Je časté písanie správ dôležité vo vzťahu?
Zdravím, zakladám diskusiu keďže neviem či je to divné alebo nie. Priateľka mi vyčíta že jej niekedy zabudnem napísať dobre ráno alebo dobru noc, no niekedy nato proste nemám chuť a príde mi to zbytočne.
Dneska mi napísala že poslednú dobu nevie či spím alebo nie keďže furt musí ona písať dobrú noc. A ak som jej napísal že má to proste nebaví písať každý boží deň tak nato odpísala že - jakto že sa ti nechce, veď to není dlhé a potom neviem čo robíš.
Neviem či ja to beriem na ľahkú váhu alebo som divný ? Proste nemám potrebu to každý deň písať a mám aj také dni v práci že sa nezastavim ta len večer trochu popíšem s frajerkou a mám dosť.
Som divný alebo to beriem na ľahkú váhu ?
@anonym_autor držím vam palce. Je fajn, ze to takto prijala. Je mladá, plus ak jej dali rozumy "akoby mal vzťah vyzerať " kamošky alebo net, tak 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Trocha uistenia a ked uvidí, ze viete zit v pohode aj bez excesov bude vam fajn.
@haley7897 hej, popracujeme na vzťahu
@haley7897 hej, popracujeme na vzťahu
@anonym_autor ináč, napísal by som ešte jednu vec ale to radšej do súkromnej správy a nie tu na verejnom fóre ak môžem
@anonym_autor držím vam palce. Je fajn, ze to takto prijala. Je mladá, plus ak jej dali rozumy "akoby mal vzťah vyzerať " kamošky alebo net, tak 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Trocha uistenia a ked uvidí, ze viete zit v pohode aj bez excesov bude vam fajn.
Môžem napísať súkromnú správu ?
Nemyslím si, že si divný. Každý má inú potrebu kontaktu. Pre teba je asi dôležité, že sa porozprávate večer a je to vybavené. Pre ňu je zas „dobré ráno“ a „dobrú noc“ signál, že na ňu myslíš. Tu nejde o dĺžku správy, ale o pocit istoty. Pre niekoho je to maličkosť, pre niekoho prejav záujmu. Možno by stálo za to brať to nie ako povinnosť, ale ako drobnú investíciu do pokoja vo vzťahu. :D Na druhej strane, aj ona by mala chápať, že nie každý funguje rovnako. Ide skôr o nastavenie očakávaní než o to, kto má pravdu...a pravdu mám ja! :D
Nemyslím si, že si divný. Každý má inú potrebu kontaktu. Pre teba je asi dôležité, že sa porozprávate večer a je to vybavené. Pre ňu je zas „dobré ráno“ a „dobrú noc“ signál, že na ňu myslíš. Tu nejde o dĺžku správy, ale o pocit istoty. Pre niekoho je to maličkosť, pre niekoho prejav záujmu. Možno by stálo za to brať to nie ako povinnosť, ale ako drobnú investíciu do pokoja vo vzťahu. :D Na druhej strane, aj ona by mala chápať, že nie každý funguje rovnako. Ide skôr o nastavenie očakávaní než o to, kto má pravdu...a pravdu mám ja! :D
@richard_polak no hej len vieš. Prečo by ja sa mal stále prispôsobovať, keď vie o tom že to nemám rád takéto vypisovačky ta musí pochopiť aj moju stranu, nie len tu jej. Tiež ju nenutim do veci
@anonym_autor mňa zase zdrbávajú ženy za to že na nich robím tzv. lovebombing. Teda pričasté písanie. Lebo ja som zase taký že sa zalúbim a dlho nevydržím ju neotravovať.
@anonym_autor mňa zase zdrbávajú ženy za to že na nich robím tzv. lovebombing. Teda pričasté písanie. Lebo ja som zase taký že sa zalúbim a dlho nevydržím ju neotravovať.
@unbeholfen mal si mi to dať vedieť pred pol rokom 😂 posunul by si kontakt
@unbeholfen dobre, ale ty takto vypisujes partnerke (lebo to je ich aktuálny status), alebo cudzej žene ktorá sa ti len páči? Lebo tam je istý rozdiel...🧐
@nlk rozhovor dopadol super. Hovoril som jej to a vravela že je to jej prvý vzťah preto chce mať všetko tip top a vravela sama že to niekedy preháňa že nemusím to stále písať. Čiže všetko v poriadku. Rozoberal som aj to že je žiarliva že taká nemusí byť...
