icon

Je držanie za ruky na prvom rande správne?

10. aug 2024

Ahojte ženy, čo hovoríte na držanie za ruky na prvom rande? Možno som staromódna🤣 Nemám už 20 ani 30, ale tak nejako mi to príde divné keď mňa muž chytí za ruku na prvom rande aj keď všetko prebehlo úplne super …

ovaaa
•
10. aug 2024

Prve rande bolo pre mňa vždy len o spoznaní, teda nič fyzické a ak ma chce, počká si hoc aj na držanie za ruky či pusu. Závisí, aké sú vaše sympatie a prepojenie, či ste sa spoznali predtým atď. Viac menej to je symbol, že tam už niečo začína...."už si moja" 😁Kľudne by som sa ho spýtala, či to chce týmto gestom potiahnuť so mnou do staroby ....😁

veronka1996
•
10. aug 2024

Je to divné, keď na prvom rande sa len chytia za ruku.

macekovam
•
10. aug 2024

Je divné že po 30 si taká divná že ti je to divné

autor
•
10. aug 2024

@macekovam tak možno to znie divne, ale s cudzím človekom sa držať hneď za ruky tiež nie je normálne ale možno máme každá odlišný názor 😀

earlgrey
•
10. aug 2024

Ako pre koho, pre mňa je utrpenie držanie sa za ruky aj vo vzťahu 🤣 neznášam to 🤣

marca12
•
10. aug 2024

Podla mna je to pekne gesto,aj ked ktovie co tym dotycny sleduje. Mozno na dalsou ti strci jazyk do krku a na tretom uz bude chciet nohavicky stahovat... Uzivaj si a neries,co je komu divne. Ak ti to je neprijemne,nedrz sa za ruku. Ak to boli prijemne,uzivaj si.

ivik4
•
10. aug 2024

Boze tak ty sa nedrz, niekto druhy sa drzat na prvom rande bude. Tebe to moze byt jedno

lindous
•
10. aug 2024

Podľa mňa je okej všetko s čím sú obaja komfortní, čo im je príjemné a na čo sa cítia.. od objatia až po sex 😅 keď to tebe nie je príjemné, je v poriadku to vyjadriť, ale to že sa o to pokúsil by som nevnímala ako niečo zlé...

januska12323
•
10. aug 2024

Tak sa nedrž. Normálne je všetko čo vyhovuje obom niekto rovno na prvom rande skončí v posteli to neznamená, že máš aj ty.

mimikarol
•
10. aug 2024

Aj mne by to bolo divné. Nikdy keď som bola ako mladá baba na rande som sa na prvom s chalanom nedržala za ruku. Držala by som sa za ruku až s frajerom. A po prvom rande už žiadne iné byť ani nemusí. Ale niekomu nevadí sa hneď na prvom rande spolu vyspat takže pre každého je normálne niečo iné 🤷

sense
•
10. aug 2024

Keď ti je to nepríjemné mala si ho pustiť. Dovolené je všetko čo je príjemné obom

zuzana9393
•
10. aug 2024

Mne by to bolo nepríjemné niekde na verejnosti. Ale v súkromí na tom nič nie je.

k47
•
10. aug 2024

Ak je ti to divné, je to skoro. Ak ti to nie je divné, nie je to skoro.

domkakvet
•
10. aug 2024

Je to divne.

barka1
•
10. aug 2024

Nie je rande ako rande.
S jednym mužom som si dlho - (2m) a intenzivne pisala, o všetkom možnom. S nim som sa na prvom rande drzala ta ruku. A vlastne aj s mm to bolo rovnake.

S takymi, kde sme si vymenili par sprav a hned sa stretli, sme sa za ruky nedrzali.