Je galantnosť na ústupe pri mužoch?
Ahojte babulky nemám veľa takých dôverných kamarátov tak píšem sem ste staršie a už čo to máte za sebou, stretávam sa s mužom ktorý je starší ale vyzerá extrémne dobre. Akože keď sme si len písali bol slušný a taký iný no, ja som zase bláznivá duša srandovna tak ako aj cez správy aj na živo, nebudem vám klamať je pri peniazoch darí sa mu veľmi v práci ma majetok a je to taký muž na úrovni alebo ako by som to nazvala. Lenže ja nejsom ten typ čo nechce pána pracháča hlavne nech ma money a ostatné ma nezaujíma, ja chcem muža ktorý nech chodí zamnou kľudne aj vlakom ale je to gentleman.No boli sme vonku a už ako prvé ma zarazilo keď prišiel pre mňa že ostal sediet v aute aspoň keby vystúpil objal ma alebo ja neviem aj kľudne podal ruku haha, len on len ze sadni si hovorím okej ja neviem som možno stará škola ale keď muž ide za ženou by sa mal opýtať čo aspoň pije alebo akú ma rada čokoládu aspoň nejaku maličkosť malinku priniesť či ? Ja neviem či to je tak dnes uz normálne, a keď ma vysádzal zase sa len spýtal kde ma ma vysadiť a ani nevystúpil zase proste ze by objal alebo neviem, prišiel mi trošku ako taký sedlak. Alebo len príliš riešim pitomosti a musím si uvedomiť ze je iná doba, aký boli vaši muzi na prvom rande ?

Noooo s tým som sa ešte nestretla a to randim dosť. A čo ste potom robili v aute? Išli ste potom na kávu? Alebo sa previesť a na prechádzku ? Či len v aute ste boli? Kto viedol konverzáciu?
A to, že ti nič nekúpil na prvé rande, je aj správne. Ja by som sa cítila blbo, keby, že mi niečo kúpi. To mi evokuje také niečo zúfalé.