icon

Je jeho tajomné správanie znamením nebezpečenstva?

25. dec 2025

Ahojte ,
par dni si pisem s jednym chlapom. Mam pocit, ze napriek tomu ze si celkom intenzivne piseme, je dost tajomny a neviem dokopy o nom nic. Ma 35 rokov , ale miestami mi pride ze zije teraz a tu pre tento moment a nic neriesi . Dnes mi napisal , ze ci nemozeme ist vonku zajtra, ja som odpisala , ze vsetko je zatvorene, nech to prelozime na iny den. Kedze ho nepoznam tak som mu napisala, ze s cudzim chlapom vonku niekde na prechadzku nepojdem. Preto som chcela medzi ludi. Slusne som mu to napisala , tak napisal , ze preco som taka bojazliva a viac sa neozval. Myslite, ze to beriem velmi nebezpecne, ze nechcem takto ist vonku alebo on je skor vztahovacny a islo mu len o sex.

Strana
z2
motylik2559
26. dec 2025
@anonym_autor

@sevrin tak napr. Z toho ze mi na fotku nenapisal, ze aom pekna ale pritazliva a dost ked vtipkuje tak smerom ohladom temy sex. Plus mi to hovori moja zenaka intuicia.

@anonym_autor Ahoj, toto co si napisala vypoveda same o sebe dost. Takze niekedy je lepsia opatrnost. Myslim,ze si spravila dobre. On keby bol normalny, tak by to vedel pochopit, urcite by nemal caste sexualne narazky a neodmlcal by sa hned, lebo kebyze chce realne vztah a pise sa mu s tebou dobre, tak by vedel 2-3dni vydrzat kym otvoria kaviaren. Tento dilino mal ocividne ine zamery. Keby sa ti aj ozval zas po nejakom case, tak radsej s nim uz ani nepis. Nezavana to nicim dobrym.

autor
26. dec 2025
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj, toto co si napisala vypoveda same o sebe dost. Takze niekedy je lepsia opatrnost. Myslim,ze si spravila dobre. On keby bol normalny, tak by to vedel pochopit, urcite by nemal caste sexualne narazky a neodmlcal by sa hned, lebo kebyze chce realne vztah a pise sa mu s tebou dobre, tak by vedel 2-3dni vydrzat kym otvoria kaviaren. Tento dilino mal ocividne ine zamery. Keby sa ti aj ozval zas po nejakom case, tak radsej s nim uz ani nepis. Nezavana to nicim dobrym.

Nebudem mu uz pdpisovat ked napise, ked nevie pockat par dni na normalne stretko, tak nestoji za to.

sova7
26. dec 2025
@anonym_autor

Nebudem mu uz pdpisovat ked napise, ked nevie pockat par dni na normalne stretko, tak nestoji za to.

@anonym_autor presne tak 👍

motylik2559
26. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Velmi dobre rozhodnutie🙂 Preverila si si ho lahko a rychlo👌

koniarova
26. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ty si mu fotku poslala a on tebe nie?

autor
26. dec 2025
@koniarova

@anonym_autor ty si mu fotku poslala a on tebe nie?

@koniarova on na fb fotky nema ziadne a mna videl z profilovky

mikadooo
26. dec 2025

@anonym_autor hehe, no možno je len lakomec 🤭

koniarova
26. dec 2025
@anonym_autor

@koniarova on na fb fotky nema ziadne a mna videl z profilovky

@anonym_autor a prečo si si nepýtala?

autor
26. dec 2025
@mikadooo

@anonym_autor hehe, no možno je len lakomec 🤭

@mikadooo mooozno konsoliduje 🤭

autor
26. dec 2025
@koniarova

@anonym_autor a prečo si si nepýtala?

@koniarova asi vyzniem hlupo ale nejako som nad tym ani neuvazovala .

greywolf
26. dec 2025

@anonym_autor 1) Ano ide mu o sex 2) zrejme zenaty alebo uchyl 3) Urcite s nim nikam nachod

dancingqueen321
3. jan 2026

@anonym_autor to, aky je on, by som neriesila. Myslim, ze mas svoje hranice, a ked on nevie na nich balansovat, nebude z toho podla mna nic

Strana
z2