icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

karolinakr
7. jan 2024

@marseillefan nesmejem sa na tej spolužiačke samozrejme, ale na tom buzíkovi

marseillefan
7. jan 2024

@karolinakr neboj, mne to bolo jasné 🙂

lilitela
8. jan 2024

@ondro1122 Citam velmi dobre, ty by si si mal po sebe precitat, ake rozdiely v hodnoteni zien a muzov robis, najmä na ukor zien.
Vety, ze "iba urobit deti a potom sa o nas staraj" , take zauzite klise, ktore mnohokrat neplati. Nejedenkrat je to aj naopak, zena zivi muza a este sa stane aj matkou popritom. Pritom biologicky je to uplne v poriadku, zeny maju deti a muzi ich zabezpecuju pocas toho obdobia.
Alebo veta, zevraj muzov stoji viac namahy a usilia, aby vyzerali dobre, lebo podla teba zeny maju sminky. K tomu som ti pisala uz v inej diskusii, ako si vedla.

Ty sa zien bojis, a velmi. Vsetko toto si si vykonstruoval len preto, lebo sa bojis zien a lasky. A tieto nazory ti pomahaju preklenut, resp "racionalne" zdovodnit tvoj strach.

ondro1122
autor
8. jan 2024

@lilitela Záleží čo si vyberieš...Keď si vyberiete lenivca tak sa potom nedá čudovať...jednak sa spýtam....každá mi tu píše, že sú ovládané citmi...no význam mi to nedáva...takže vy nepozeráte na výzor ?...prečo potom na zoznamkách nemajú kulturisti problém si nájsť dievča na zoznamke ? Aj keď kulturistické telo nechcem....ale prečo vysekaný a objemovy muži nemajú problém nájsť si ženu ? Lebo takéto telo sa ženám páči...a priemerný muž nemá šancu...Ženy sú takisto povrchné ako muži..Chodila by si s niekým kto by sa ti fyzicky nepáčil ? Pochybujem...Skúsila by si to ale zistila by si, že to nie je ono...Nijakej sa nepáči chudý alebo tučný muž...Žene stačí troška pekná tvár a má vyhraté a má už nápadníkov...a muž ? On neže nemá šancu s veľkým alebo chudým bruchom..On nemá šancu ani s priemerným telom...no vlastne má ale či si ho žena vyberie preto, že to bol jej typ to už je otázne 🤔...Každý jeden človek je povrchný....keď niekto povie, že pozerá na sympatie tak klame...sympatický ti môže byť aj starý dedko

lilitela
8. jan 2024

@ondro1122 Mozno mas aspergerov syndrom, ked nedokazes vnimat suvislosti, ani ako su jednotlive vety vnimane v kontexte.
Uz si zacal s tym pozitivnym sebahodnotenim pred zrkadlom?

zuzitko74
8. jan 2024

@ondro1122 Ja ti to poviem takto. V živote som bola zamilovaná asi päťkrát, z toho dvakrát platonicky a dvakrát to nešlo za vodenie za ruku a bozkávanie. Ani raz objekt môjho zamilovania sa nebol žiadny vysekaný kulturista. No a v manželstve som skončila s mužom, ktorý je nižší než ja a má nadváhu.

karolinakr
8. jan 2024

@lilitela tam je nejaka rozvinuta paranoja

marseillefan
8. jan 2024

Mne to tiež nejako nevychádza... som tučný a škaredý, už sa mi aj kruhy pod očami začali robiť ako Derrickovi a manželka mi nechce dovoliť ani na botox ísť, aby som nebol príliš atraktívny pre iné ženy 🙂 Pritom ona štíhla vysoká kočka... Moje tajomstvo? Je so mnou sranda a som skvelý v sexe... Moja najsilnejšia vlastnosť? Samozrejme skromnosť.
A mám kamaráta, je to vysekaný kulturista, bývalý juniorský majster slovenska v kulturistike.. a už cca 10 rokov je bez ženy. Všetky jeho pokusy o vzťah dopadli katastrofálne - vždy dostal košom. Naposledy s ním dokonca aj prostitútka odmietla mať sex.. vraj jej pripomína jej otca. Normálne ho aj pozvla do kina, strávila s ním celý deň, ale sex nechcela... hoc jej chcel zaplatiť.

marseillefan
8. jan 2024

@zuzitko74 v podstate by sa dalo povedať, že chceš, aby bol tvoj muž rovnaký ako tvoj jogurt - nízkotučný.

ondro1122
autor
8. jan 2024

@marseillefan A prečo dostal košom ? Prostitútku pozval do kina ? 🤔😀

zuzitko74
8. jan 2024

@marseillefan Muž môže byť nízkotučný, ale jogurt chcem smotanový.

marseillefan
8. jan 2024

@ondro1122 najrpv za ňou normálne chodil a mali sex... ale potom ho raz pozvala von a od vtedy keď si skúsil dohodnúť termín, stále ho ťahala niekam. Aj do kina ho pozvala ona.

ondro1122
autor
8. jan 2024

@marseillefan Fúha vždy to je naopak 🤣 to akože za ňou normálne chodieval a mávali sex a až potom ako ho bližšie spoznala tak už ho odmietla ?

pralinka25
8. jan 2024

@ondro1122 no na zoznamkach si mozu tych vysekanych kulturistov vybrat len preto ze mozno same tie zeny su v obdobi kedy chcu len nezavazny sex. mozno tie zeny ani vobec nehladaju vztah a na nezavazny sex je taky asi aj vitani (ja neviem mne sa nepacia take postavy keby som si mala uplne ze vybrat vyberiem si radsej cudeho ako nabuchaneho svalovca. )
no ja som si dala tu namahu a vymsli som si prebrala vsetky svoje kamosky a kolegyne (a ze ich je za tie roky na kvanta) a ziadna nema doma vysekaneho kulturistu. niekde v matrixe bude asi chyba.

