icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

ondro1122
autor
21. feb 2024

@pralinka25 hej mával som v hlave sex z lásky a nebolo to zle...ale už som si zvykám na niečo iné 😁

pralinka25
21. feb 2024

@grof_monte_christo kam do akej temy? co som zas presvihla

grof_monte_christo
21. feb 2024

@pralinka25 Veď v tej, ako vyzeráme.

karolinakr
21. feb 2024

@grof_monte_christo a nejsme ešte v nej?🤣😤

grof_monte_christo
21. feb 2024

@karolinakr Tam sme to zapichli 😁

pralinka25
21. feb 2024

@grof_monte_christo ahaaaaaa. jasne 😎

tanyag
21. feb 2024

@pralinka25 za Dory som tu ja, nie ty 🤣🤣🤣

pralinka25
21. feb 2024

@tanyag to ja len preventivne lebo mne zas vsetko (zatial okrem mocu) unika 😝

sticker
pralinka25
21. feb 2024

toto je take chutne 😀

tanyag
21. feb 2024

@pralinka25 haha 😉

karolinakr
21. feb 2024

@tanyag inač nikto si nevšimol, že ta
žena ma prišerne prsia? chudučks a prsia pol metra pred ňou. tak jasne, že každy na ňu čumí, ale to uz je prehnane..možno si mysli, aka je cool
sranda, že si si to nevšimla..

pralinka25
21. feb 2024

@karolinakr myslis tu cviciacu? tam bolo toho divneho viac

karolinakr
21. feb 2024

@pralinka25 alebo Jessica Alves, to su bizar postavičky

pralinka25
21. feb 2024

@karolinakr tak to uz je psychicka diagnoza. oni ked umru budu ekologickou hrozbou ako ropna skvrna.

karolinakr
21. feb 2024
karolinakr
21. feb 2024

@pralinka25
too much

karolinakr
21. feb 2024

@pralinka25 🤣🤣

karolinakr
21. feb 2024

@ondro1122 tak kerá??

pralinka25
21. feb 2024

@karolinakr ropne skvrny 😀
ho zadusi chudaka s ceckami.

karolinakr
21. feb 2024

@pralinka25 🤣🤣

karolinakr
21. feb 2024

@pralinka25 takto sa asi citi macatt

pralinka25
21. feb 2024

@karolinakr preco? zas mi unika 😂

tanyag
21. feb 2024

@karolinakr Noo ja od kedy som schudla, tak aj cecky pomaly miznú 🤣 a aj to som si minule s činkou dala po jednej 🤣 pred trénerom 🤣🤣🤣 neviem si predstaviť cvičiť s pol metrovými 😁

pralinka25
21. feb 2024
pralinka25
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
21. feb 2024

@tanyag mne uz ani nema co miznut. ked boh rozdaval prsia zas mi uniklo ze sa mam postavit do rady. nikto ma neoznacil a takto to dopadlo. 🙄

demodun
21. feb 2024

@pralinka25 🤣🤣🤣

demodun
21. feb 2024

@karolinakr kde ty chodíš na tie kreatúry 😯

demodun
21. feb 2024

@pralinka25 a nemaz, Karolína to nemá rada. Zas nás zdrbe ako siroty

tanyag
21. feb 2024

@pralinka25 Tebe nejak všetko uniká 😁😁😁 ale buď rada, že ti Boh dal rozum, radšej to, ako prsia 😉