedal že mne frajerka dá aj bez toho a on že jemu by tiež dala ale ta už sa toľko premôže a to povie...
@anonym_a037f3 sme, trávime spolu dosť času. Len nemám potrebu sa stále opakovať jak papagáj. Tebe by to neprišlo otravné ? Šak sme každý iný. Kolegom som to hovoril tak vraveli že ženy sú také že to si zvyknem ...
@anonym_autor no podebatovať osobne otom a vysvetliť, že niekedy nemáš čas a tak a ona nech tiež povie svoj názor a dohodnúť sa. Možno sa bojí, alebo má podozrenie že okrem nej ešte niekoho máš neviem. Ak je veľmi debatný typ tak nejaký kompromis.
@haley7897 ako hej veď chápem len musí pochopiť aj mňa že to nemám potrebu stále hovoriť. Ona má rada napríklad horku čokoládu ta akože teraz musím mať aj ja rád ? Či čo ... Starší kolegovia vraveli že to si zvyknem na ženy že oni po toľkých rokoch to napíšu žeby sa nepovedalo. Dokonca staršieho kolegu čo mám ta vravel že on píše svojej žene stále dobré ránko láska moja, keď ide spať tiež jej to vraví ale len kvôli tomu žeby si užil. No ja mu povedal že mne frajerka dá aj bez toho a on že jemu by tiež dala ale ta už sa toľko premôže a to povie...
@anonym_autor nie, ale ved hovorím, ze aj ona by mala prijať ako komunikujes ty. Excesivne prejavy lásky, dozadovanie sa nonstop text komunikácie aj ked si v robote... nechcem to označiť ako nedostatok rešpektu, mne skor príde, ze to pramení v tej nevyspelosti. Tym, ze nepracuje, netuší co to obnáša. Jednak den v práci, ze nemôžeš len tak hoci kedy prerušiť prácu a ist si s nou písať, ale aj fyzická únava, detto po nočnej. Ona nepozná ake to je musieť si udržať prácu aby si mohol pokryť účty... ste inak nastavení a ona to nevidí. Nepozná to, je v tomto ako dieťa.
Minimálne by sa mala naučiť, ze pouzivame rozdielne spôsoby ako prejaviť lásku a respektovat to. Poprípade byt vďačný. Niekto o láske vypisuje, iny ju prejavuje starostlivosťou, tym, ze aktivne trávi spoločný cas atd.
Tvojej priatelke podľa tohto ešte doznieva puberta...
@anonym_autor no podebatovať osobne otom a vysvetliť, že niekedy nemáš čas a tak a ona nech tiež povie svoj názor a dohodnúť sa. Možno sa bojí, alebo má podozrenie že okrem nej ešte niekoho máš neviem. Ak je veľmi debatný typ tak nejaký kompromis.
@anonym_a037f3 no to hej, ako veď nie každý chlap je romantik. Zas musí pochopiť aj ona.
@anonym_autor nie, ale ved hovorím, ze aj ona by mala prijať ako komunikujes ty. Excesivne prejavy lásky, dozadovanie sa nonstop text komunikácie aj ked si v robote... nechcem to označiť ako nedostatok rešpektu, mne skor príde, ze to pramení v tej nevyspelosti. Tym, ze nepracuje, netuší co to obnáša. Jednak den v práci, ze nemôžeš len tak hoci kedy prerušiť prácu a ist si s nou písať, ale aj fyzická únava, detto po nočnej. Ona nepozná ake to je musieť si udržať prácu aby si mohol pokryť účty... ste inak nastavení a ona to nevidí. Nepozná to, je v tomto ako dieťa.
Minimálne by sa mala naučiť, ze pouzivame rozdielne spôsoby ako prejaviť lásku a respektovat to. Poprípade byt vďačný. Niekto o láske vypisuje, iny ju prejavuje starostlivosťou, tym, ze aktivne trávi spoločný cas atd.
Tvojej priatelke podľa tohto ešte doznieva puberta...