@anonym_autor tak vám budem držať palce, aby sa to medzi vami polepšilo na stalo, nielen na chvíľu, kým si budete dávať jeden pred druhým pozor. Ale ak niekedy opäť začne s prehnanou žiarlivosťou, treba jej to hneď zatrhnut a pripomenúť jej, na čom ste sa dohodli. Ale zas aj ty prijmi kritiku, ak si jej niečo sľúbil a budeš na to kašľať.
@anonym_autor tak vám budem držať palce, aby sa to medzi vami polepšilo na stalo, nielen na chvíľu, kým si budete dávať jeden pred druhým pozor. Ale ak niekedy opäť začne s prehnanou žiarlivosťou, treba jej to hneď zatrhnut a pripomenúť jej, na čom ste sa dohodli. Ale zas aj ty prijmi kritiku, ak si jej niečo sľúbil a budeš na to kašľať.
@nlk áno presne tak. Ešte by som napísal súkromnú správu ak môžem
@anonym_autor kľudne napíš, ale idem do práce, tak asi odpíšem až ráno. A možno sa budem nudiť v práci 😅
@nlk uf, už som napísal 😂😃 ale hej veď chápem
Každý sme iný u nás písanie každý deň musí byt sme si zvykli na to. Aj fotka od manželky poteší. Píšeme viac menej somarinky ale je to fajn. A to ozaj nemáme malo rokov.
@unbeholfen dobre, ale ty takto vypisujes partnerke (lebo to je ich aktuálny status), alebo cudzej žene ktorá sa ti len páči? Lebo tam je istý rozdiel...🧐
@haley7897 jakože zaťál tým keré sa mi páčá, ale jakože velice by som scel mat partnerku, a snú by som velice rád hentak komunikuval, jak vyprává autor že žena scela.
@unbeholfen mal si mi to dať vedieť pred pol rokom 😂 posunul by si kontakt
@anonym_autor ano že furt tí nesprávné, že iní ludé majú také čo mne by sa zišlo, a ja zas také že im by sa zišlo. Že krížá sa veci, že sa nevedzá stretnút, len sa prekrižujú furt do X.
Vidis,my miesto pisania si volame.Rano ide muz do prace,vstavame spolu aj ked mam volno,dame ranajky,kavu a odchadza do roboty.Za 15min.mi zavola,ze uz je v robote cesta bola super,potom mi zavola o pol 11,alebo mu zavolam zase ja.To iste je ked idem ja zase do roboty a muz je doma.Ked nieco riesime volame si aj 10krat aj ked je v robote.Ma sluchadko stale v uchu a moze aj robit aj hovorit.To iste aj ja,ja som vcera na nocnej s dcerou bola 2hod.na whatsappe a po pritom som aj pracovala aj sa s nou rozpravala az kym nezaspala.
Vsetko je to o tom ci sa da a ci sa chce.
Napísal som jej nato že sú aj dôležitejšie veci a ona - to sú ale keď sme si písali dobré ránko, dobru nocku tak to bolo vraj krásne a plné energie. Neviem, ja ráno ak sa ponáhľam do práce tak zazvoní budík a mobil dávam do vrecka, nedáva mi to nijakú energiu a ak si pomyslím že ráno ešte musím frajerke dobre ránko tak príde mi to skôr otravné
@anonym_autor priateľka ma pravdu.
Dobre ráno a dobrú noc trvá napísať oarcsekund.
Keď jej to nepíšeš nikdy ty, znamená že pre teba
nie je natoľko dôležitá , že ju sám od seba chceš pozdraviť
Keď budeš chodiť s takou, ktorá bude pre teba dôležitá, automaticky si nájdeš čas a chuť na takéto milé drobnosti
@anonym_autor priateľka ma pravdu.
Dobre ráno a dobrú noc trvá napísať oarcsekund.
Keď jej to nepíšeš nikdy ty, znamená že pre teba
nie je natoľko dôležitá , že ju sám od seba chceš pozdraviť
Keď budeš chodiť s takou, ktorá bude pre teba dôležitá, automaticky si nájdeš čas a chuť na takéto milé drobnosti
@nyusika ja milujem tie milé drobnosti, mne by sa to velmi páčilo.
@nyusika ja milujem tie milé drobnosti, mne by sa to velmi páčilo.
@unbeholfen prajem ti nech nájdeš človeka ktorý ti sadne 😊
Komunikácia je jedným zo základných kameňov vzťahu.
