icon

Je jeho tajomné správanie znamením nebezpečenstva?

Včera o 19:38

Ahojte ,
par dni si pisem s jednym chlapom. Mam pocit, ze napriek tomu ze si celkom intenzivne piseme, je dost tajomny a neviem dokopy o nom nic. Ma 35 rokov , ale miestami mi pride ze zije teraz a tu pre tento moment a nic neriesi . Dnes mi napisal , ze ci nemozeme ist vonku zajtra, ja som odpisala , ze vsetko je zatvorene, nech to prelozime na iny den. Kedze ho nepoznam tak som mu napisala, ze s cudzim chlapom vonku niekde na prechadzku nepojdem. Preto som chcela medzi ludi. Slusne som mu to napisala , tak napisal , ze preco som taka bojazliva a viac sa neozval. Myslite, ze to beriem velmi nebezpecne, ze nechcem takto ist vonku alebo on je skor vztahovacny a islo mu len o sex.

viestta
Včera o 19:40

Je uplne jedno aky je, neozval sa, mas po probleme

belllinka
Včera o 19:41

Kam? VON. Nie VONKU.

pribinak
Včera o 19:42

Toto nie je bojazlivost ale zdravý rozum

anonym_d4c350
Včera o 19:48

@anonym_autor Cez sviatky by Ťa nemusel pozvať - všetko je zatvorené. Bežný deň by už musel zacvakať kávu a to mu asi nevyhovuje.

tykat
Včera o 19:53

@anonym_autor neries, isla nejaka ina.

lentakyterapeut
Včera o 20:01
@viestta

Je uplne jedno aky je, neozval sa, mas po probleme

@viestta normalne s tebou suhlasim

viestta
Včera o 20:03
@lentakyterapeut

@viestta normalne s tebou suhlasim

@lentakyterapeut kludne mozes aj nenormalne 😉

any_soj
Včera o 20:03

@anonym_autor chlap, ktorý by nechcel len sex, ale vzťah, by bol rád, že si vážiš seba a si opatrná.

anonym_479fb8
Včera o 20:04

Kašli na neho ..ide o Teba a tvoju bezpečnosť .

autor
Včera o 20:10
@belllinka

Kam? VON. Nie VONKU.

@belllinka chybicka se vloudila , pardon .

marci9
Včera o 20:12

Akože sa bojíš ísť s mužom na prechádzku von za bieleho dňa? To vážne? Veď nemusíte ísť do lesa. Normálne po ulici ste sa mohli ísť prejsť. Nečudujem sa mu, že sa už neozval.

anonym_e0f4da
Včera o 20:25

@anonym_autor ja som bola smela , šla som s hocikým aj večer aj sadla do auta a tak. Nikdy sa nič nestalo , vždy to boli normálni chalani. Bolo to x krát. Nie sex ale pokec , prechádzka atď.
Dnes ako 30 ročná žena, matka nad sebou krútim hlavu. Aj keď si viem preklepnúť človeka a už podľa písania viem dokonale odhadnúť čo je zač, mohla som sa pekne popáliť.
Takže ja vám za vaše bezpečné zmýšľanie , píšem bod.
PS: je mi úplne jasné, že ste na neho namotana. Ale dajte si pár dní a prejde To. Verte mi

anonym_5ac946
Včera o 20:39
@anonym_e0f4da

@anonym_autor ja som bola smela , šla som s hocikým aj večer aj sadla do auta a tak. Nikdy sa nič nestalo , vždy to boli normálni chalani. Bolo to x krát. Nie sex ale pokec , prechádzka atď.
Dnes ako 30 ročná žena, matka nad sebou krútim hlavu. Aj keď si viem preklepnúť človeka a už podľa písania viem dokonale odhadnúť čo je zač, mohla som sa pekne popáliť.
PS: je mi úplne jasné, že ste na neho namotana. Ale dajte si pár dní a prejde To. Verte mi

@anonym_e0f4da presne ako vravíš. Máme šťastie že sme to prežili! Dúfam že moje dcéry budú mať viac rozumu ako sme mali my. Totálne nezodpovedné a naozaj sme mali šťastie.
Autorka, len tak ďalej! Ako už tu odznelo, zachovaj si aj do budúcna zdravý rozum.
Radšej byť paranojidná a preháňať ako riskovať a pokúšať osud

anonym_30dae8
Včera o 20:39
@belllinka

Kam? VON. Nie VONKU.