@haley7897 no nevie čo to obnáša. Už vyše roka je doma. Ako aj keď šoférujem ta ma chytá za ruku a mi to dosť vadí veď musím sa sústrediť na cestu aj keď prehadzujem rýchlosti. Ne tam držať za ruku 🤦♂️ som jej minule povedal že radšej naj rozkrok chytí a naj ma necha sa sústrediť šoférovať. Sú dni čo aj 2x chodím do dňa k nej a neda sa to takto neustále. Keby šla do roboty tak by ma to viacej potešilo a nie tam vypisovať somariny dobre ráno a dobrú noc miláčik. Veď keby ma nelubila ta by somnou nebola ta nemusí to hovoriť stále jak ma ľúbi bo to lezie na nervy
@haley7897 no nevie čo to obnáša. Už vyše roka je doma. Ako aj keď šoférujem ta ma chytá za ruku a mi to dosť vadí veď musím sa sústrediť na cestu aj keď prehadzujem rýchlosti. Ne tam držať za ruku 🤦♂️ som jej minule povedal že radšej naj rozkrok chytí a naj ma necha sa sústrediť šoférovať. Sú dni čo aj 2x chodím do dňa k nej a neda sa to takto neustále. Keby šla do roboty tak by ma to viacej potešilo a nie tam vypisovať somariny dobre ráno a dobrú noc miláčik. Veď keby ma nelubila ta by somnou nebola ta nemusí to hovoriť stále jak ma ľúbi bo to lezie na nervy
@anonym_autor 🤣🤣🤣 sorry, ale to mas ako prípravu na dieťa. Tie zvyknú takto "otravovať " 🫣🤣
Neviem, možno sa s nou serióznejsie porozprávať a uvidíš ci sa posnaží vidieť veci aj s tvojej strany. Závisí od toho, co od vzťahu v životnom období v ktorom si očakávaš. Obcasnu spoločnosť alebo niekoho do buducnosti, prípadne časom rodiny. Na základe toho by som sa zaradila ak by si nevzala vas prípadný rozhovor k srdcu.
@anonym_autor 🤣🤣🤣 sorry, ale to mas ako prípravu na dieťa. Tie zvyknú takto "otravovať " 🫣🤣
Neviem, možno sa s nou serióznejsie porozprávať a uvidíš ci sa posnaží vidieť veci aj s tvojej strany. Závisí od toho, co od vzťahu v životnom období v ktorom si očakávaš. Obcasnu spoločnosť alebo niekoho do buducnosti, prípadne časom rodiny. Na základe toho by som sa zaradila ak by si nevzala vas prípadný rozhovor k srdcu.
@haley7897 asi hej, dám s ňou rozhovor a uvidím ako sa náš vzťah vyvinie 😂 mne kolegovia vraveli že to ženy ťažko pochopiť ale poniektorí z nich majú na nočných budíky. Ak budík zazvoní tak napíšu ženám že ich ľúbia a tak. Síce je to také nasilu ale vraj to pomáha. Ďalší mladý kolega keď zaznovi budík na nočnej ta je nasratý že tej svojej musí volať pred spaním ale čo už 😂
my zeny to chceme vidiet, citit, citat, ocividne jej nevies dat zakladne potreby
No máš ju pekne na haku zjavne..
Dúfam že si to tu prečíta, kopne ťa do prdele a nájde si niekoho kto ju bude ľúbiť..
@anonym_autor Podľa toho čo píšeš, akým štýlom... prídeš mi strašne chladný človek a skúpi na city a prejavy citov. Ale za rozkrok keby ťa v aute chytila, to by ťa neobťažovalo? A aj by si sa vedel sústrediť. No otrasne sa chováš, ako buran z východu. Na tak nízky vek sa správaš ako 50 ročný muž v 30 ročnom manželstve.
Dúfam, že ťa ona kopne do prdele skôr...
Mne to príde celé divné z oboch strán.
Ona nepracuje lebo sa jej nechce. Žiarli ešte aj na tatérku. Počas nočnej v práci jej vadí, že sa venuješ práci a nie jej 🤷♀️ ...
Ty sa vyjadruješ ako keby si ju mal totálne na saláme a išla ti na nervy so všetkým... Podľa sexistických slov ako keby bola dobrá len na jedno (cit. "...No ja mu povedal že mne frajerka dá aj bez toho a on že jemu by tiež dala..." "..Ne tam držať za ruku 🤦♂️ som jej minule povedal že radšej naj rozkrok chytí..").. Resp. celkovo mi to tu zaváňa nižším EQ...
