icon

Je časté písanie správ dôležité vo vzťahu?

22. feb 2026

Zdravím, zakladám diskusiu keďže neviem či je to divné alebo nie. Priateľka mi vyčíta že jej niekedy zabudnem napísať dobre ráno alebo dobru noc, no niekedy nato proste nemám chuť a príde mi to zbytočne.
Dneska mi napísala že poslednú dobu nevie či spím alebo nie keďže furt musí ona písať dobrú noc. A ak som jej napísal že má to proste nebaví písať každý boží deň tak nato odpísala že - jakto že sa ti nechce, veď to není dlhé a potom neviem čo robíš.
Neviem či ja to beriem na ľahkú váhu alebo som divný ? Proste nemám potrebu to každý deň písať a mám aj také dni v práci že sa nezastavim ta len večer trochu popíšem s frajerkou a mám dosť.
Som divný alebo to beriem na ľahkú váhu ?

Strana
z7
haley7897
Včera o 19:35
@anonym_autor

@haley7897 ja som si to aj myslel. Vravel som jej že nemusí namna tak tlačiť. Veď je super partnerka. To že sem tam žiarli tak nevadí. Popracujeme na tom. Veď sme mladí preboha, nie v 30 ročnom manželstve

@anonym_autor držím vam palce. Je fajn, ze to takto prijala. Je mladá, plus ak jej dali rozumy "akoby mal vzťah vyzerať " kamošky alebo net, tak 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Trocha uistenia a ked uvidí, ze viete zit v pohode aj bez excesov bude vam fajn.

autor
Včera o 19:41
@haley7897

@anonym_autor držím vam palce. Je fajn, ze to takto prijala. Je mladá, plus ak jej dali rozumy "akoby mal vzťah vyzerať " kamošky alebo net, tak 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Trocha uistenia a ked uvidí, ze viete zit v pohode aj bez excesov bude vam fajn.

@haley7897 hej, popracujeme na vzťahu

autor
Včera o 19:42
@anonym_autor

@haley7897 hej, popracujeme na vzťahu

@anonym_autor ináč, napísal by som ešte jednu vec ale to radšej do súkromnej správy a nie tu na verejnom fóre ak môžem

autor
Včera o 19:45
@haley7897

Môžem napísať súkromnú správu ?

haley7897
Včera o 19:45
@anonym_autor

Môžem napísať súkromnú správu ?

@anonym_autor jasne

richard_polak
Včera o 19:55

Nemyslím si, že si divný. Každý má inú potrebu kontaktu. Pre teba je asi dôležité, že sa porozprávate večer a je to vybavené. Pre ňu je zas „dobré ráno“ a „dobrú noc“ signál, že na ňu myslíš. Tu nejde o dĺžku správy, ale o pocit istoty. Pre niekoho je to maličkosť, pre niekoho prejav záujmu. Možno by stálo za to brať to nie ako povinnosť, ale ako drobnú investíciu do pokoja vo vzťahu. :D Na druhej strane, aj ona by mala chápať, že nie každý funguje rovnako. Ide skôr o nastavenie očakávaní než o to, kto má pravdu...a pravdu mám ja! :D

autor
Včera o 19:57
@richard_polak

Nemyslím si, že si divný. Každý má inú potrebu kontaktu. Pre teba je asi dôležité, že sa porozprávate večer a je to vybavené. Pre ňu je zas „dobré ráno“ a „dobrú noc“ signál, že na ňu myslíš. Tu nejde o dĺžku správy, ale o pocit istoty. Pre niekoho je to maličkosť, pre niekoho prejav záujmu. Možno by stálo za to brať to nie ako povinnosť, ale ako drobnú investíciu do pokoja vo vzťahu. :D Na druhej strane, aj ona by mala chápať, že nie každý funguje rovnako. Ide skôr o nastavenie očakávaní než o to, kto má pravdu...a pravdu mám ja! :D

@richard_polak no hej len vieš. Prečo by ja sa mal stále prispôsobovať, keď vie o tom že to nemám rád takéto vypisovačky ta musí pochopiť aj moju stranu, nie len tu jej. Tiež ju nenutim do veci

unbeholfen
Včera o 20:07

@anonym_autor mňa zase zdrbávajú ženy za to že na nich robím tzv. lovebombing. Teda pričasté písanie. Lebo ja som zase taký že sa zalúbim a dlho nevydržím ju neotravovať.

autor
Včera o 20:11
@unbeholfen

@anonym_autor mňa zase zdrbávajú ženy za to že na nich robím tzv. lovebombing. Teda pričasté písanie. Lebo ja som zase taký že sa zalúbim a dlho nevydržím ju neotravovať.

@unbeholfen mal si mi to dať vedieť pred pol rokom 😂 posunul by si kontakt

haley7897
Včera o 20:11
@unbeholfen

@unbeholfen dobre, ale ty takto vypisujes partnerke (lebo to je ich aktuálny status), alebo cudzej žene ktorá sa ti len páči? Lebo tam je istý rozdiel...🧐

nlk
Včera o 20:14
@anonym_autor

@nlk rozhovor dopadol super. Hovoril som jej to a vravela že je to jej prvý vzťah preto chce mať všetko tip top a vravela sama že to niekedy preháňa že nemusím to stále písať. Čiže všetko v poriadku. Rozoberal som aj to že je žiarliva že taká nemusí byť...

@anonym_autor tak vám budem držať palce, aby sa to medzi vami polepšilo na stalo, nielen na chvíľu, kým si budete dávať jeden pred druhým pozor. Ale ak niekedy opäť začne s prehnanou žiarlivosťou, treba jej to hneď zatrhnut a pripomenúť jej, na čom ste sa dohodli. Ale zas aj ty prijmi kritiku, ak si jej niečo sľúbil a budeš na to kašľať.

autor
Včera o 20:16
@nlk

@anonym_autor tak vám budem držať palce, aby sa to medzi vami polepšilo na stalo, nielen na chvíľu, kým si budete dávať jeden pred druhým pozor. Ale ak niekedy opäť začne s prehnanou žiarlivosťou, treba jej to hneď zatrhnut a pripomenúť jej, na čom ste sa dohodli. Ale zas aj ty prijmi kritiku, ak si jej niečo sľúbil a budeš na to kašľať.

@nlk áno presne tak. Ešte by som napísal súkromnú správu ak môžem

nlk
Včera o 20:21
@anonym_autor

@nlk áno presne tak. Ešte by som napísal súkromnú správu ak môžem

@anonym_autor kľudne napíš, ale idem do práce, tak asi odpíšem až ráno. A možno sa budem nudiť v práci 😅

autor
Včera o 20:22
@nlk

@anonym_autor kľudne napíš, ale idem do práce, tak asi odpíšem až ráno. A možno sa budem nudiť v práci 😅

@nlk uf, už som napísal 😂😃 ale hej veď chápem

lenja1
Včera o 22:01

Každý sme iný u nás písanie každý deň musí byt sme si zvykli na to. Aj fotka od manželky poteší. Píšeme viac menej somarinky ale je to fajn. A to ozaj nemáme malo rokov.

Strana
z7