@belllinka Toto mi vzdy trha usi.

domkakvet
Včera o 21:20

@anonym_autor bud rada, ze sa uz neozval.

anonym_3f0970
Včera o 21:27

Veď on sa ozve, keď nebude mať nič iné na práci. Pán záhadný.

sissy27
Včera o 21:42

@anonym_autor co je nebezpecne na tom ist sa prejst VON (ist kam? von … kde som? vonku), za bieleho dna, niekam na promenadu alebo co ja viem co tam mate v okoli, na dedine po ulici, na namestie, to je jedno, nie je to o nic nebezpecnejsie ako si ist sadnut do kaviarne.
Neviem co myslis pod pojmom “tajomny” ale nie kazdy potrebuje s cudzimi ludmi preberat hned vsetky detaily svojho zivota. Zaujimave, ze prechadzka vonku ti pride nebezpecna ale zaroven by si chcela vediet uplne vsetko, kde je, kde bol, co robil - to je za mna nebezpecne niekomu o sebe vyklabosit kde sa bezne pohybujem, aka je moja denna rutina, kde pracujem, s kym sa stretavam atd.

autor
Včera o 21:47
@sissy27

@anonym_autor co je nebezpecne na tom ist sa prejst VON (ist kam? von … kde som? vonku), za bieleho dna, niekam na promenadu alebo co ja viem co tam mate v okoli, na dedine po ulici, na namestie, to je jedno, nie je to o nic nebezpecnejsie ako si ist sadnut do kaviarne.
Neviem co myslis pod pojmom “tajomny” ale nie kazdy potrebuje s cudzimi ludmi preberat hned vsetky detaily svojho zivota. Zaujimave, ze prechadzka vonku ti pride nebezpecna ale zaroven by si chcela vediet uplne vsetko, kde je, kde bol, co robil - to je za mna nebezpecne niekomu o sebe vyklabosit kde sa bezne pohybujem, aka je moja denna rutina, kde pracujem, s kym sa stretavam atd.

@sissy27 nechcem vediet kde je, co robil, nerobim vysluch , ale napr. Co robi rad vo volnom case. Normalne otazky , ked sa dvaja ludia rozpravaju spoznavaju.

anonym_b38215
Včera o 22:38
@anonym_e0f4da

@anonym_autor prečo nemôžete ísť do mesta?
@anonym_e0f4da si dosť veríš, že vieš človeka odhadnúť😉

autor
Včera o 22:48
@anonym_b38215

@anonym_b38215 spominala som mesto, ze bud jeho alebo moje , ale on sa k tomu nevyjadril. Tak myslim nakoniec, ze asi mam odpoved , ci mu neislo len o jedno.

moonlight1210
Včera o 22:50

Nepaci sa mi jeho snaha prekrutit veci proti niekomu.

Je logicke, ze na prve rande sa nechodi s niekym, koho poznas max cez psimenka (ani to nie jasne), kamsi osamote, ale medzi ludi.
Moze sa citit urazeny, kolko chce.

A na jeho prekrucanie, ze si bojazliva, by som ani nereagovala. To bude zas typ, ktoremu ked sa nieco nepaci, tak ti hned prilepi posmesnu nalepku, aby si sa za to citila zle ty, ze jemu sa to nepaci.
A este rozmyslala, ako mu dokazat, ze nie si teda bojazliva, a pod. A urobila nakoniec to, co chce on a nie to, na co sa citis ty.