Zo správ "dobrú noc/dobré ráno" robíš priam heroický výkon, na ktorý treba energiu ako na zabehnutie maratónu a čas ako na napísanie knihy. Z jedného "dobrú noc" to preženieš do absurdného extrémistického príkladu (cit: "miláčik idem si zuby umyť, ešte medzizubnu niť zoberiem, trošku výdrž a pred spaním ti poprajem dobru noc".)
No mohla by som sa na to z oboch strán vy💩... 🚩🚩🚩
@anonym_autor som vďačná za môjho snúbenca, ktorý s tým nemal absolútne žiadny problém, keď sme spolu ešte nebývali, a dokonca mi písal sám od seba a veľmi rád 🙏🙏 potom cez deň sme si veľmi nepísali, večer sme si každý deň zavolali a porozprávali sa, ale ráno sme sa vždy ozvali jeden druhému aspoň tou jednou správou na dobré ráno. Videli sme sa len cez víkendy lebo sme boli ďaleko od seba. Je to skvelý pocit keď vieš že partner s tebou chce komunikovať a nerobí nič nasilu. Je mi trochu ľúto tvojej priateľky. Prídeš mi chladný.
Autor, práve tým, že by si jej napísal dobré ráno, dobrú noc, by mala pocit, že ti na nej záleží. A že ju naozaj ľúbiš, a vedela by to aj bez toho, aby si jej to vždy pripomínal či písal.
Ja ráno po prebudení či večer pred spaním napíšem priateľovi, teda ak nie sme spolu (ak je on či ja v práci). A tiež som často vyfľusaná po nočnej atď. Ale takto dám najavo, že mi na tom druhom záleží a myslím naňho. A to nemám potrebu písať každú chvíľu a o všetkom, ako to tu opisuješ.
Z príspevku mám pocit, že tebe na nej tak veľmi nezáleží, inak by si s tým nemal.taký problém.
Nie si schopný jej napísať ale aby ti kkt chytala to je super že? Úplný chudák si
Obaja ste divní. Ona, že musí vedieť, kedy vstávaš, kedy zaspávaš... A ty, že to vôbec riešiš. Veď jej zavolaj, prehoď s ňou pár viet, zaželaj dobrú noc (pekný večer) a hotovo. Ráno si daj budík o minútu skôr a pošli SMS "Dobré ráno 💋❤️" Toto nestojí veľa námahy. Viac úsilia vynaložíš, keď budeš vysvetľovať, že si zaspal, nestíhal...
@anonym_e51a12 keby to bolo len o tom! U nás to bola len špička ľadovca, že mu nenapíšem dobre ráno…Môj bol schopný ma reálne otravovať správami, a keď som neodpisovala, tak sa urazil a bola z toho hádka. Lenže ja som reálne niečo robila, napr. bola ma návšteve alebo na výlete. Liezlo mi to na nervy, však človek chce žiť a nie vypisovať vkuse…
@anonym_autor Hlavne sa nenut byt iny ako si. A uvidis ako sa to vyvinie. Mozno to co jej chyba u teba najde inde a zidete z kratsej cesty. Naco sa pretvarovat?
Napísal som jej nato že sú aj dôležitejšie veci a ona - to sú ale keď sme si písali dobré ránko, dobru nocku tak to bolo vraj krásne a plné energie. Neviem, ja ráno ak sa ponáhľam do práce tak zazvoní budík a mobil dávam do vrecka, nedáva mi to nijakú energiu a ak si pomyslím že ráno ešte musím frajerke dobre ránko tak príde mi to skôr otravné
@anonym_autor Tak je napíš potom, keď prídeš do práce a predtým, keď ideš spať. Je to taký srdečný dôkaz, že na ňu myslíš, my ženy to jednoducho potrebujeme a prečo by si jej neurobil po vôli, keď ju ľúbiš(?). Chceš predsa, aby bola s Tebou šťastná 🙂
Namiesto vypisovania a venovania pozornosti na 20% popri inej práci, jej venuj plnú pozornosť a radšej si zavolajte a v krátkosti sa porozprávajte.
Nauč ju, že cez pracovnú dobu nemôžeš a nebudeš vypisovať, zamestnávateľ ťa platí za prácu a nie za vypisovanie frajerke. Budeš rozptyľovať svoju pozornosť a môže sa ti stať pracovný úraz.
