Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@grof_monte_christo kam do akej temy? co som zas presvihla
@pralinka25 Veď v tej, ako vyzeráme.
@grof_monte_christo a nejsme ešte v nej?🤣😤
@karolinakr Tam sme to zapichli 😁
@grof_monte_christo ahaaaaaa. jasne 😎
@pralinka25 za Dory som tu ja, nie ty 🤣🤣🤣
@tanyag to ja len preventivne lebo mne zas vsetko (zatial okrem mocu) unika 😝

@pralinka25 haha 😉
@tanyag inač nikto si nevšimol, že ta
žena ma prišerne prsia? chudučks a prsia pol metra pred ňou. tak jasne, že každy na ňu čumí, ale to uz je prehnane..možno si mysli, aka je cool
sranda, že si si to nevšimla..
@karolinakr myslis tu cviciacu? tam bolo toho divneho viac
@pralinka25 alebo Jessica Alves, to su bizar postavičky
@karolinakr tak to uz je psychicka diagnoza. oni ked umru budu ekologickou hrozbou ako ropna skvrna.
@pralinka25
too much
@pralinka25 🤣🤣
@ondro1122 tak kerá??
@karolinakr ropne skvrny 😀
ho zadusi chudaka s ceckami.
@pralinka25 🤣🤣
@pralinka25 takto sa asi citi macatt
@karolinakr preco? zas mi unika 😂
@karolinakr Noo ja od kedy som schudla, tak aj cecky pomaly miznú 🤣 a aj to som si minule s činkou dala po jednej 🤣 pred trénerom 🤣🤣🤣 neviem si predstaviť cvičiť s pol metrovými 😁
@tanyag mne uz ani nema co miznut. ked boh rozdaval prsia zas mi uniklo ze sa mam postavit do rady. nikto ma neoznacil a takto to dopadlo. 🙄
@pralinka25 🤣🤣🤣
@karolinakr kde ty chodíš na tie kreatúry 😯
@pralinka25 a nemaz, Karolína to nemá rada. Zas nás zdrbe ako siroty
@pralinka25 Tebe nejak všetko uniká 😁😁😁 ale buď rada, že ti Boh dal rozum, radšej to, ako prsia 😉

@pralinka25 hej mával som v hlave sex z lásky a nebolo to zle...ale už som si zvykám na niečo iné 😁