pralinka25
8. jan 2024

@marseillefan ta tvoja zena sa riadi pravidlom ze u chlapa staci ze je od certa krajsi, tak to asi podla nej si. P.S. nizkotucny jogurt bol dobry 😂

marseillefan
8. jan 2024

@ondro1122 presne tak, potom ho začala brať ako kamaráta... on si to najprv nechal, lebo sa mu páčila, ale potom zistil, že už ani prostitútka s ním nechce mať sex 🙂 Bavíme sa o peknom svalnatom chlapovi.

karolinakr
8. jan 2024

@pralinka25
@marseillefan
o jakom jogurte sa bavíme?

marseillefan
8. jan 2024

@karolinakr no už si nám tu len ty dnes chýbala 🙂

karolinakr
8. jan 2024

@marseillefan jak to?

ondro1122
autor
8. jan 2024

@marseillefan Ale kvôli čomu ho ženy nechcú ?

karolinakr
8. jan 2024

@marseillefan chýbala som ti?? 😄 nechajte si svoj jogurtik

marseillefan
8. jan 2024

@ondro1122 neviem, myslím, že preto, že je pri nich mäkučký ako maslo. Proste nie je chlap... ženy kašlú na svaly, chcú mať pri sebe osobnosť a on ňou nie je. Keby ženám išlo len o svaly a výzor, tak si ja v živote nepichnem.

@karolinakr to len tak ironicky som utrúsil... lebo sme tu mali včera s Táňou taký moment a ty si nám to tu úspešne "cockblock"-ovala 😂 Neviem, či poznáš ten výraz, ale to sa tak hovorí, keď ideš mať s mužom sex a decko ti začne búchať na dvere 🙂

karolinakr
8. jan 2024

@marseillefan
jaj, zabránila som najhoršiemu
😁

minka201
8. jan 2024

@ondro1122 Čo ty stále závidíš tým svalnáčom? Myslíš, že svaly ti zaručia šťastný vzťah? Možno by ti zaručili akurát tak bezplatný sex, ale ty nám tu predsa tvrdíš, že ťa trápi to, že nemáš vzťah, nie, že nemáš sex. Ja vidím akurát tak na sociálnych sieťach svalnatých kenov vo vzťahu s krásnymi barbie.... A potom si zrazu vymažú spoločné fotky a označia sa vo vzťahu s niekým iným. Ale reálne v uliciach stretávam priemerných chlapov s priemernými ženami, ktorí sa držia za ruky so svojimi deťmi. Naozaj len výnimočne som stretla svalnáča s peknou rodinkou.

ondro1122
autor
8. jan 2024

@minka201 Lebo výzor je dôležitý...ale je to aj moja chyba mal som na sebe makať skôr...len nechcem byť piate koleso na voze, že sa žena vyblázni s kasanovmi a potom si ma nájde len preto, že kasanova je ten krajší a nútil by ju jesť zdravo. Ale nie všetky asi hľadajú jednorazovku.

hugger
8. jan 2024

@minka201 👏

tanyag
8. jan 2024

@ondro1122 Poznám takého svalnáča...sused...zo zadu dajme tomu super...a spredu hrôza...tá tvár...proste des...ani pozdraviť nevie, nosí sa ako páv, býva u mamičky a každý mesiac má inú ženu....
potom poznám ďalšieho svalnáča - môj osobný tréner (majster (nebudem písať či slovenka alebo sveta alebo okresu alebo neviem čo - to nie je podstatné) v kulturistike), ten je krásny chlap, ako telom, tvárou, tak aj dušou. S ním sa môžeš porozprávať o čomkoľvek, nehrá sa na nič, nie je namyslený, nie je arogantný...a áno, je ženatý s krásnou vyšportovanou ženou a ona je tiež úplne super.

Takže môžeš mať svalov koľko chceš, pokiaľ to nemáš v hlave, tak to nemáš nikde a ty to v hlave nemáš.

Všimol si si ako reaguješ len na to, čo sa ti páči? Neodpovedáš na otázky, ktoré ti ženy/muži dali. Ale akonáhle niekto spomenie sex a prostitútky, tak si nažhavený 🤣🤣🤣 Priznaj sa, že túžiš po tom, aby si bol s tou prostitútkou, za ktorou beháš, aspoň by si za sex nemusel platiť.

tanyag
8. jan 2024

@marseillefan a ja som ti nechýbala? 🤣🤣🤣🤣

ondro1122
autor
8. jan 2024

@tanyag Sama si sa teraz chytila do pasce keď si napísala, že ten tvoj sused má každý mesiac inú a nemá to v hlave ale je len výzorovo fajn🤣 čiže ženy bažia po výzore

bessie12
8. jan 2024

@ondro1122 co ty mas s tym blbym vyzorom ??? Predstav si, ze moj uplne priemerny muz, ktory nema ziadne tehlicky na bruchu, nema svaly ako kulturista, nema miliony na konte ma poziadal o ruku. Sme spolu uz viac ako 2,5 roka ( pre ostatnych keby nieco, ano viem, ze to je este kratko, ale ... 😀 ). Mna na nom zaujali uplne ine veci ako nejaky vyzor ci to, ze zaraba viac ako ja. Ale to ty nemozes pochopit, lebo si len zahladeny do seba. Vyberas si len komentare ci temy, ktore ti vyhovuju, lebo pasuju do tej tvojej divnej teorie ci co to je.