Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@h2 moja mama mojho otca v nejakom pominuti zmyslov presvedcila aby si na ich svadbu nechal fuziky. v tom case to bolo moderne. oni teda mali len tri fotky a vsetky schovane pred svetom. ked som ich po rokoch objavila skoro som umrela od smiechu.
nastastie nikdy potom ich uz nemal.
@pralinka25 tak to áno 😁 fúzy samé sú už o inom 😁 v anglicku som mala kolegu, mladý chalan, 23 ročný, ten mal dlhé fúzy a ešte si ich stáčal dohora 🤣🤣🤣
@h2 Haha moja mama zase brata posiela oholiť sa, keď k nám príde na návštevu neoholený 🤣 mala pripomienky aj k môjmu bývalému, ale to len tak si hundrala popod nos 😁 a zase moja dcéra nedá pusu ani vlastnému otcovi, práve kvôli strnisku 🙄 môze ju otec pobozkať jedine na ruku ... ani na líce nedovolí
ono ich je viac 😨 https://www.facebook.com/reel/408072475235270

@pralinka25 To je čo za debila??? 🤦♀️
@h2 ten vyraz toho druheho chlapa nema chybu. no tak ale vidis tu mame nieco podobne. spriaznene duse ac je to neuveritelne
Náhodou, mojej známej sa v 18-tke páčili starí fúzatí chlapi. Vraj aj Dzurinda sa jej páčil 😆
@h2 asi lebo ho vsetci pozname len tak a bol to nezvyk. ale zas aj taky Fredy Mercury nosil fuzy kvoli predkusu
@pralinka25 Ja chápem, že ak je chalan panic a čaká na tú pravú, že chce pannu... Ale ak on mal už 10 báb a bude na takú, čo mala 2 kukať zvysoka, tak je dobre mimo.
@minka201 vsak ano ine je ked to maju ako presvedcenie obaja ale nie ze on trtka kade chodi a vyzaduje pannu. ja teda netusim kto ten chlap je ale vyzera celkom dost vymetene.
@minka201 Ten chlap hlavne pozná len dva extrémy žien: buď je panna, alebo štetka, ktorá dá hocikomu na počkanie. Nejako zabúda na ten najčastejší prípad, keď má žena sex z lásky s mužom, s ktorým má dlhodobý vzťah. A keďže každý vzťah môže skončiť (napríklad aj vinou toho chlapa), tak ak by každý takto rozmýšľal, tak by asi každá takáto žena mala už jedine vstúpiť do kláštora, alebo sa zatvoriť doma a na chlapov zabudnúť.
@h2 je az neuveritelne kolko pomotanych ludi je medzi nami. ty vies kto to je?
@pralinka25 Smutné 🤦♀️
@minka201 on tak celkovo asi zabuda na viac veci a panna urcite bude snivat o type ako je on. setri si to do manzelstva presne s typkom jeho formatu.
@pralinka25 Netuším. Podľa výzoru a najmä podľa tých rečí by som ho tipla na niekoho z blízkeho východu.
@h2 niecim musi byt asi "znamy" ked si ho zavolali do podcastu.
no ja som zhrozena. nemam chut pozriet tie videa lebo mi uplne stacili nazvy ale ak toto sleduje dnesna mladez tak fakt des.
@pralinka25 jeho asi štve, ze ju musi pozvat na kavu a zaplatit obed, kdezto prvemu dala za pivo
@pralinka25 Až teraz som si všimla meno, čiže presne, ako som si myslela, je to nejaký... ako to politicky korektne napísať? 🤔 ... človek, pochádzajúci z úplne iného kultúrneho aj náboženského prostredia.
@karolinakr uplne vymeteny extremista. on si vybera do vztahu zasadne len panny (mnozne cislo) alebo zeny s nizkym BC. takze on moze mat za sebou x vztahov to je v poho. lebo nechce byt zrovnavany s nikym lebo on je jedinecny. moj ty boh.
@pralinka25 ale prosim ta, o takeho by som ani bycikel neoprela a neni tak krasny, že len naňho by som čakala
Ach jaj 😅. Ale pekne si vie ospravedlniť, že on to môže robiť, že to sa neráta.
@vecne_nespokojny Ondro, ty fakt nemusíš byť so svojim vzhľadom nespokojný, vyzeráš dobre a pôsobíš sympaticky.
A ešte videjko o tom, že ženy chcú mužných chlapov a zároveň chcú, aby aj muži doma upratovali.... A že upratujúci muž predsa vôbec nie je mužný 🤣🤣😭

@pralinka25 My máme toho nejako veľa spoločného. 😃 Tiež by som nemohla mať fúzatého, ani bradatého. Maximálne tak strnisko.
Keď som bola malá, môj otec si raz nechal fúzy, kým sme boli s mamou na prázdninách u babky. On tam asi po 2 týždňoch prišiel za nami. Najprv sme sa k nemu aj so sestrou rozbehli, potom sme zbadali fúzy. Otočka, beh naspäť a plač! Prvé, čo urobil po príchode, bolo, že sa išiel oholiť. 🤣