Nie vždy ide len o slovíčka, ale aj o pozornosť jeden voči druhému.
@anonym_9efece nie dneska. Bolo to pred týždňom čo mi to začala vyčítať lebo som jej zabudol vtedy napísať dobru noc, zaspal som pri telke a dneska nejako ležím a o tom rozmýšľam...
@anonym_autor Tak poviem priateľke, čo sa stalo a život ide ďalej...
S manželom sme si pred 24 rokmi (ja som mala 20 a manžel 26) písali dobrú noc a dobré ráno 🙂. Bolo to 2 roky pokiaľ sme vstúpili do manželstva. Ani jednému z nás to v tom čase neprišlo divné, ale normálne, resp. prirodzené. Zhodli sme sa v tom, aj v inom a aj dnes sa zhodneme po 24 r. spoločného života.
Ja som na tvojej strane, autor. Už sme tak mimo z tých mobilov a neustálej dostupnosti, že nám z toho hrablo a ešte to aj považujeme za normálne a za štandard. A tí, čo s tým nie sú ok sú osočovaní, že majú narcistickú poruchu osobnosti. 🤣
Za mňa záleží na tom, ako sa k nej správaš všeobecne. Záleží na tom, či sa jej aspoň raz za deň ozveš, keď už je takáto možnosť v dnešnom svete. To, že si ľudia postavili život na týchto pilieroch nie je v poriadku.
@enmery čiže keď som zabudol napísať napísať dobru noc lebo som zaspal pri telke a ráno sa zobudim a vidím správy že mi to vyčíta tak som podľa teba narcisticky pacient ? Ty musíš byť pekne mimo.
@anonym_autor je to len o tom ci chces ci nie.ostatne su vyhovorky. Za tym si stojim.asi su pre teba dolezite ine veci ako napisat priatelke dobru noc a dobre ranom mna by to tiez asi stvalo keby nie sme kazdy den spolu. Ved to trva 2sekundy.
@anonym_autor a mne toto pisanie si chyba .. tiez som i s priatelom casto pisala a volala a vzdy sa na tie spravy tesila.. aj ked len jedna 2 denne ale vedela som ze si spomenul.. zial nevyslo to.. teraz mam priatela kt nenapise pokial to nieje nutne.. ked ide po mna .. alebo co nove v praci(pracujeme spolu ale na opacne zmeny) niekedy sa neozve aj 2-3 dni a po pravde je to medzi nami take chladnejsie ... za mna ak nieste spolu denne tak ano obcas napisat nieco pekne vztah upevni a je krajsi ..romantickejsi
Komunikácia je jedným zo základných kameňov vzťahu.
Nie vždy ide len o slovíčka, ale aj o pozornosť jeden voči druhému.
@weddinglove7 však je som cez valentína videl v potravinách tie všelijaké srdiečkové bonboniery taaak mi pukalo srdiečko od žialu že nemám komu také podarovať.
@anonym_4504c6 no žeby si sa ty neposrala z toho moja zlata. Pozdrav akurát tak svojho emočneho kripla 👋
@anonym_autor fuuuuh ale si mi nalozil, to asi nerozchodim 🤣🤣
@anonym_autor fuuuuh ale si mi nalozil, to asi nerozchodim 🤣🤣
@anonym_4504c6 to nebolo myslené narážkou len čo si dala to máš. Či si to až bars osobné zobrala ? 🤣🤣🤣 Asi hej 🤣🤣🤣
@dahra áno veď tie srdiečka posielam stále s radosťou. Len nechce sa mi opakovať jak papagáj každé ráno dobré ránko a každý večer dobru nocku
@anonym_autor - tak skus byť kreatívny a prekvap ju. Pravdepodobne je to jej jazyk lásky - prejav záujmu. Je to spôsob, akým chápe, že je stále pre teba dôležitá. Chlapi majú tendenciu zostať v rutine, keď veci fungujú. Ale vzťah je ako rastlina, potrebuješ sa oň starať, inak pôjde ta-tam. Alebo ako oheň v krbe - treba prikladať polienka pravidelne, inak časom začne dymiť = smrdieť a nevytvárať teplo - to je znak, že umiera a čoskoro bude z neho len popol.

@haley7897 ja som si to aj myslel. Vravel som jej že nemusí namna tak tlačiť. Veď je super partnerka. To že sem tam žiarli tak nevadí. Popracujeme na tom. Veď sme mladí preboha, nie v 30 ročnom manželstve