Kaslat na neho. Neozval sa, nech si mlci.

anonym_ed408f
Dnes o 01:27

len Boh vie s kýmsi píšeš. Možno ma pánko nie 35, ale 55 r.
ale asi mu na lep sadla iná tak šiel s ňou.

anonym_e0f4da
Dnes o 06:07
@anonym_b38215

@anonym_b38215 vždy som odhadla takže hej , verím si , no za tým som napísala že som sa mohla pekne popáliť. Nerobím zo seba hrdinku.

sevrin
Dnes o 07:48

@anonym_autor volal ťa VON. Prečo máš pocit, že chce sex? Teraz koncom decembra? Vonku?

autor
Dnes o 07:55
@moonlight1210

Nepaci sa mi jeho snaha prekrutit veci proti niekomu.

Je logicke, ze na prve rande sa nechodi s niekym, koho poznas max cez psimenka (ani to nie jasne), kamsi osamote, ale medzi ludi.
Moze sa citit urazeny, kolko chce.

A na jeho prekrucanie, ze si bojazliva, by som ani nereagovala. To bude zas typ, ktoremu ked sa nieco nepaci, tak ti hned prilepi posmesnu nalepku, aby si sa za to citila zle ty, ze jemu sa to nepaci.
A este rozmyslala, ako mu dokazat, ze nie si teda bojazliva, a pod. A urobila nakoniec to, co chce on a nie to, na co sa citis ty.

Kaslat na neho. Neozval sa, nech si mlci.

@moonlight1210 vsak to , ze ked mam ist prvykrat tak medzi ludi a nie na tiche miesta

autor
Dnes o 07:56
@sevrin

@anonym_autor volal ťa VON. Prečo máš pocit, že chce sex? Teraz koncom decembra? Vonku?

@sevrin tak napr. Z toho ze mi na fotku nenapisal, ze aom pekna ale pritazliva a dost ked vtipkuje tak smerom ohladom temy sex. Plus mi to hovori moja zenaka intuicia.

autor
Dnes o 07:57
@anonym_ed408f

len Boh vie s kýmsi píšeš. Možno ma pánko nie 35, ale 55 r.
ale asi mu na lep sadla iná tak šiel s ňou.

@anonym_ed408f tiez mi to napadlo

anonym_a8c041
Dnes o 08:41

@anonym_autor Za mna bojazliva si prilis. Ved ste mohli ist normalne na prechádzku do mesta, kde je kopec ludi. Ale uz je zbytocne to riesit, neozval sa. Problem vyrieseny. Vela stastia pri hladani toho praveho.

sova7
Dnes o 09:28
@sissy27

@sissy27 napríklad že zistí kde bývaš môže byť problem. Niekedy sa narušený clovek prejaví neskor alebo na stretku zistis že niečo nie je ok. Potom je už neskoro. A fakt nie je nič príjemné keď ti pol roka niekto obchádza okolo domu alebo ti vesia na bránu kraviny.

sova7
Dnes o 09:34
@anonym_autor

@sevrin tak napr. Z toho ze mi na fotku nenapisal, ze aom pekna ale pritazliva a dost ked vtipkuje tak smerom ohladom temy sex. Plus mi to hovori moja zenaka intuicia.

@anonym_autor na zoznamke väčšina chlapov hlada ženu na sex. Ver svojej intuícii a rob tak ako to ty cítiš že je pre teba v poriadku. Ak sa dostaneš do problémov ženy s koníka to za teba riešiť nebudú vyzeries si to ty. Ide o teba tvoju pohodu zdravie bezpecnost. Keď mu vadilo že si opatrná mne to príde zvláštne myslím že mal byť rád že nejdeš von hocikam s hocikým a dávaš na seba pozor. A ak más pocit že chlap niečo tají nepovie o sebe aspoň nejaké informácie tak asi naozaj niečo tají možno ženu. Problémy. Alebo sa chce zabaviť a zabiť nudu. Vždy mysli na seba. Aby si ty bola ok. Žiadny chlap za to nestojí aby si si narobila problémy.