Z čoho ona žije keď nepracuje? Aké má ambície v živote má snahu niečo dosiahnuť? Venuje sa niečomu, učí sa niečo nové, zlepšuje sa, venuje sa dobrovoľníctvu alebo len sedí doma, nudí sa a surfuje na nete?
Keď niekam idete na výlet je schopná niečo zorganizovať, naplánovať, pohľadať alebo len čaká na teba čo ty urobíš a zariadiš?
Ženy to vážne? Všetci ho tu hejtujete, že je chladný, sebec a neviem čo ešte, že nevie frajerke napísať 100x do dňa, že ju ľúbi a každý boží deň aj večer nepíše dobré ráno a dobru noc....ako fakt? To je naozaj tak dôležité vo vzťahu? Ale že je ona lemra lenivá ísť do roboty, že je žiarlivá stíhačka, sebecká osoba, čo nevie pochopiť, že jej chlap robí na smeny, zatiaľ čo ona sa doma nudí a že teda , čuduj sa svete môže byť aj unavený z práce....a myslím, že už začína byť unavený aj z nej....inak by to tu nerozoberal..... skôr ona by mala pochopiť o čom je život, vzťah atď.....a nie robiť scény.....už len to, že robila scény kvôli tatérke je divné 🤦
Napísal som jej nato že sú aj dôležitejšie veci a ona - to sú ale keď sme si písali dobré ránko, dobru nocku tak to bolo vraj krásne a plné energie. Neviem, ja ráno ak sa ponáhľam do práce tak zazvoní budík a mobil dávam do vrecka, nedáva mi to nijakú energiu a ak si pomyslím že ráno ešte musím frajerke dobre ránko tak príde mi to skôr otravné
@anonym_autor Ranko, nocka...brrr😵💫
Nie si divný môj manžel to tiež neznášal ani neznáša. Keď niečo, tak zavolať. Sem tam nejaká krátka správa podľa potreby, ale povedal že časté správy a uz vôbec nie A4 ho nebavia čítať ani na to reagovať.
Žijem v CH, bez základného slušného pozdravu si tu ani neprdneš. A tebe vadí to napísať v časoch bez vojny, v časoch internetu, online na nete, čo trvá 2 sekundy????????? Ešte k tomu milovanému človeku?Ako vážne. Ďalší narcistický pacient.
@enmery a tebe, prosim ta, kto dnes stupil na otlak, ze si taka protivna??? My sme s muzom spolu 25 rokov, momentalne chodi do Ciech robit na tyzdnovky a nikdy sme si Dobre rano a Dobru noc nepisali. A nepovazujeme sa za narcistickych pacientov. Fakt su podla mna dolezitejsie veci ako takato blbost.
@enmery nehádž každého do jedného vreca. Na Instagram nechodím lebo nato nemám čas, masturbovať 3h po nočnej sa zobuď moja zlata a ak zaspím pre telke a ráno sa zobudim lebo jej to vadilo že som nenapísal dobrú noc ta akože sorry. Možno ty si v 20 rokov mala 3h čas masturbovať a lajkovať na Instagrame fotky chalanov
@anonym_autor ona nepracuje, ma vela casu, az sa nudi. T pracujes, mas nocne.
Mala som chlapa, ktory mi takmer nikdy nenapisal dobru noc ani dobre rano - obaja sme pracovali, obaja deti, on maval nocne resp rozne sluzby. Povedal mi, ze nie je na to pisanie a ze je unaveny. Mna to v tom case mrzelo - cakala som aspon nejaky zablesk myslienky pocas dna. Nie non stop.
V daksom vztahu to bolo nappak - chlap na home office, pisal rano, na obed, posielal fotky co obeduje atd, mna to doslova az otravovalo. Toez vecer som nemala vzdy energiu mu pisat, ked som bola a detmi, ucenie, skola, povinnoati. Vyxital mi to a prislo ki to od veci, vysvetlila som mu, ze nech to odo mna neziada. j rano, ja s detmi sme sa chystali do prace, do skoly, ranajky desiata atd atd … na spravu dobre rano som odpisala az v elektricke, ak sa mo chcelo vobec.
Ono nie si divny, len nemas cas a energiu vypisovat. Ajked ano, si mlady bez inuch povonnpsti ako je praca … musi to byt tak ze to vyhovuje obom

@haley7897 nie nepracuje.
@anonym_autor ste teda na rozdielnej vlnovej dĺžke. Je v tomto smere nevyzerá.