Je jeho pitie na rande varovným signálom?
Ahojte ženy, začala som randiť s jedným mužom, pri písaní sa zdal byť úplne super, vyzorovo úplne úžasný chlap, vysoký pekný. Mali sme 4 rande, máme podobne názory, vela smiechu, chémia funguje, len problém je ten že on na každom rande pri večeri vypil minimalne fľašu vina… a na druhom sa po fľaši vína priznal že je 3 mesiace po rozchode a dokonca už s bývalou planovali dieťa… do toho minimalne 1-2x chodi s partiou popíjať po večeroch..a čo sa mi nepáči, že vlastne začal na ňu tak troska nadávať… považovali by ste toto za red flags? Môže byť že sa ten muž stimuluje po rozchode alkoholom? Na otázku kto sa s kým rozišiel mi nechce vôbec odpovedať…
To hovorí za všetko alkohol potrebuje a ex je len výhovorka. Alkoholik si vždy nájde dôvod na občasné popíjanie. Viac by ma nevidel. Niekedy si hovorím že by bolo fajn dávať k mužovi aj Návod na používanie kde by mal rovno zapísané aké neduhy má...hneď by sme rýchlejšie vyhodnocovali ktorý je ten správny. Strata tvojho času
Celá fľaša je teda red flag určite. Je to alkoholik nie je čo riešiť.
Tiez som mala kedysi tri rande s vysokym, peknym, mudrym… alkoholikom.
Na prvom stretnuti pil len kavu, to bolo super.
Na druhom dosiel uz so styrmi velkymi pivami v sebe a so mnou si dal dalsie. Ospravedlnoval to tym, ze mal tazky tyzden, tak si cez vikend chce oddychnut a zrelaxovat. To som mu narovinu povedala, ze ak sa bude chciet stretnut nabuduce, tak len za triezva.
Na tretie rande dosiel, ze ledva jazykom plietol a este sa hadal, ze nie je ozraty 😀
Uz sme sa viac nevideli.
Takto...písala si, že vypil fľašu vína. Na strane druhej, po dvadsiatich odpovediach diskutujúcich už píšeš, že si dal aj slivovicu a pivo! Čo bude na tretej strane? Vymyslená téma🙈 Tieto vymyslené témy vždy "za pochodu" dodávajú ďalšie a ďalšie informácie...také, aké sa im hodia do vývoja diskusie.

Utekaj co ti sily stacia!